Modevisning & Mässa

Publicerad 2012-04-27 16:12:35 i Allmänt


Ikväll ska jag vara med på modevisning, som hårmodell. Det känns jättejobbigt och roligt på samma gång, att synas är ju inte riktigt min grej .. Men ingen har ju tvingat mig, så det blir en utmaning iallafall! Jag tror att många känner likdant så jag är nog inte ensam. Jag är jättefin i håret som bästa Frida B fixat, och smink.

Håll tummarna för mig att jag inte är så nervös att jag skakar sönder! Haha



Mässa blir det nog trots allt imorgon. Jag börjar inte jobba förräns 14.00 och mässan börjar 10.00 så då kan jag ju vara där iallafall 2 timmar innan jag behöver tänka på att åka hemmåt. Patrik blir min mässdejt. =)



På kvällen åker Patrik och Alvin eventuellt till Lidköping så då blir jag själv. Eller så åker de på söndag och då jobbar jag ju ändå hela dagen.

__


Nu ska jag göra nytta och fortsätta skydda frisyren från diverse leksaker som bilbanor och innebandyklubbor ;)

Den stora oturen

Publicerad 2012-04-24 11:04:34 i Allmänt

Jag är lite bitter .. Jag lyckas alltid missa alla roliga mässor pga av olika anledningar, mest jobb. Barnmässor, inredningsmässor och matmässor. Så gissa tre gånger vilken mässa som är i helgen, när jag jobbar både lördag och söndag. Jo! FORM Värmlands stora trädgårds och inredningsmässa! Och då har jag bytt bort min fredag mot lördag för en annan sak så jag skulle egentligen varit ledig på lördagen! SKIT! Varför är inte mässor oftare för?? Buhu :(

Nästa år ska jag gå på varenda mässa!



Nu ska jag sluta grina över det och sätta igång och plocka lite och fixa till ett ansikte för om en stund kommer Sandra & Sara på kaffe! Hej så länge!

Oväntat besök

Publicerad 2012-04-14 22:52:28 i Allmänt

Efter en kväll med oväntat men mycket trevligt besök (David, Robin, Markus och Rickard) och Erik och Carro förstås men de visste jag ju om =) så ska jag säga godnatt. Jag har ätit upp en himla god pannacotta som jag egentligen gjorde som efterätt till maten men inte hade hjärta att servera när vi var betydligt fler än 4 som jag räknat med.

Upp och jobba hela långa dagen imorgon så godnatt!

KRAM

Typiskt mig ..

Publicerad 2012-04-14 17:56:10 i Allmänt

Det finns många tidstjuvar i min vardag ..

Varför sa jag så? Tänk om hon tycker jag är knäpp, eller varför sa jag någonting alls eller varför gjorde jag inte så? Eller varför gjorde jag så? 

Stängde jag av spisen? Ja .. Kollar så plattången är urdragen, kollar spisen igen, vattenkokarn, kaffebryggarn, är kylskåpet stängt? Var plattången urdragen? Måste kolla spisen igen, tänk om jag såg fel? Eller tänk om Alvin hunnit satt på den, är altandörren stängd, låste jag ytterdörren? .. Osv, osv.

Pinsamt faktiskt =)

Gnäll ..

Publicerad 2012-04-13 12:30:34 i Allmänt

Jag skulle vilja klona mig och vara på typ tre ställen samtidigt, eller på samma ställe fast göra olika saker. Ilandsproblem säkert. Men fan jag är så stressad. Jag skulle liksom vilja ha mer tid till de roliga sakerna iallafall.

Jaja .. Alvins rum går skit iallafall. Efter tapetseringen så var det bubblor i hela rummet så det är bara att riva ner och göra om. Stackars Alvin får aldrig eget rum och Patrik får aldrig göra något annat :(

Ska iväg om ett litet tag och jobba, sen jobbar jag söndag och sen är jag mer ledig, ser fram emot det. 

Roligare än såhär blir det inte idag! Hej så länge!


Gosig kille.


Bildbomb - Älskade Thailand.

Publicerad 2012-04-05 12:35:24 i Allmänt


Rekommenderar verkligen en bärbar dvd till barn som ska flyga!


Åka buss var toppen!


Hotellstrand.


Fishspa. Vi damer avstod. Blä.






Hotell.


Störtskur.


Hotell.





Verkligen jättefin strand!




















Puss faster!


Hemväg! Massa flygplan att titta på i Sharja.

Fullt upp!

Publicerad 2012-04-04 11:34:51 i Allmänt

Om man kunde köpa lite extra tid så skulle jag lätt göra det. Skriver ett litet inlägg i raketfart här innan jag ska väcka Alvin. Vi är hemma från Thailand sen lite drygt en vecka tillbaka. Vi hade det toppen trots lite sjukdom.

Det är äntligen dags att tapetsera och lägga golv i Alvins rum. Men hade vi tapeter och golv då? Nää. Det har känts så långt borta så det har vi inte tänkt på, men vi köpte tapeter igår och golv får vänta till söndag och då kikar vi på byggmax.

Tack för mig! Lite bilder från Thailand kommer nästa gång!


Gofika. Hjärtan på tråd har fått flytta in tillsammans med två doftrankor. Jag har insett att istället för att gå och störa sig på de gamla ihoptorkade hjärtan på tråd så kan man ju faktiskt köpa en ny för de är ju typ gratis =)


Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela