fredaaaaaaag!

Publicerad 2010-02-26 13:32:17 i Allmänt

tjoho, goddag! 

Jag har tryckt i mig rostade mackor till frukost och nu till lunch. Det blev enklast så. Önskar jag kunde säga att det här är sista dagen jag jobbar på ett tag MEN tyvärr kan jag inte säga det när jag jobbar varje söndag nu för tiden. Baaara att hålla ut :)

Tittar in på lite olika bloggar och får syn på en tjej som bott på hotell och sitter vid frukosten och ååh så sugen jag blev på att bo på hotell helt plötsligt. Det får vi fixa här framöver! 

Nu skall jag svepa mitt te och göra mig iordning för jobbet!

tjugofemtefebruari.

Publicerad 2010-02-25 13:00:46 i Allmänt

25:te och lön idag! Det här är nog den första månaden jag inte längtat efter pengar, för kors i taket! Jag har faktiskt ganska mycket pengar kvar :). Och idag blev det definitivt inga supergoda bullar från Zandra och kaffe på trappen i solen, för fy sjutton så ruggigt det ser ut att vara ute! Äter en glass inomhus istället ..

Åååh igår fick jag pyssla lite i hallen och hänga upp tavla och annat smått & gott, soom jag längtat! :) Det blir så fint!

Bäst att göra sig redo för jobbet. Känner på mig att det blir en jobbig dag idag.

tjugofjärde februari

Publicerad 2010-02-24 08:34:16 i Allmänt

Vad roligt att just ni läser!
11 Augusti är det sagt Sanna :}.

Den här veckan är inte ett dugg rolig, jobb, illamående och huvudvärk. Men man får försöka vara positiv ändå :) Ligger i soffan och tar igen mig efter städningen och kikar på vakna! med the voice. Frukost får jag nog lugna mig med ett par timmar .. 

hej så länge!

trettio

Publicerad 2010-02-22 22:16:34 i Allmänt

iiiiiiih

Ni som läser är iallafall 30 personer. Säg mig vilka ni är! Jag vill veta om jag skriver till folk jag känner :}
.. eller andra. Men misstänker att majoriteten är snokisar, haha.

tjugoandra februari.

Publicerad 2010-02-22 20:42:38 i Allmänt

God kväll.

Nu är jag hemma i soffan efter två nätter hos svärföräldrarna. Det är trevligt att bli bortskämd men alltid skönt att komma hem. Vi har inte kunnat vara hemma för det har varit tvärstopp i våra avlopp men idag så har slamsugaren varit här så nu är det ordnat. Hörde rykten om att de varit här ett par gånger förut och då har kommunen betalat så antar att det inte är något vi orsakat och håller tummarna för att vi slipper en räkning :).

Idag så har jag/vi:
- Fikat jättegoda bullar hos Zandra.
- Druckit kaffe med Sandra.
- Haft körlektion.
- Beställt barnvagn. (väldigt tidigt, men bästa pris just nu!)
- Ätit kycklingrulle med Patrik innan han stack tillbaka till jobbet.
- Och städat banken.

Nu tänkte jag att jag skulle titta på dagens halv åtta hos mig avsnitt och sen sätta på familjen annorlunda och kanske fukta bort den fula rosa borden här i vardagsrummet om jag orkar.

Nattis!

tjugonde februari.

Publicerad 2010-02-20 14:42:53 i Allmänt

Vi har hållt på med hallen hela dagen. Eller, Patrik och hans pappa gör det fortfarande men jag gör annat nu .. Målat trappen för fjärde? femte? gången .. Dock så tog färgen slut och det behöver målas ännu en gång, GAH!

Jag sitter och kopierar all min musik och alla mina bilder till datorn, flyttade bort dem igår när Patrik fixade windows 7, riktigt fräscht!

Funderar på pizza idag, mumms. Eller sallad kanske. 

SÅ ÄR DET!


Köpte den här igår. prickig & lila och FIN! Passar perfekt i hallen om den
hinner bli klar innan orkiden dör.

isglass

Publicerad 2010-02-18 12:18:20 i Allmänt

Jag har fått dille på isglass! Vanliga isglasspinnar
De är helt klart underskattade!



Sitter och kollar på topmodel, men måste snart göra mig iordning innan jobbet. Men det är helt värdelöst med ett ansikte fullt av finnar och snustorr hy, MEN det är väl inte hela världen :] men först ska jag nog hämta en glass!

cloudy with a chance of meatballs

Publicerad 2010-02-17 19:22:56 i Allmänt

Det regnar köttbullar på svenska ..
Vi såg den igår och den var riktigt rolig faktiskt! Om man gillar animerade filmer så se den :)


dock var den lite jobbig att se då man var hungrig ..

blä

Publicerad 2010-02-17 10:16:40 i Allmänt

Ät aldrig rostad macka med leverpastej om du mår illa ..
.. Det smakar förskräckligt på vägen upp.

sextonde februari.

Publicerad 2010-02-16 16:09:18 i Allmänt

Jag har fikat med Fridan. Ätit massa kakor och annat gott! :) Och känt och klämt på vagn, lutar åt en sådan .. Suger mer än gärna i mig all information om det här då jag inte är ett proffs direkt ;).

Igår hade jag min första körlektion, och kors i taket det gick ju hur bra som helst! Visst hade Patrik lite att anmärka på, men med tanke på vad jag hade sett framför mig (typ, blinka åt fel håll, köra på någon och annat tokigt) så är jag mer än nöjd! Saker jag är väldigt dålig på annars fick jag beröm för att jag gjorde så bra, chockerande :p.

I söndags - alla hjärtans dag så kollade vi på en film på förmiddagen och Patrik fick sin bok jag köpt åt honom (gav mig på något nytt och köpte en scifi) och han säger att den verkar bra! Sen jobbade jag några timmar och efter det åt vi mat hos mamma. Jag nästan rullade därifrån.

I lördags så var vi ut en sväng på svenska rallyt. Dock frös jag som vanligt efter 15 minuter och satt med snoken i brasan och åt korv typ hela tiden vi var ute. Slocknade direkt i soffan när vi kom hem. Kämpade att hålla mig vaken mellan 21 och 22 efter mat på viking och chips. 




Det är väldigt svårt att få campingstolar och trebenta pallar att stå ordentligt 
på ett sluttande kalhygge. Men vi lyckades till slut!


tionde februari

Publicerad 2010-02-10 16:53:09 i Allmänt

Hemma från jobbet idag, mår massa illa, bläääää. Tror att jag får fan för att jag mår så bra vissa dagar :(.

Det här har nog varit de längst tretton veckorna i hela mitt liv, och jag tror inte att de kommande sju kommer kännas speciellt mycket kortare. Och absolut inte med illamående. Men det är väl tillfälligt *hoppas* och värt det!

nionde februari

Publicerad 2010-02-09 14:00:27 i Allmänt

Soilwork, Dope & Walls of jericho gör mig gott idag. 

Fridan har varit här och gjort ingenting med mig. Nu har hon gått till jobbet, eller det gjorde hon för en stund sen. Gå till jobbet ska jag också göra strax, hur pissigt det än känns .. Efteråt städas banken. 

Tror det är bäst jag lägger över dagens underbara musik till telefonen så jag kan lyssna på den på vägen till jobbet.
Mer än såhär blir det inte, Tack & Hej.


åttonde februari

Publicerad 2010-02-08 21:03:46 i Allmänt

Jag har umgåtts med Zandra idag. Skönt att komma hemifrån faktiskt och inte bara tänka på allt elände, det kommer jag bli galen av till slut. Vi tog följe hem till henne och tände grillen och grillade korv med barnen. Jessica & Elias kom ut en sväng och drack kaffe med oss också (dock inte Elias). Sen när det blev kallt åt fossingarna gick vi in och pratade och kikade runt på nätet bla. på barnvagn :). Känns lite tidigt, men vad sjutton, det är ju skoj!

När jag lagat mat åt Patrik & mig så åkte jag och städade banken, sen när jag var klar kom Zandra ner och då tog vi följe till statoil och pratade lite med Frida och tog en kaffe.

Har kollat på Halv åtta hos mig & Familjen Annorlunda medan Patrik och hans pappa hållt på i hallen. Det är sååå skönt att det äntligen börjar bli fint! Snart är det klart!! 

Tack Zandra för att du orkar lyssna på mig! Förutom den vanliga ångesten som kommer varannan måndag så har det varit jättebra idag! 


kanske inte ser så mycket ut, men för mig är det massa! :)
fattas lite bröstlist och taklister dock.

sjunde februari

Publicerad 2010-02-07 11:16:55 i Allmänt

- Patrik och hans pappa sätter upp panel i hallen, nu jädrar börjar det likna något!
- Jag ska jobba kl.13. Jag vill inte jobba. Jag mår illa.
- Vi ska snart äta lunch på mossvägen.
- Jag städade banken i fredags så jag slipper göra det idag.
- Solen skiner.

oooooooch tråkigare kan inte det här inlägget bli.

fredag

Publicerad 2010-02-05 21:26:03 i Allmänt

hallå i stugorna ;)

Sitter och kikar på Let´s Dance. Hoppas verkligen att någon som borde bli utröstad blir utröstad ikväll. Agneta Sjödin var ju både rolig att se på och var riktigt duktig på att dansa. Fy skäms Sverige!

Jag har för en gångs skull städat banken en fredag em, så nu är jag helledig imorgon! Patrik ska ut och åka fyrhjuling men jag behöver verkligen färga håret. Det är skamligt fult just nu och jag ser typ flintskallig ut. Så ni som sett mig, jag är inte sjuk, jag har bara utväxt.

Kanske slänger ihop en kaka också! MUMMA.

GAH, det är snö överallt!

Publicerad 2010-02-03 20:10:55 i Allmänt

Jag har precis tittar klart på halv åtta hos mig. Huvudvärken biter sig fast, men det skiter jag i. Har haft ont i huvudet hela dagen till och från, blä. Patrik jobbar över idag, det var längesen jag var själv typ såhär en hel dag. Förut när vi bodde i lägenheten jobbade han nästan alltid över eller ja, jobbade em. Jag har roat mig med att titta på tv, skottat snö, ätit pyttipanna och bakat äppelkaka.

Jädrans vad snö det är. Ångrade mig som tusan när jag kom ut att jag inte gått ut tidigare. blev nästan gråtfärdig när jag insåg hur mycket snö det var. Även fast jag hade stövlar upp till knäna så fick jag snö i stövlarna, GALET! 

Äppelkakan blev jättemumsig! Den hade kunnat stått inne en liten stund till dock, men det är inte hela världen. Invigde en av formarna jag fick i julklapp, fungerade finemang. Synd att Patrik inte tycker om äppelkaka, men smaka får han allt göra ändå :).

Tror jag ska gå ut och försöka mig på att skotta lite uppfart innan Patrik kommer hem, så han slipper, iallafall lite. Det är tanken som räknas, eller huur?


Det har blåst eller (snöat)? upp jordens kulle på altanen. GALET!
Detta gjorde mig gråtfärdig. Tror jag skottade mer gräsmatta än gång. Hittade den inte.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela