Ny frilla!

Publicerad 2012-07-23 13:31:34 i

Vi myser hos Frida & Lillie idag. Det är ju inte direkt uteleksväder idag .. Frida har fixat frillan på Alvin som till synes var nöjd både under och efter friseringen :) jag älskar att Frida kan allt! (och kan hon inte så försöker hon iallafall) ;)

Semesternjuter

Publicerad 2012-07-21 22:14:04 i

Äntligen! Det är ju såhär sommaren ska vara! Strålande solsken hela dagen .. Haha, men nu är Juli snart slut och hur många såna här dagar har vi fått, typ en, två eller??

Jaja, jag njuter av semestern iallafall, tiden bara rusar fram! Det blir inte många inlägg här .. Vi började med att åka till Lidköping och Marina & Robert. Vidare dagen därpå till Läckö slott! Vi kikade på Winnerbäck och hans gäng och jag är grymt imponerad! Det var mycket bättre än jag hade föreställt mig. Hem till Hällefors dagen efter och sen på lördagen så var det dags för Cecilias möhippa. Vi red islandshästar, spaade, åt grillat och sen fest på kvällen! Så vi drog till parken i SPÖREGN. Men det var skoj!


Usch, måste bli mycket bättre på att ta kort, har nästan inga kort, det är ju tragiskt ..
Här är ett par stycken iallafall.


Nu måste jag skiva kyckling inför morgondagens utflykt! 
Godnatt!

energibrist

Publicerad 2012-07-10 12:09:51 i

Jag trodde man skulle bli pigg av semester! Men jag är sååå tröttttttttttttttt (lite piggare blev jag däremot när en "gammal" fin vän hörde av sig, du gjorde mig glad vännen!) Alvin är dock piggare än nånsin och går upp halv sex varje dag. Gah, jag som trodde han börjar sova längre äntligen men det varade bara ett par veckor tydligen. Det är massor jag behöver göra egentligen, ska försöka hinna göra dem innan vi åker till Lidköping imorgon iallafall. Men vafasen, tvätten torkar ju varken inne eller ute?



Igår var vi iallafall ut till Tallkullen, himla mysigt ställe om man räknar bort knotten. Fikade kaffe och annanaspaj och hängde i hönshuset, haha. Alvin var i himmelriket och satte sig till rätta därinne bland kycklingarna. Men han tyckte hönorna var skoj också. Väl hemma svängde vi förbi och plockade upp två pizzor sen vidare till Frida och var där i ett par timmar. Barnen hoppade studsmatta och badade så det var håll igång ända till kvällen.

Nu har jag tryckt i mig lite enegri i form av en bit kladdkaka. Hoppas att jag blir sockerspeedad!

Första dagen på semestern!

Publicerad 2012-07-09 12:59:47 i



Åhh! Äntligen semester, lite besviken på att solen inte kan visa sig, men skitsamma, jag är ju ledig! Har inga större planer för semestern, men några roliga saker hoppas jag att vi kommer hitta på! Ska neråt lite senare och lämna över mina banknycklar, först då är det riktig semester :) Ska gå till Helen på hemtrevnad och se om hon har kvar någon blåvinge (blomman på bild ovan). Jag köpte en till mamma på morsdag (den på bilden) och jag är så avundsjuk, den är så himla fin! Det var lite blommor i den när jag köpte den och efter det har den bara exploderat! 

Funderar på att åka ut till Susann och Larry och kolla på små jättesöta nykläckta kycklingar. Hoppas de är hemma! Jag tror Alvin skulle tycka det var jättekul! 


Dags att fixa sig då om man ska komma nån vart!
Ha en fin dag trots det trista vädret.

Kaffe och mera kaffe

Publicerad 2012-07-07 15:25:55 i

 
 
 
 
Regnig och trist dag, så vad gör man? Dricker kaffe och mera kaffe .. Idag hos bästa Fridan, för tillfället även med Karin och Rasmus :) sen då? Grilla kanske .. Det vore gott! Röja bombnedslaget hemma också kanske vore något. 
 
Jaja, dags att fylla på kaffemuggen!
 
 

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela