Publicerad 2009-01-27 23:46:38 i Allmänt


när jag kom hem idag stod dessa tre skönheter på bordet, de luktar ljuvligt!
tack underbaraste patrik. bästa på hela dagen, hi ♥

huh

Publicerad 2009-01-25 21:11:18 i Allmänt

har suttit och kollar igenom gamla, riktigt gamla kort. och jag frågar mig, vart sjutton är alla mina gamla favorit kläder? man kastar inte sina favorit kläder, man tappar inte bort dem, och vad jag vet så lånar man inte ut dem, fattar inte. och ändå har jag flyttat och städat ur lägenheten, utan några spår av dem. det roliga är att jag inte saknat dem förrän jag sett dem på kort. nej! jag blir förargad, GAH.

 hi.

ååååååh

Publicerad 2009-01-24 19:53:12 i Allmänt

GOSSIP GIRL är såååå jävla bra! samtidigt som jag känner att det börjar bli så invecklat eller pinsamt eller hemskt eller jobbigt eller otroligt störande så kan jag bara inte sluta kolla! säsong ett och snart två avklarade. 

och blake lively gör sig så otroligt bra i rutan!
___

Patrik och petri nördar battlestar galactica medans jag ligger i sängen och nördar gossip, men skall alldeles strax bege mig ut i soffan och okupera inför körslaget! har proppat i mig alldeles för mycket godis redan, så längtar till att knöla ner mig i soffan, och förhoppningvis orkar jag inte sträcka mig efter godiset, hehe ;)

men jaja,
XOXO

pappa

Publicerad 2009-01-24 10:24:02 i Allmänt

idag fyller min pappa år, eller han skulle fyllt år. 59, vilken gubbe :) skall ner och tända vid graven när patrik slutar jobbet, synd att det skulle snöa så förbannat, men det är väl bara att sätta igång och skotta.

iår han han också varit borta sju år, eller är det åtta? skitsamma, det är länge iallafall.

grattis gubbe!
jag saknar dig.

      

LET´S DANCE

Publicerad 2009-01-23 21:29:52 i Allmänt

idag har det varit jag och chipspåsen, patrik kom hem från jobbet rätt sent och tog sedan över min påse. men det gör ingenting, för den finns muufffins! haha. tittar på lets dance, jive ser så kul ut! patrik stack iväg till erik efter magnus samuelsson, han är den enda som han intresserar sig för. men jag får lov att säga att det är dem man nog hejar på, men bagge är ju klart bäst, men lite fusk tycker jag allt att det är efter allt som tidningarna skrivit, därav samuelsson :) men kan absolut inte sluta förundras över hur snygg laila är! hon är ju ändå 40 om några år, jag skall nog jobba på att se fräsch ut vid den åldern, det är nog värt det! Carljan är ju mest pinsam, han hoppade över handledsdansen, men lyckades se lika fånig ut ändå, hihi.

närbild

Publicerad 2009-01-20 10:36:01 i Allmänt



jag kan inte sluta leka med kameran. kan inte direkt kalla mig proffs, men jag
är nöjd, och det är huvudsaken .

h&m, tvätt och kisse

Publicerad 2009-01-19 15:21:05 i Allmänt

vi har en katt som bor i trappuppgången, förstår inte varför man släpper ut sin katt om man inte är hemma och kan släppa in den. den springer ju in när någon annan går in. den brukar skrika som bara den, men idag är den relativt tyst, men den är väl hungrig, jag brukar bjuda på skinka, den gillar skinka :)

fick min h&m paket idag, det ringde på dörren och där stod det! dock tycker jag h&m börjar slarva, beställde ett set för 49 :- med linne och tröja, linnet var stl: L och tröjan S. visserligen billigt, så tänker inte skicka tillbaka, men slarvigt, varit med om något mer, kommer dock inte på vad just nu. men tröjorna var förkorta ändå, så får använda dem på nå slags uppknytning/bolero sätt :) bikinin jag beställde passade inte, tråkigt :( underdelen var förstor och överdelen för liten, typiskt. så bara att skicka tillbaka och switcha storlekar. men fin var den iallafall. nu är det bara att vänta på nästa paket!

skall iväg och tvätta hos mamma om 20 min. det kommer att ta sin lilla tid, 2 fulla ikea påsar, men det är skönt att bli av med skiten. tvättstugan här suger, så jag tjuvtvättar på mammas.

skall lägga på h&m paketet och papprena till alfakassan på brevlådan på vägen.

och imorgon följer jag med marika till kvantum i filipstad. storhandla, lär checka vad som finns på icakortet.

hejsålänge.

muffins

Publicerad 2009-01-18 15:40:05 i Allmänt

jag har bakat kladdigachokladmuffins, för engångsskull har jag lyckats.
längeleve pappformar, teflonformar suger.

helg

Publicerad 2009-01-18 12:28:39 i Allmänt

Fredagen spenderades med marika, vi var iväg och solade en sväng och var och handlade mat då vi bestämt oss för att äta tacos hos dem i sikfors, vi kollade på LETS DANCE, drack ett glas vin och vräkte chips. TREVLIGT!

Lördagen drog jag, patrik och hexon ut till sången och glodde lite på rallyt. det var så inihelvete kallt så att jag nästan fick dödslängtan, förstår inte, spelar ingen roll hur mycket man klär sig, man fryser ihjäl ändå. vi var ju tvungna att åka runt hela skiten efter som det var avspärrat, och då blev det ju ännu kallare. Hemma sen så slocknade jag i soffan ganska snabbt, och kom inte riktigt igång igen, kollade iallafall på körslaget och en film med glasskålen i högsta hugg. taskigt att wells fick åka före magnus. filmen hette rightreous kill, och var helt ok! dock så är jag inte så förtjust i robert deniro men det gick ändå, somnade otroligt gott efter den, men vaknade imorse med ont i hela kroppen, toppen!

       

åter till ..

Publicerad 2009-01-15 22:37:03 i Allmänt

ÅTER TILL COLDMOUNTAIN - måste med största sannorlikhet vara världens mest sorgliga film.

den gör så otroligt ont i hjärtat. kanske bara är jag som sitter och bölar, inte fan gör patrik det iallafall, men det värsta som kan hända måste ändå vara att mista sin närmaste, sitt allt, och största kärleken. pjiiiu nu har jag gett mig :D

♥ patrik.

onsdag, tror jag?

Publicerad 2009-01-14 22:05:53 i Allmänt

helt, totalt dagvilsen, herregud hur svårt skall det vara, haha. fördriver mina dagar med att försöka träna, promenader och "gå" maskiner, men lyckas alltid trycka i mig något sött några timmar efteråt, blir säkert bra. Patrik och Hexon sitter och pratar om allt för ointressanta saker för att jag skall vilja lyssna, och det är bara skit på tvn. jag vill kolla på något om thailand som jag laddat ner. lite drygt en månad innan vi åker, LÄNGTAR.

om jag inte fått något jobb innan april, (vill absolut ha ett jobb, men ändå inte av denna anledning) skall jag få jobba i kumla en månad! som jag längtat. Albin skall åka ut och resa och behöver någon som kan jobba för honom. under tiden
skall jag bo med hans tjej och min kära vän sahra. som har två tvillingpojkar i magen och förmodligen är ganska tung i april, hon behöver nog en rooomate. spännande, man vet aldrig vad som kan hända. läs hennes blogg vettja!
(http://sahraericzon.blogspot.com) jag beundrar henne.

fick min nya kamera igår. sprungit runt och fjantat mig och försökt tagit fina kort idag, jag lyckades väl sådääär. kanske kastar ut ett par stycken här senare om jag orkar.

Patrik körde ner fyrhjulingen på första service idag, när den kommer hem igen har jag sagt till mig själv att jag skall lära mig köra den ordentligt. för det är ju så roooligt!

kastar ut ett par vinterbilder, dock är fyrhjulingen eriks, men våran är ju likadan :D

  

saknar

Publicerad 2009-01-09 12:33:43 i Allmänt

jag trodde inte att man kunde sakna ett jobb så mycket som jag gör
det känns som om jag har gått vilse.

GLITTER

Publicerad 2009-01-07 21:24:43 i Allmänt



Kastar in en bild på den fascinerande glitterglöggen som hexon bjöd på.
fast det var nog mest jag som blev imponerad. dock blev den inte godare
av att den var glittrig, fuck.

080107

Publicerad 2009-01-07 17:24:21 i Allmänt

Jag är mätt och belåten på pyttipanna och lyssnar på deadlock, något väldigt BRA jag missat.

Födelsedag, jul och nyår. Det har varit mycket nu, full rulle hela dagarna. Födelsedag, jul och dagarna däremellan spenderades med goda vänner, sällskapsspel och vin.

Vi åker fyrhjuling mest hela dagarna, och gör vi inte det så tittar vi på film, tv, dexter eller liknande. jag är inskriven arbetslös, och dagarna bara flyger iväg. Patrik har börjat jobba, och jag ligger kvar och myser när han kliver upp fem på morgnarna. det innebär att det är jag som plockar i och ur diskmaskinen och städar, varje dag. Men det har ännu inte blivit ett problem. Men jag har massor med energi, och med den skall jag gå ut och gå, det har dock inte blivit så.

jag trivs bra med livet,
med lägenheten
med patrik
med vädret
med sysselsättningar
med vänner

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela