trettioförsta mars

Publicerad 2011-03-31 14:52:32 i Allmänt

H e j !

Idag har vi lekt med Frida & Lillie och Sandra & Elly. Det var trevligt. Synd att solen försvann! Annars hade vi gått en promenad. Min superlättväckta son vaknade när Lillie lekte med klossar och skulle absolut inte sova mer. Men när de gått slocknade han, och sover som en stock. Han vaknade inte som vanligt när jag plockade ur diskmaskinen. Så. Nu har jag iallafall fått lite gjort. Jag har vikt tvätten, Plockat ur & i diskmaskinen och plockat lite. 

När Patrik kommer hem ska vi äta något sen sticker jag och städar. Tänkte även att jag skulle in en sväng på apoteket sen till biblioteket och hämta boken Alvin fick när han föddes. Bättre sent än aldrig. Jag ska också köpa hårfärg, för det är inte så läcker att se tunnhårig ut =)


En annan dag.

trettionde mars

Publicerad 2011-03-30 20:36:13 i Allmänt

Frida, här kommer kanske ett tråkigt inlägg =)

Det är onsdag! Nyss var det helg & snart är det helg igen. Min helg var toppen. Fredag em till lördag fm spenderade Alvin hos farmor & farfar. Fram tills de började riva deras kök. Jag & Patrik satt i härliga solen på trappen och drack kaffe på fm innan han stack och hjälpte till med köket och Alvin kom tillbaka. Senare fikade vi med Frida, Daniel & Lillie. Sen handlade jag & Frida mat tillsammans. Alltid roligare att göra det när man är två! Fast på slutet blev det bråttom då jag glömde en uppgift jag åttagit mig =) På söndagen skulle Patrik ut till silvergruvan och hjälpa en vän och då bestämde jag mig för att jag och Alvin skulle följa med. Där ute fick vi massa fika och så fick vi kika på söt liten (knappt två veckor gammal) bebis. Efter åkte jag direkt och jobbade sen när jag kom hem åt vi nån form av fläskkottlett i jättttegod marinad. Dock ska vi testa samma marinad med nötkött istället! Antagligen till helgen, då tar vi fram grillen.

Igår fikade vi hos Jessica. Det var skoj! Tack Jessica! & Maria, Sandra, Annso. 

Idag sken solen på max! Vi har varit inne och städat men gick en liten promenad såklart också. Letade efter en brevlåda utan att finna den =)


Idag.


Leker med pappa i lördags :)

äntligen fredag

Publicerad 2011-03-25 16:02:17 i Allmänt

Och jag väntar på Patrik. Men han verkar inte hitta hem. Alvin är hos farmor & farfar.

Jag håller på att svälta ihjäl så jag hoppas verkligen att han är påväg hem, så vi kan åka och handla. Jobba får jag väl göra någon annan dag.

Så kul ser min fredag ut, än så länge iallafall.
Önskar er en trevligt kväll =)

solkille :]

Publicerad 2011-03-22 15:07:56 i Allmänt


Min sötnos i solen förra veckan :)

Jag ska sätta mig och fortsätta sortera kort så vi kan skicka iväg en framkallning. Jag är näästan klar med att sätta in alla kort från förra framkallningen. Fy så trött jag är på det. Men lika bra att fortsätta innan det blir aaalldeles för mycket kort igen ..

tisdag.

Publicerad 2011-03-22 10:03:24 i Allmänt

Idag ska Alvin & jag bara ta det lugnt. Eller ja, Alvin iallafall. Hoppas på att han är frisk imorgon! Jag vill ju så gärna träffa Jessica och de andra nu. Det är på tiden! Jag tänkte jag skulle ringt vc idag eftersom Alvin hostat så. Men jag tyckte det var klart bättre och han hostade inte på typ en timme. Men nu har han börjat hosta, men tror inte det är som det varit ändå. Hoppas det har blivit bättre! Jag vill träffa folk!

Igår satte jag och Patrik in Alvins nya bilstol i bilen. Jag tyckte han satt lite som en hösäck (men han har ju lite svårt att slappna av också) haha. Iallafall så tyckte jag att babyskyddet blivit alldeles för litet, så det här kändes bättre. Så om någon är intresserad av ett akta graco babyskydd köpt 09 så hojta till.

Efter att vi satt in stolen så åkte jag till statoil och hängde med Frida en stund. Det var typ 1000 år sedan. Det gjorde jag måånga kvällar under sommaren vi var tjocka =)


Buskille i kökslåda =)


Ny vecka! Snart ..

Publicerad 2011-03-20 19:57:01 i Allmänt

Fy så tragisk den här helgen varit! Den har varit låång, trött, tråkigt & ensam. Om man bortser från att jag varit med världens bästa Alvin. Men han har liksom inte varit på bästa humöret lilla plutten. Nu ser jag bara fram emot nästa helg! Den hoppas jag är frisk, solig och inte lika ensam. 

Till veckan väntar jag min fina sjal! Jag vann den inte. Men jag får den av världens bästa Patrik =) 
Vi kör lite byteshandel, och jag är nöjd! Hoppas den är lika fin som på bilden.


Min stora kärlek.

piggelin

Publicerad 2011-03-20 11:19:10 i Allmänt

Idag är jag pigg! Gud så skönt! Alvin sov helt ok inatt .. Han somnade 1930, var vaken mellan 0100 & 0300 sen sov han till 0630 =) Stoooor skillnad från igår natt då han sov max två timmar, det var inte ok. Men inte lätt att vara liten och sjuk. Igår hade vi tänkt åkt till Kumla & idag hade vi tänkt träffa Marika, men det är kanske inte så bra att dra runt honom när han är dålig, och vi vill absolut inte smitta någon, så det får bli en annan gång. 

Just nu sover han ikapp lite och jag äter chips. Fy mig. 
Jag har dammat och plockar lite här hemma så jag tänkte jag skulle sätta igång att dammsuga när Alvin vaknat. Ska bli skönt att få något gjort idag med tanke på att igår blev det i n g e t gjort.

Ha en bra dag!

jobbiga nätter

Publicerad 2011-03-17 21:57:47 i Allmänt

Puh, de senaste nätterna har varit jobbiga. Det är omänskligt att sova så lite. Somna, vakna, somna, vakna, somna vakna .. Tillslut somnar man inte längre så man ligger bara och mår dåligt. Det var ju inte så längesen Alvin sov ett par hela nätter, men det varade inte så länge. Han har feber & hosta nu, antagligen det som spökar. Patrik kommer snart hem från jobber och jag har bett honom köpa med alvedon till Alvin. Vi testar det och ser om han sover bätte då. För nu har han vaknat typ tre ggr sen kl. 20.00.

Jag är så sjuukt trött men det tar emot att lägga sig när jag antagligen inte ens hinner somna (eller precis somna) innan Alvin vaknar & bökar. Väntar nog tills Patrik kommer med alvedonen istället.

Imorgon är Patrik ledig, sen jobbar han h e l a helgen. Så imorgon ska vi bara uuuumgås. :)
Funderar på att ta en tur till Kumla i helgen .. 

Det återstår att se vad som händer.



Ursäktar mig för felstavningar eller konstigt sammansatta meningar, men min hjärna är inte vad den brukar vara just nu. Men vääldigt snart tar jag natten. GONATT & SOV GOTT.

sömnproblem

Publicerad 2011-03-14 15:43:20 i Allmänt

Alvin sover som en kratta igen. Förra veckan sov han två hela nätter! Eller, förutom typ två napp instoppningar, men det räknas inte =) Inatt vaknade han och ville ha morgon kl. 0200. Jag var envis och vi gick upp någon gång vid 0500, men det var inte många minuter därimellan som han sov. Det märks nu på dagen att han sovit dåligt, för att han sover längre stunder än vad han brukar. Skönt det iallfall!

När som helst trillar Patrik in genom dörren. Då ska jag pussa på honom. Hej!


Nyvaken fis med filt på huvudet =)

stor kille

Publicerad 2011-03-14 14:17:20 i Allmänt



Jag har precis sänkt Alvins säng. Men inte mindes jag att det var så j*vla svårt att få till spjälskyddet bra?! Eller så är jag dum i huvudet, förmodligen det senare. Efter fyra försök och Alvin som somnat av uttråkning så är jag iallafall nöjd och han verkar rätt nöjd också :).

ny vecka ..

Publicerad 2011-03-14 12:09:43 i Allmänt


Igår åt vi våfflor som jag suktat efter i flera veckor. Jag åt tre, sen ville jag spy.

.. Och dags att jobba igen, blä. Det har varit jätteskönt att vara ledig. Alvin sover middag, och jag dricker kaffe & kollar på desperate housewives. Tänker mycket på vad som hänt i Japan, det är fruktansvärt. Katastrof på katastrof. Så otäckt och svårt att greppa.

Brattfors.

Publicerad 2011-03-12 14:49:29 i Allmänt

I torsdags åkte jag & Alvin till Brattfors för att hälsa på Monya & Linnéa =). Det var jätteskoj! Och de bor så fint! Monya hade bakat så fina & goda cupcakes som vi fikade på. Har ju inte träffat Linnéa förut och det skiljer ju bara fyra dagar på Alvin och henne, så det var kul. Bättre sent än aldrig ju.






Haha, måste peta på varandra, helst i ögonen =).

Nu måste jag sätta fart. Vi ska på 30 års kalas om lite drygt en timme. Ha en fortsatt bra lördag!

tävling

Publicerad 2011-03-09 21:23:01 i Allmänt

Jag är med och tävlar HÄR, hos Happily Ever After - Evelina. Om valfritt plagg/sjal från Ester elenora hos MAMSELL K. Var med du också!

Jag skulle jättegärna vilja vinna sjalen nedan. Hoppas Hoppas!

onsdag

Publicerad 2011-03-09 12:03:58 i Allmänt

Hej! Jag kom ihåg 6 månaders kontrollen! + till mig. Fast nästa vecka blir han ju 7 månader. Patrik kom från jobbet och var också med. Allt gick bara bra, Alvin väger 8035 gram och är 69 cm lång. Haha, han ville inte alls ha sin napp som läkaren erbjöd, han ville bara ha sin journal =) Och det fick han ju såklart, iallafall en liten stund.

Hans lilla powernap innan besöket räckte inte så han slocknade som en stock i bilen hem och han ligger fortfarande och sover. Jag har druckit kaffe & kikar på desperate housewives med ett halvt öga. Hoppas att jag fått mitt paket med schampo idag så jag kan tvätta håret! Har hållt på det ett par dagar så nu är det verkligen kris. Det ser nämligen förjävligt ut.

G r a t t i s till älskade lillsis som klarat körkortet idag! ♥

Alvin ville inte att vi skulle äta kvällsmat igår så jag gav honom en banan att pyssla med. Han skalade den faktiskt alldeles själv. Han har fortfarande banan i håret =)


Mulen måndag ..

Publicerad 2011-03-07 12:54:41 i Allmänt

Idag har jag storshoppat till mitt hår. Många produkter rikare men mycket pengar fattigare. Det är dyrt att ha hår, och det är inte stopp ännu, klippa mig måste jag göra också. Hoppas verkligen att det blir bra nu!

Sabina har varit här på kaffe också. Trevligt. Precis som vanligt =)

Helgen har varit jättebra! Vi har sett mycket av Patrik fastän han haft uttryckning & åkt skoter.

Jag har precis nattat min lille kille, han hade gärna fått stanna uppe och mysa för min del, men det är nog lika bra att hålla på nattistiden på ett ungefär. Mitt lilla älskade hjärta ♥


Nu ska jag kika om det finns något gott att tugga på. Men man måste inte tugga på något gott varje dag va? Det har ju jag trott .. Iallafall, nu börjar familjen annorlunda. Sen ska jag se på en unge i minuten. Tycker väl att de kunde kommit på ett gulligare namn kanske ..


Min badkille!

blåsigt värre

Publicerad 2011-03-05 13:07:34 i Allmänt



Patrik & Alvin är ute på promenad. De ska släppa ut katterna på mossvägen =). Jag gör ingenting alls. Jag borde städa toan såg jag, vafan jag dammsög ju igår, det är precis lika dammigt idag om inte mer! Fan vad drygt. Jag & Alvin var ute på en liten promenad tidigare, men gud vad det blåste, synd. Men emellan vindarna var det ju skönt såklart! Ovant att ha pappan hemma, han brukar alltid göra annat. Typ åka skoter. 

hej!

Godmorgon.

Publicerad 2011-03-05 09:02:02 i Allmänt

Jag sitter med en kopp te och gör inget vettigt alls. Patrik är på uttryckning, han har jour denna helg. Så jävla typiskt, jag som skulle få sovmorgon =). Så det var bara att studsa upp 0700, men det är ju iallafall bättre än 0600 och ett plus var ju att solen sken! Alvin tar igen några sovtimmar efter natten, kl 0300 ville han gå upp första gången. 

Min stora lilla fis! Snart är han sju månader, det är ju helt galet. På onsdag ska vi träffa läkaren. Ska i n t e missa det denna gång. Patrik ville följa med också. Det var ju inte så jättelängesen vi var där. Vi följde med på Lillies tid och vägde och mätte honom. Då vägde han lite drygt 8000 gram och var 68 lång =). Det är otroligt vad de små lär sig fort, förra veckan tog han sig fram lite smått i gåstolen, och nu susar han runt överallt och drar katten i svansen, det är inte så poppis. 

Nä, dags att göra något vettigt innan Alvin vaknar & hoppas på att Patrik inte blir borta hela dagen!
Ha en bra dag!


tack!

Publicerad 2011-03-03 10:38:57 i Allmänt

Tack ska ni ha!

Nu känns det lite bättre. Han är ju inte slö eller något så då borde han ju ändå få i sig det han behöver =) Och han åt nästan upp hela portionen gröt alldeles nyss. Men sen är det väl stopp antar jag.

Ha en bra dag!

skit

Publicerad 2011-03-02 20:21:24 i Allmänt

Jag har ont i huvudet. Jag hatar den här skiten. Jag är livrädd varje gång att det ska vara migrän. Men hoppas att de tabletter jag tagit hjälper, men verkar inte som det. Jag kanse fått något synfel? Kan man få migrän då? Tycker jag börjat se lite konstig, men inte suddigt .. Svårt att förklara.

Skitsamma ..

Alvin har fått sin första tand. Han är snorig & hostig, antar att det är tandens fel. Men han har börjat matvägra! Det är skitjobbigt, morgongröten äter han, men det är det enda han äter ordentligt. Han är inte tjurig eller så, men han bara snörper ihop munnen och vägrar öppna den. Jag har provat med mat, gröt & flaska. Det enda jag lyckats peta i han är lite fruktpure, och nu på kvällen åt han 50 ml ersättning innan han somnade för natten. Är det för att han är förkyld. Hjälp mig!

Och gud vilket roligt inlägg det här blev då!

Ska fortsätta titta på mästerkock nu istället.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela