Tjugonde juni

Publicerad 2012-06-20 20:54:20 i Allmänt



Såhär skulle jag kunna ha det jämt tror jag, att Patrik jobbar em. Eller ja, iallafall ibland. Det är ju toppen! Jag är uppe och igång tidigt eftersom jag städar banken, vi får umgås på fm, äta lunch tillsammans och leka med Alvin. På em får jag tid till att göra massor de dagarna när jag inte måste iväg till OK. Hoppas vi kan få dagisplats det här årtioendet så jag iallafall kan städa morgon.

För en gångs skull känns det som jag fått lite gjort. Kanske är det tack vare solen och dess energi. Började dagen med bankstädning, grävde sedan bort en buske (eller ok, Patrik gjorde det mesta, men jag försökte verkligen) jag fixade efterarbetet iallafall med jord och gräs och sånt! Jag kastade gräs lite här och var där det fattas, vi åt mat, hämtade paket på ica från lekmer, körde Patrik till jobbet, handlade, köpte ny blomma till altanen, umgicks med Frida & Lillie, bakade sockerkaka, städade altanen och fixade vanilj geggamoja till sockerkakan. Nu äter jag socker kakan och dricker te. (belöning) Därimellan hängdes det ju givetvis någon tvätt och plockades ett par leksaker och så vidare. :)

Paketet från lekmer innehöll massa skoj, springmotorcykel till A, gräsklippare, babyvakt, skottkärra, kubbspel och böcker. Tack Frida för hjälpen :)

puss


Fönsterputs & Margarin

Publicerad 2012-06-18 21:07:00 i Allmänt

Hej och hå. Vi testar något nytt denna vecka .. Både jag och Patrik jobbar em, det blir lite klurigt men det går! :) Zandra har varit här och hjälpt till att putsa mina fönster på altanen! Fika bjöd hon på med. Haha, tusen tack, du är en ängel! Nu har jag bara de trekantiga rutorna längst upp kvar.

Kanske är jag knäpp, jag vet inte .. Jag smörjer in vårat golv med margarin. Vi har fått massor med repor efter den där jädra bobbycaren, läste någonstans att man skulle smörja repor med margarin? Men känner att jag snart måste torka bort det så det inte blir fettfläckar istället? Erfarenhet någon? :) Helt otroligt bra om det faktiskt fungerar.



Har även invigt mina kinaconverse idag. Cecilia har köpt med därifrån .. Himla sköna faktiskt, kändes rätt okej att chansa för typ 60 kr paret ;) aldrig ens provat några innan.

tuesday

Publicerad 2012-06-12 12:24:08 i Allmänt


Ännu mera lycka blev det ju faktiskt i lördags då en liten kille valde att komma ut till sina föräldrar! Stort Grattis till Erik & Carro! Njut så mycket ni bara kan! :) Vi längtar efter att få träffa er!


Frida har varit här på morgonkaffe, jag ska snart sätta igång med projekt städning. Försöker hinna med lite innan Alvin vaknar iallafall. Tiden bara rann iväg efter att de gick då jag i princip letar efter en nål i en höstack. Ringer runt efter en tappad/glömd påse (present till lilla söta killen) som tyvärr är på villovägar i stora Göteborg :(

Jaja, nu kör vi!


Kääääärlek!

Publicerad 2012-06-12 12:11:38 i Allmänt

Åh! Den här veckan känns så trist efter en helt underbar helg fylld med bara kärlek och glädje på fantastiska Loka Brunn. Jag är så himla glad för mina fina vänners skull! Allt var hur fint som helst! Och jag är så tacksam för att jag fick vara med och dela den med er!







Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela