VIKTIGA KARTOR

Publicerad 2014-02-22 10:30:00 i

Jag är inte speciellt duktig på att leka, eller .. Fantasin flödar inte om man säger så. Men jag älskar böcker, jag skulle kunna köpa huuur många som helst. Viktiga kartor är en favorit (massa kul fakta även för en vuxen), Alvin gillar den också men det kanske är lite för mycket fakta för honom men den är lätt att anpassa så att den passar en 3 åring också. Han är ju så himla nyfiken och intresserad just nu. Jag har sett att det finns flera andra böcker med liknande stuk och samma författare, bland annat en med dinousarier, Alvin älskar dinausarier. Jag måste köpa dem!
 

VARDAGSRUM

Publicerad 2014-02-21 09:30:00 i

Vissa dagar älskar jag vårat vardagsrum, andra inte. Det känns som att jag inte riktigt får till det, det fattas liksom något men jag vet inte vad. Igår var en bra dag!
Jag älskar att inreda, när det finns tid och pengar. Alvin ska få flytta ner sitt rum så han kanske tycker det är roligare att vara där att leka, och jag ser fram emot att få inreda det rummet.

UTVECKLING

Publicerad 2014-02-20 11:36:52 i


Kille som absolut INTE ska ligga ner.

Vilmer har äntligen (peppar, peppar) börjat sova en lite längre stund på förmiddagen, vilket leder till en mycket gladare kille. Innan har det varit mycket gnäll och missnöje och det ändå som hjälpt har varit smörgåsrån eller att man burit på honom. Det är stora skillnaden mellan Alvin och Vilmer, Alvin roade sig mycket bättre på egen hand i tex, gåstolen eller i leksakshögen.

En liten tand har spruckit upp och han har lärt sig att vinka så han vinkar mest hela tiden, haha.

OBEHAGLIGA DRÖMMAR

Publicerad 2014-02-04 22:31:00 i

Jag har börjat drömma sjukt mycket och det jag drömde inatt var så verkligt, och sjukt.

Någon sköt mig i huvudet och jag hamnade i något slags "jag ser ljuset" tillstånd. Efter en lång stund bestämde jag mig iallafall för att kämpa och valde att leva. Jag hamnade i ett rum på ett sjukhus, kulan ramlade ur huvudet och jag bad sköterskan att få träffa en läkare för min hemska frossa, tillbaka fick jag en suck men jag fick träffa läkaren och då skrev han ut mig.

Jag ilskade mig säkert i 5 min när jag vaknat (eller vaknat och vaknat) för att Vilmer inte tänkte somna om och inte tänkte sluta att försöka dra mig i håret. Hallå, ser han inte att halva huvudet hänger löst? Inte okej tyckte jag.
Hallå?
Var det meningen att jag skulle förstå något av detta?
haha

Galet.

babbel

Publicerad 2014-02-04 11:28:00 i

Jag längtade verkligen tills det skulle komma snö och jag blev glad när den kom. För ALVINS skull. Visserligen blev det ljusare och det är ju otroligt skönt, men jag hade ju precis fått upp intresset för att powerwalka och hade till och med börjat springa lite och med snön så försvann liksom intresset, det kryper i benen, men att gå ut i snömodd känns inte aktuellt. Men förhoppningsvis är våren här fortare än man tror. Igår la jag faktiskt märke till att vissa vägar var bara, så jag ska nog ge mig ut på en pw innan det kommer ner mera snö! 

Jag botar iallafall krypet i benen med att träna lite inomhus och jag måste kolla upp lite övningar med pilatesboll. Jag inbillade mig nämligen att det skulle vara kul så jag köpte en i fredags, haha.


Det vore ju trevligt också om det kunde bli vår så att alla bacillusker försvinner.
Alvin har (är visserligen idag också) varit hemma från dagis i ett par dagar för feber, snor och hosta. Hostan sitter i litegrann fortfarande så en dag till får han vara hemma. Vilmer har åkt på samma och hans hosta är hemsk :( nästan inget alls på dagen men på natten får han många hostattacker som inte vill ge sig .. Hoppas verkligen att han blir helt frisk snart, hans humör är antingen hur bra som helst eller inte bra alls. Det finns liksom inget nöjd-mellanläge. Så tips mot hosta på småbarn mottages gärna! (vatten hjälper knappt alls).


Äntligen kan jag börja ta kort på barnen igen. 
Vi har fått tillbaka kameran och den fungerar hur bra som helst. Bättre än någonsin faktiskt. Den har nog aldrig varit som den ska. De bytte ut objektivet.
 

liten knubbis.
 

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela