fortfarande lördag

Publicerad 2009-10-31 21:38:05 i Allmänt

Sitter och njuter av ett glas rött vin innan jag ska gå och lägga mig. Patrik drog nyss iväg på cykeln till Daniel eller nån. Ska ju sova rätt tidigt då jag jobbar imorgon så då är det bättre att han passar på att umgås med de andra :) Kollade på en film innan han drog iallafall, det fick bli en wallander och till det pizza och chips!

Sovrummet är så gott som klart. Fattas typ fönsterbräda och lite sånt smått. Tog faktiskt ett par kort men är omöjligt att få dem bra utan ordentlig belysning, så jag tar dem någon gång på dagtid istället :D

haha, gardinerna jag sydde blev lite sneda. Jag som trodde jag lärt mig av Marina?? jaja, det är väl inte hela världen.

Ser inte fram emot mina tio timmar imorgon, hoppas att de går fort!
Nu får det snart bli nattis!

lördag

Publicerad 2009-10-31 14:44:47 i Allmänt

Patrik tyckte jag skulle gå upp och äta frukost med honom klockan åtta. Men väntade en timme :) lika bra att passa på att ligga kvar när man kan ju! Har möblerat om i den där jädrans garderoben som bara blir fel hela tiden. När jag äntligen lyckats, flyttade jag in alla kläder och sydde upp gardinerna som skall sitta i sovrummet. Annars har jag bara hunnit laga mat och kört fyrhjulingen från gamla garaget och hit.

Tänkte att Patrik skulle börja såga dörrfoder så vi blir klara någon gång.
lägger uppp bilder sen.

hejsålämdngshdgwhabfsadf.

fredag

Publicerad 2009-10-30 20:10:19 i Allmänt

Tänkte skriva ett inlägg. Men jag skiter i det för det fungerar inte som det ska som vanligt. Och det gör mig fruktansvärt irriterad.

hjärtan

Publicerad 2009-10-27 13:08:03 i Allmänt


NI ÄR BÄST ♥

 
(sorry, snodde bilden av någon :}, de jag hade var så gamla och det hade ni inte tyckt om! haha)

tisdag

Publicerad 2009-10-27 12:46:59 i Allmänt

hi

Sandra har varit här på kaffe. Hon åkte vid elva, så då satte jag igång med att städa sovrummet så att de kan lägga golvet ikväll. Det blev jättebra med tapeterna de satte upp igår! Har precis byggt ihop de åtta lådorna vi skall ha i garderoben. iiiiiiiiiih, det kommer bli så bra!  Har hunnit sopat trappen också och tänkte att jag skulle tvätta mina jackor, men en ullkappa får man tydligen inte tvätta alls? Attans ..

Tänkte att jag skulle baka saffransockerkaka, men insåg att jag inte har någon sockerkaksform, men då får det väl bli saffranmuffins istället då ;) Det är så skönt att vara uppe i tid. Man hinner göra massa roligare saker! Att man inte förstår det innan man gått upp ur sängen. Man vill ju bara ligga kvar när klockan ringer ..


Pappas lottonummer gav tyvärr ingen miljon, men det blev iallafall 23 kr, hehe :).

lådor.


smakprov

måndag

Publicerad 2009-10-26 21:34:28 i Allmänt

Lika besviken idag som förra måndagen, har nämligen trott båda måndagarna att det skall vara tisdag och desperate housewives. haha, snurrig.

Här hemma har vi fullt upp. Eller ja, för tillfället Patrik och svärfar. De tapetserar sovrummet!! Och det blir så fiiiiint. Har inte direkt något vettigt att skriva, eller jo det finns nog men orkar inte rota fram det. Det är myyyycket nu! Men det kommer.

Ledig idag och ledig imorgon också. Köpte två ljung igår och ställde ut på trappen, har planerat in att plocka granris och lägga på trappen också. Tänkte bara att det skall bli lite torrt ute innan jag tar mig ut i skogen.

Skall fortsätta titta på Grannfejden.
VI HÖRS! :}

dagens bild

Publicerad 2009-10-21 21:44:17 i Allmänt

blogg.se är sjuuukt trögt.

Jag är ju så dålig på att uppdatera men tänkte försöka införa "dagens bild". Kanske är roligare med en bild om dagen då jag inte har någon lust att skriva?

Kastreringen igår gick bra. Han var riktigt vinglig igår när han vaknade. Stackaren ..
Innan vi åkte ville han inte alls sitta i buren. Han slog säkert 30 kullerbyttor i buren och gjorde allt för att försöka ta sig ut. hehe :} Men idag går han in frivilligt i buren och ligger där och sover. Han kanske tyckte att han sov så gott där igår ;)


Buhuuu, vill inte!

iiiiiiih

Publicerad 2009-10-20 20:51:34 i Allmänt

Hittade de här bilderna i min telefon och blev helt plötsligt väldigt sugen på att köra fyrhjuling :}



papps

Publicerad 2009-10-20 20:39:57 i Allmänt

Mamma gav mig en pärm som pappa haft på någon kurs 2000. Jag hittade ett papper där han skulle skriva ner sina intressen med det bästa längst upp. Och längst upp står jag! Hans dotter. 

Jag glömmer att jag faktiskt betydde mycket för honom, och att se det fick mig att släppa några tårar.
Men det är jättekul att läsa! :]

tisdag

Publicerad 2009-10-20 15:01:46 i Allmänt

hej!

Här hemma är det full rulle, med att fixa sovrummet. Den tid som blir över tänker jag inte riktigt på bloggen. Så det blir lite dött här ibland :} Men nu är tapeterna riva och lite spackel har jag fixat på väggarna.

Zandra har varit här på kaffe och det är så skoj när vännerna kommer! Suttit och myst och pratat ute på trappen.

Halv fyra kommer Patrik hem och då ska han köra ner mig och kissen till djuraffären där stackaren ska kastreras. Har försökt hålla honom inne idag annars får jag väl antagligen åka ner utan katt, hehe. TVÅ gånger har han smitit ut, men tur att han är lättlurad! :] När vi är klara där åker vi nog till färgaffären och hämtar våra tapeter och golv om det kommit. De måste tro att vi glömt bort att vi beställt där nere hos dem. Tror det var två veckor sen, men vi har inte haft tiiiiid nog. Hoppas det blir bra när det väl blir klart!!

funderar på lasagne idag?
och kanske en chipspåse till desperate?

puss 

fredag!

Publicerad 2009-10-16 11:58:51 i Allmänt

yeey, fredag!

Det gick bra hos doktorn, eller ja. Det var väl inte direkt kul, men nu behöver jag aldrig göra det igen förhoppningsvis :) Frida blev med och det var ju väldigt uppskattat! Är glad över att ha RIKTIGA vänner ♥

Har nyss haft kaffe besök av Malin och Anette. och Anette ska köpa garderoben, det är ju toppen! Trodde aldrig det skulle vara så lätt att bli av med den. När Patrik slutar jobbet ska vi åka till IKEA! Det blir skoj. Behöver ny möbel till badrummet och så blir det nog kanske ny garderob då. Jag har börjat riva tapeter, så jag hoppas att vi kan börja göra iordning snart. Vill ha det klart nu! Det kommer bli så bra :D

Måste ta reda på hur länge jysk har öppet och äta en aningen sen frukost. Jag är vrååålhungrig!


_____________
Fick hem korten jag förstorat idag. Det är så kul! De två till höger skall sättas upp i sovrummet när det är klart, det kommer bli så fint till färgerna vi valt! och den vänstra har jag tagit ur ett kort som var likadant som det längst till höger fast i färg. Dumt att ha två likadana i huset :)

onsdag

Publicerad 2009-10-14 23:18:12 i Allmänt

Imorgon är det torsdag, vilket betyder att det är dags att jobba igen. Jag som har haft det så bra den här veckan, hehe :D att man kan dricka så mycket kaffe .. Sandra var här igår, då drack jag kaffe. Jag var på ok, då drack jag kaffe. Sen åkte jag till Zandra och drack kaffe med henne och Frida. Idag var Sandra här, då drack jag kaffe. Sen kom Frida, då mumsade vi faktiskt våfflor istället för att dricka kaffe. konstigt ..
Fast jag drack iofs kaffe innan både Frida och Sandra kom också. hjälp!

Tack för trevliga dagar! Alltid skoj med besök och någon att prata med ♥
Har tvättat och städat idag. Något vettigt gör jag ju också ..
Och pratat med farmor i telefonen, det var inte direkt igår.

Ser inte direkt fram emot fredag. Usch för magproblem.

Våffla och SötStina.
 



hehe

Publicerad 2009-10-14 00:14:07 i Allmänt


Antagligen har de flesta sett den redan. Men jag tycker det är en sån skön kille :D

måndag

Publicerad 2009-10-12 09:39:51 i Allmänt

hej!

Nu är det måndag igen ..
Kissen har börjat gå ut. och jag är lika nervös varje gång jag släpper ut honom, när skall det gå över? Jag tycker det är så otäckt att han faktiskt kan bli överkörd imorgon men också om tre år, eller så lever han hela livet? usch. Hoppas han vill komma in snart, så jag slipper vara orolig. :)

kl. 12 skall jag ner till färgaffären. Zandra skulle ha "hål" från jobbet och skulle följa med mig och hjälpa mig att välja hur jag skall ha det i sovrummet.

äntligen fredag!

Publicerad 2009-10-09 13:43:44 i Allmänt

ooh, fredag idag! Vad jag längtat efter att få vara ledig :) eller ja, jobbar ju idag men det är sista passet innan torsdag. Imorgon ska jag och Patrik beställa tapeter. Men jag har lite bråttom med att bestämma mig hur jag vill ha det i sovrummet. Hallen är redan bestämt. Ringde till Zandra nyss och hon verkade tycka att min ide till sovrummet var bra, men tror vissa tycker annat ;) 

Har stått och diskat allt som stod i diskmaskinen för hand. BLÄ! Den bestämde sig igår för att den inte ville vara med längre, hehe. Så vi skall kika runt lite efter en ny, men det måste bli en rostfri eftersom vi skall ha rostfritt i köket efter att vi gjort om det sen. Då är det ju dumt att köpa en vit och byta ut den sen. 

Patrik hade räknat med att vara helt klar med garaget i helgen, så då kan ju jag börja riva tapeter. Gissar på att katten vill hjälpa till ;) men jag föredrar nog mänsklig hjälp.

{och Sara. Det står någon sorts nyponbuske utanför köksfönstret ut mot vägen, lite diskret sådär}


någon som har blommor till övers som står och skräpar?
jag är behöver fylla ut fönstrena. :)

lilla hjärtat

Publicerad 2009-10-07 23:55:36 i Allmänt




min lilla bebis börjar bli så stoor! här är han ju så liiiten.
världens jobbigaste, världens gosigaste, världens busigaste, världens sötaste,
världens bästa kisse. :)
 
__
haha, vilken mes jag är!

onsdag

Publicerad 2009-10-07 23:40:02 i Allmänt

tjingeling

Ååh, den här veckan går såå sakta. De tidigare har ju gått så fort :) vill att patrik skall bli klar i garaget så att vi kan börja tapetsera här inne. Har tvättat våran soffklädsel och nog blev den vitare allt :) dock kanske inte helt vit, men det är väl inte hela världen. Det är så kul att tvätta med ny maskin! Grumme "blek och fläck" eller vad sjutton den heter är jättebra för lite vissen vittvätt.

Nu har jag bara två jobbdagar kvar sen är jag ledig i 5 dagar!! skönt.

Sitter och kollar på fråga olle dokumentären på webtvn. Missade den när den gick tidigare. Det handlar om förhållanden där man är fler än två. Rätt så skoj att se, men svårt att förstå. "reportern" verkar rätt intresserad av att få se hur ett glory hole fungerar, haha :D synd bara att de pratar danska och norska för på webtvn finns ingen text. Man förstår ju rätt mycket, men det blir fel när man inte förstår vissa ord.

nu skall jag fortsätta titta.
hejs

just fan

Publicerad 2009-10-05 21:10:26 i Allmänt

Måste tipsa er om min plattång! Min GA.MA CP1. Ni finner den http://www.eleven.se/gama-cp1-ceramic-plattang-2994.html <- HÄR.

Jag var så nervös. Jag är beroende av min plattång och att överge min älskade wigo för att den blivit glapp gav mig nästan lite ångest ;) Men åååh så nöjd jag är med min nya. Det skall vara nå sorts joniserings jox som gör att det inte skall slita på håret, och det känns verkligen! :) Den blir varm jättefort och håret blir platt fort. Helt klart värd 575 kronor!
______________
Var på upptäcksfärd i våran trädgård idag och tog lite kort. Svårt att få fina kort när det blåser, men dessa söta nypon var arbetsvilliga :)




 

kväll

Publicerad 2009-10-05 20:57:15 i Allmänt

Nu är det kvällen! Jag och Patrik har haft en måndagsfredag, eller fredagsmåndag? aja. kycklingtacos, och chips :) städade banken så vi skulle kunna umgås lite. Snart är det dax för chipsen och svenska hollywoodfruar. Har småtittat på sveriges fulaste hem, men denna gång vart det inte direkt fint. orange är BLÄ!

femte oktober

Publicerad 2009-10-05 12:44:51 i Allmänt

Solen skiner, yeeey! Jag tvättar, men det är ganska skoj faktiskt. Nya tvättmaskinen funkar super! Synd bara att tvättstugan är lite vissen :) Är ledig men sen jobbar jag tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Men sen är jag ledig från OK lördag - onsdag!

I fredags hade jag och Carro en dag på "byn", haha. :) Vi avverkade bokhandeln, apoteket, systeryster, djuraffären, colorama, möbelaffären och cafeet. Det var rätt skoj faktiskt! Sen på kvällen käkade vi pizza med karlarna och drack vin. Lite för mycket vin kanske, men vad gör det om 100 år.

I lördags var Marina och Robert här. Robert hjälpte Patrik med garaget och Marina hjälpte mig att sy upp gardiner. haha, det var verkligen behövligt, annars hade det nog aaaldrig blivit av. Tack så mycket för hjälpen, det var kul!

Och igår så jobbade jag mina tio timmar. Tredje söndagen på raken. BLÄ! Ska bli så skönt att vara ledig nästa helg iallafall!



Nu skall jag kika om tvättmaskinen är klar. PUSS

  
min mobilkamera funkar fan rätt bra tycker jag. :)

gah

Publicerad 2009-10-02 10:49:35 i Allmänt

Gud så irriterande. Ställde klockan på sju och  ställde om den till åtta imorse. Jag skulle gått en liten promenad då. Och vaknar NUUUUU! fy sjutton vad störande. Hela dagen förstörd.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela