förkyld liten .

Publicerad 2010-12-08 13:38:40 i Allmänt

Blä, Alvin sover skit dåligt både dag & natt. Största orsaken är att han är så täppt i näsan och varken droppar eller sugen löser det helt, stackars liten .. Det blev mycket värre igårkväll. Äter dåligt gör han också. Vi sov ungefär en och en halv timme på fm precis när mamma ville komma och hälsa på, så henne missade vi. Tråkigt.

Alvin somnade nyss mitt i maten så nu ligger han på mig. Tänkte jag skulle klicka hem lite grönt te och när han vaknat ska vi prova hans nya fleece overall som jag hittade i brevlådan idag =) Jättefin var den, hoppas att den passar!

dårar

Publicerad 2010-12-07 08:11:10 i Allmänt

Jag stör mig så fruktansvärt på dessa människor som kör förbi på Svängstavägen alldeles för fort! + att det är halt. De korsar en väg som barnen tar till skolan utan att knappt trycka på bromsen. Det är ju ett under att inget hänt. Jag tror att många av dem hämtar och lämnar på dagiset också. Hur tänker dem?? Är de sena eller?? Skitsamma.

jaja ..

Jag har försökt söva Alvin så att han ska vara vaken tills de andra bebisarna kommer, men han sover väl då istället, hehe. Han borde dock vara trött med tanke på att han typ varit vaken sen 0300, iallafall så är mamman trött ..

Dags att sätta fart innan hans minilur är slut!

saffranskaka

Publicerad 2010-12-06 14:29:39 i Allmänt

Idag har jag lyckats med saffrankakan! Haha, jag provade ett annat recept. Det som finns här -> matplatsen.
Jag bakade den tills imorgon när jag får damerna & bebisarna från föräldragruppen på besök. Men nu var jag ju tvungen att smaka så jag hoppas den räcker, och att den håller sig färsk och inte blir torr! Under tiden jag bakade studsade Alvin i hoppgungan, så nöjd så =). Nu tog han sig en eftermiddagslur så jag passade på att duscha och smakar kakan med en kaffekopp. Ett under att han satt så länge i gungan utan att somna eftersom att han badade innan (han blir ju så trött av att bada) men han somnade sen med mat i munnen istället.



så typiskt mig ..

Publicerad 2010-12-04 12:41:53 i Allmänt

Jag skulle baka saffransockerkaka men det gick ju åt skogen! Sockerkaka! Det är ju fan världens lättaste att baka. Men jag missade ett moment och jag skyller på Patrik, han satt vid datorn där jag hade receptet och suckade varje gång jag frågade något så jag körde lite på känsla, men känslan var tydligen fel.

Jaja, jag tänkte lägga upp receptet men jag gör det nästa gång när jag gör om och gör rätt =).
Den var iallafall god.

tredje december

Publicerad 2010-12-03 20:54:12 i Allmänt

Det brukar ju i vanliga fall vara bebisen som håller en vaken. M e n inatt var det katten! Först krafsade han på garderoben så jag gick upp och skulle släppa ut honom, men han skulle inte ut. Då gick jag och la mig igen. Nästa gång skulle han ha mat. Sen vatten, sen skulle han ut. Jag var uppe minst fyra gånger! Gah. Alvin vaknade bara EN gång och ville ha mat kl. 0300.
Förresten sover Alvin mycket bättre igen! Vet inte om det kan bero på att vi bytt ersättning från sempers till NAN eller att vi lagt honom på mage igen. Men jag tror mer att det är för att han ligger på mage. Han brukar sova mellan 1930 & 0600 nu igen. Men även om han inte sover bättre av NAN så spyr han iallafall mindre och den känns "lättare".
Igår var vi på föräldragrupp igen, kul att ses sådär ibland. Nästa vecka ska vi ses här!
____
Idag har Patrik varit hemma. Det tycker Alvin är jätteroligt! Jag med såklart .. Vi tog oss en promenad ner på byn och skickade iväg & hämtade paket, kollade nicklas och träffade roligt folk att prata lite med :) Ikväll har vi ätit g o d mat och nu är Erik & Carro här och kollar på idol. Jag ska strax skutta in i duschen och skölja ut hårfärgen jag har i håret. nattis!

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela