Trollstigen.

Publicerad 2013-06-29 11:48:00 i

Söndagens motion .. eller måndagens, eller jag vet fan inte vilken dag det var. Shit vad dagvilsen jag är. I slutet på förra veckan eller början på denna iallafall så åkte vi till Lesjöfors och trollstigen. Det var kul tyckte vi! Speciellt Alvin. Vilmer åkte med inlindad på min mage och Alvin satt en hel del på Patriks axlar, den är lång stigen (3,5 km) men han gick på rätt bra ändå med tanke på terrängen, energipaketet. Vi hade grym tur, PRECIS när vi kom tillbaka så började det vräka ner regn.

Jag är grymt imponerad av människan som fixat till allt det där =)


 

Det bästa av allt ..

Publicerad 2013-06-27 09:40:00 i

.. var ju helt klart att få se en haj på riktigt. Tyckte Alvin. 
Vi såg hajar, rockor, apor, fiskar, ormar, alligatorer och massa annat på tropicarium. Både Alvins och Patriks favorit, själv föredrog jag nog de söta djuren inne i djurparken. Alvin älskar hajar, valar och andra stora djur som lever i havet så det var ju rätt väntat att det här skulle vara favoriten =)

Så nu när han sett hajar och delfiner då fattas ju bara en val. Vart hittar man en val? Haha =)

KOLMÅRDEN

Publicerad 2013-06-26 09:11:00 i

När vi åkte var det fortfarande lågsäsong. Lite folk och det var alldeles underbart att slippa trängas. Minuset skulle väl då vara att allt inte var öppet.
Förväntansfull kille vid första djuren. Hjortarna.
Mina fina.
Inne hos getterna. Spännande tyckte Alvin men det var bara jag som vågade klappa.
Kolmården ligger verkligen fint!
Tuffa grabbarna åkte linbana.
Frida sa att vi var tvungna att se delfinshowen och den var verkligen fantasisk! 

Allt möjligt ..

Publicerad 2013-06-22 20:41:00 i

 
Dagens fundering:
Varför sover bebisar ibland hela dagarna, men vaknar alltid för att inte vilja ligga ensamma precis när mamman slår ner röven för att till exempel äta mat?

:)

Vi har varit på en liten semester, till kolmården. Jag tror Alvin tyckte det var skoj! Jag tyckte det iallafall. Delfinshowen var grym!! Bilder från det kommer. Sen. 

Tiden går så ruskigt fort. Snart är nog Vilmer med i 3 kilos klubben. Lagom till 8 veckor kanske? Vi ska försöka få mer saker gjorda, roliga saker. Dagarna går så fort och jag tycker inte vi gör något speciellt så vi måste börja fylla dem bättre! Med aktiviteter och nära & kära kanske. 

Idag har Sabina varit här iallafall! Vi tog en promenad hon och jag efter kaffet. Finns ingen som jag kan prata så mycket med, samtalsämnena tar liksom aldrig slut och efter vi gått kan vi stå kvar och prata hur länge som helst. 6,5 km gick vi idag. Måste börja gå regelbundet så jag kommer i mina byxor iallafall. Kan inte ha något som jag hade innan jag blev gravid med Vilmer. 8 veckors sjukhusvistelse med godis varje dag gjorde sitt med konditionen och musklerna (HAHA, vilka muskler?). 

Påminn mig att inte sluta efter ett par gången tack!

elfte juni

Publicerad 2013-06-11 20:14:00 i

Oj, jag minns inte när jag satt vid datorn sist. Det blir inte alls ofta längre, man har ju lite annat att tänka på just nu och vädret har ju varit helt underbart! Idag har vi iallafall haft massa mammor med bebisar här. Jätteskönt att kunna sitta ute solen hela dagen (mindre skönt med bränd hud, men jag skyller mig själv).
 

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela