21 februari

Publicerad 2013-02-21 08:42:25 i


Först tack för att ni tagit er tid att ge mig tips på vad jag ska göra med Alvin! 
Jag ska försöka ignorera småsakerna och markera ordentligt på de "större".
__


Känns som att vi bara går och väntar på sjukdomar här hemma. Största fasan är magsjukan, helt otroligt att vi inte åkt på den ännu (kommer jag få ångra att jag skrev detta nu?). Jag har iofs åkt på hostan från helvetet, men pratade med bästa sköterskan på VC som fixade hostmedecin direkt över telefon, tusen tack för det. Får dock vänta ända till 16.00 innan jag kan hämta den, men alltid något. Hoppas att alla bacillusker dör ut mycket snart så alla får vara friska, tycker så synd om alla som åker på allt skit och speciellt de små bebisarna!

Hej!

Min fina, snälla, arga, underbara, dumma, mysiga lilla kille.

Publicerad 2013-02-06 12:30:00 i


Gah! Hjälp mig. Säg att det beror på åldern. Men Alvin talar gärna om att han är arg. Han slåss och nyps (bits aldrig tack och lov, peppar peppar). Oftast när man säger åt honom för någonting, då slåss han (inte speciellt hårt men det är ju själva grejen liksom) eller är Patrik hemma så slår han ofta på mig utan anledning. Han gör det på dagis också, där har de sagt att han puttar de andra barnen ibland och nyps när han blir tillsagd. Han brukar berätta hemma att T och A brukar vara arga på honom och när vi frågar varför säger han att det var för att han varit dum. Jag funderar på om han där kan känna sig utanför eftersom alla andra barn är äldre än honom?

MEN

Han är ju världens goaste också, säger att han är snäll, att mamma är snäll, att pappa är snäll, att han vill mysa, kramas och pussas och allt det där såklart 

Antar att det tillhör trotset, men hur gör man? Vad säger man utan att det får motsatt effekt?

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela