Måndag

Publicerad 2009-11-30 10:01:23 i Allmänt

Fy tusan, jag trodde jag var påväg att blir bättre. Högerörat hör jag inte ett skit igenom och det värker, mina ögon är grymt geggiga och röda och jag kan ju drömma om att andas genom näsan.

Jag vill inte mer!!
Var vaken kvart över fem och tvättade ögonon, kissade och slängde i mig alvedon och hostmedicin. Vaknade nyss och konstaterar att "stänga av alarmknappen" ligger för nära snoozen. 

Ringde vårdcentralen och fick en telefon tid 11.30, bland annat därför jag önskar jag kommit upp tidigare för då kanske jag hade haft en chans att få komma ner idag iallafall .. 





hej så länge!

skämt?

Publicerad 2009-11-29 18:37:17 i Allmänt

Är det här ett skämt eller??
Räcker det inte med feber, ont i halsen och mördarhosta? NÄ tydligen inte.
Nu får jag öroninflammation på skiten också!


fy bubblan ..

sjuk

Publicerad 2009-11-26 09:00:40 i Allmänt

Jag är sjuk! Jag ska aldrig mer säga att jag aldrig blir sjuk. Risken är ju ganska stor att jag fått bacon pga att jag ALDRIG har feber när jag är förkyld. Men det lär jag väl aldrig få reda på ..

Skall lägga mig ner nu. Orkar inte sitta upp några längre stunder.
Hoppas att ni är friska! :)

hjälp

Publicerad 2009-11-24 09:56:32 i Allmänt

Människan som precis sjöng på nyhetsmorgon borde inte få sjunga alls.
vad är det frågan om?

jag har väntat på ett regn ..

Publicerad 2009-11-23 15:01:44 i Allmänt

Det var massor med saker jag skulle göra idag. 
Jag skulle baka, jag skulle städa, jag skulle köpa kattmat och jag skulle laga mina bhband. Men jag gjorde en kopp te och parkerade mig i soffan och tittade på Twilight istället.

091120 - 091123

Publicerad 2009-11-23 11:56:03 i Allmänt

Jag har haft fullt upp hela helgen. I fredags jobbade jag och när jag slutade gick jag bort till Patriks föräldrar där vi skulle äta mat med dem och Marina Robert och barnen.

På Lördan så åkte jag med till Örebro. Patrik, Christer och Robert skulle på öl och whisky mässa på conventum. Jag och Marina roade oss med att gå i affärer under tiden. Måste säga att det är ganska lärorikt att gå i affärer när man inte har råd att handla något. Det enda jag köpte var en necessär och en liten gran med kruka på Ikea. Inne i stan så utnyttjade jag mitt presentkort på FACE som jag fick i julklapp förra året! Haha. Jag fick med mig en mascara,en ögonskugga med 24 karatsguld i (visste jag knappt fanns? 200 spänn.) och ett nagelack.


Gran och röd plåtkruka 98:-
Det får nog bli årets julgran ;)
___

Igår så bestod nästan hela dagen av att packetera köttfärs. Väga, knyta ..
Så nu har vi 27 kilo(!) köttfärs i frysen. Tacos någon? :). Sen lite annat som lövbiff, fransyska, rostbiff, biff och filé blandannat. Men pengar det sparar man noog. Tror vi köpte en halv Kalv, Ko eller Tjur? Är osäker.

När köttfärsen var klar så smet jag iväg och städade banken sen handlade jag och Patrik mat. Känns som kylskåpet varit tomt i en evighet. Köpte med grillad kycklig och potatissallad hem, det kändes enkelt och bra. Vi hann kolla på både en Wallander och UP innan vi skulle sova. UP var jättesöt! Men den var så sorlig i början så man kände sig lite nere genom hela filmen, men den var absolut inte dålig för det.


bild lånad från news.cnet.com/speedsandfeeds/?categoryId=9727957
____



Tror jag ska göra ett städryck. Frida kanske kommer hit om hon orkar.
Saknar dig Frida!

hur är det möjligt?

Publicerad 2009-11-19 13:52:12 i Allmänt

Det har inte regnat på hela dagen. Varför börjar det då när jag ska gå någonstans?
Det slår aldrig fel! 

Men det finns inga dåliga väder. Bara dåliga kläder ..
.. och självlockigt hår!

omotiverad

Publicerad 2009-11-19 11:51:25 i Allmänt

Mycket omotiverad. Låter bäst att skylla på vädret .. Eller hur?

Min fönsterlampa i köket hade ramlat ner och gått av imorse. Tar det som ett tecken till att fixa fram stjärnorna istället. Har försökt att hålla mig, men nu skiter jag i vad andra tycker. Här blir det mys! Punkt slut. Nu är det bara två dagar kvar att jobba sen får jag vara leeedig igen. Patrik är ledig imorgon, han får inte jobba mer den här veckan för att han jobbat maxtimmar. På lördag kanske Ellen kommer hit! Vad roligt! Tror jag skall ringa och höra med henne idag hur hon skall göra. 

Återkommer när jag är motiverad :)

GAH

Publicerad 2009-11-17 12:44:39 i Allmänt

Jag försöker göra mellanrum eller hoppa ner, eller ni fattar vad jag menar, som styckesindelningar i min text som jag brukar göra. men så fan heller att det gick. irriterande? Undrar om det beror på Google Chrome? För det har ju alltid gått förut. Aja, inte hela världen. Ville bara förklara varför det blir en grötig text.

tisdag

Publicerad 2009-11-17 12:39:54 i Allmänt

Tisdag, och dags att jobba igen! Men sen är det långledigt som vanligt .. 
Jag har det rätt bra ändå.

Usch, är så sjukt omotiverad till det mesta idag, och det spöregnar! Frida muntrade upp mig med att hon är minst lika omotiverad. Skönt att vara två om det ;) Var iallafall uppe och städade banken imorse. Och har hängt tvätt här hemma, kände att jag sparade onödig kraft till det, för det var ju faktiskt inte så jobbigt.
När jag var påväg till ica igår så ringde jag Frida, och tänk att hon var precis lika uttråkad som jag. Så  gick dit en sväng och drack te. Sen gick vi tillsammans till ica efteråt. Diskuterade även den där jädrans svinsprutan.
Tittade in hos Julia alldeles nyss och det hon skriver tycker jag är vettigt och väldigt läsvärt ;) iallafall ur min synvinkel. Gå in och läs det HÄR. Men sen förstår jag småbarnsföräldrar som är oroliga för sina barn såklart!

_____

innan ..

Publicerad 2009-11-15 22:45:35 i Allmänt

.. mina ögon trillar ihop. Helt slut! Grymt trött. GAH!

Tänkte att jag skulle fixa det här inlägget jag skrivit om i flera dar, men icke orkar jag nu heller.

Tänkte mest höra om det finns någon som jag som tycker rostmackan blir godare om det finns hål i den, eller som tycker pizzan blir godare om det finns bubblor på den? :}

091114

Publicerad 2009-11-14 16:10:19 i Allmänt

Tog sovmorgon imorse, men den kändes inte alls bra. Skulle gått upp tidigare, men inte så mycket att göra åt nu .. Elin kom hit förut och drack te, oooj så jag har saknat den tjejen! Jag vill bara ha mer :) Var en sväng till billiga niclas och pekås. När jag kom hem fixade Patrik med diskmaskinen, han betar av sin "att göra lista" väldigt seriöst.

Blir nog kanske inga recept idag heller ..


inte igår ..

kväll

Publicerad 2009-11-13 20:19:29 i Allmänt

heeeej

Höll på med ett inlägg tidigare idag, men precis då kom Zandra så jag kom av mig. Det skulle innehålla två recept, men de får komma imorgon istället! Hon var här med Felix, Stina och Elias. Skoj! Sen följde jag med till henne och träffade Jessica en stund också ..

Handlade mat och åkte hem och städade. Sen kom Patrik hem och då satte vi upp taklampan i sovrummet, och taklampa i köket. Och nu sitter även badrumsskåpet på plats! Så det har med andra ord varit fullt upp! :D

Sitter framför idol nu, antar att det börjar snart igen så detta blev ett rörigt inägg, men jaja.

nattiis!

fredag, 13 november.

Publicerad 2009-11-13 10:11:08 i Allmänt

Zandra! Du är sju minuter sen, hehe :).

Idol och chips får det bli ikväll! Och massa Patrik! ♥ Det har varit för lite Patrik på sistone. Hoppas han kan släppa sin "att göra lista" och slappna av lite, iallafall för ikväll, för helgen skulle han jobba.

Skulle ju plocka granris till trappen. Jag har inte gjort det än ..
Det är mycket jag skulle göra men inte gjort, men jorden går väl inte under för det! :)

blä

Publicerad 2009-11-12 10:34:00 i Allmänt

Vårat nät har slutat fungera idag .. Känner mig handikappad. Tittar på malou efter tio och dricker te, ska börja röja här snart. börjar jobba två och hoppas jag hinner till jessica innan!

fars dag.

Publicerad 2009-11-08 21:43:07 i Allmänt

Har varit och tänt ljus nere hos papps nu. Det lyser jättefint där nere när det är så mörkt ute!

Jag tycker det är så tråkigt att jag aldrig kommer kunna presentera Patrik, han skulle tyckt om Patrik tror jag. och att han aldrig kommer kunna träffa sina barnbarn och dem aldrig träffa honom .. Men jag får väl hoppas att han är medveten iallafall och är stolt över mig, och tycker jag gjort bra val i mitt liv :}

kram

lördag och söndag

Publicerad 2009-11-08 14:01:30 i Allmänt

Det är så skönt att vara ledig! Men måste städa banken idag iallafall, hehe :). Igår var vi i Örebro, åkte in med Patriks föräldrar. Gick en tur på Ikea och nya Marieberg Gallerian (heter den så nudå?). Fick med oss nya badrumsmöbler och lite annat smått som blommor.

Jag behövde skor och var inne på Din Sko, Eurosko, DNA, Scorett, Bianco och Skopunkten och lyckades ändå komma hem utan skor?!! Varför är alla skor så jädrans spetsiga iår?? Jaja, jag får väl limma mina älsklingar och hoppas på det bästa ..

Ikea skulle kunna anställa mig för att skruva ihop de flesta svartbruna möbler, för nu jäklar kan jag varenda en utantill snart! haha. Skruvade ihop badrumshyllorna igår och alldeles nyss skruvade jag ihop skåpet som jag hoppas kommer upp idag. Jättefint blir det!

Patrik och christer fixar tvättstugedörren, och senare efter jag städat ska vi äta hos mamma. Sen skall vi åka ner och tända ljus hos pappa, det måste ju fixas på fars dag!




hejsålänge!

blä

Publicerad 2009-11-04 21:41:57 i Allmänt

jag är bara ivägen och gör/säger bara fel.
eller gör ingen nytta alls.
eller kommer med massa nytt krångligt.

det är svårt det här ..
:(

men fan då

Publicerad 2009-11-03 13:34:11 i Allmänt

Min banner, header, rubrikbild eller vadfan det nu heter har försvunnit. Vad tråkigt! Men Patrik skulle iallafall fixa tillbaka den när han hade tid.

bläääää.

____________

Men nu kom den tillbaka helt plötsligt. Vad är det frågan om?

tredje november

Publicerad 2009-11-03 12:07:09 i Allmänt

Sitter med en kopp kaffe och kikar på project runway. Inbillar mig att migränen är påväg tillbaka, blä! Jag tycker migrän är så otäckt, den liksom smyger sig på och börjar med att jag knappt kan läsa för att jag bara ser varannan bokstav typ, eller halva orden. Sen blir synfältet mindre och man blir snurrig och sen kommer huvudvärken, usch det är så hemskt! Inget jag önskar min värsta  fiende ens :)

Det är helt sjukt vad tiden går fort! Redan november! Och jag som skulle vara tidig med julklappar iår, nu är jag helt plötsligt sen .. igen. 

Ska sätta hej!mig och leta rätt på bra julklappar nu.
hej!

godkväll

Publicerad 2009-11-02 22:11:02 i Allmänt

Patrik har nyss gått och lagt sig och jag sitter här med min hallonsoda och kollar på något sorts saneringsprogram på trean. Tror att de är i England och det är det äckligaste jag någonsin sett. Byter nog till My Name Is Earl mycket snart.

Trotsade den jädrans migränen och passade på att städa banken när Patrik var och fick massage. Och handlade kattmat, stackaren var bamsehungrig och hade bara torrfoder som inte dög. Maten blev senare än planerat då Patrik åkte och hjälpte till på jobbet. men uj så god mat jag fick till när han kom hem sen. kantarell och bacon pastasås.

Nu ska jag roa mig en stund med Earl innan jag skall krypa ner hos Patrik och njuta av vårat fina sovrum! :)
nattis

andra november

Publicerad 2009-11-02 14:37:24 i Allmänt

Sov lite för länge idag, kan inte riktigt fatta att klockan är halv tre?? Vart sjutton tog dagen vägen? Jaja .. Jag tvättar och städar lite idag, känns skönt att göra något vettigt iallafall.

Patrik kommer hem om en timme,
bäst jag kikar i frysen vad jag har att bjuda på till kvällsmat!

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela