friday!

Publicerad 2011-09-30 20:13:33 i Allmänt

Hej där. Jag är helt ensam. Äter chips och hänger tvätt. typ. 

Lite vettigt har jag allt fått gjort men verkligen långt ifrån allt som stod på listan för jag råkade åka till Frida och umgås ett par timmar. Patrik är i Karlstad med jobbet och Alvin sover hos farmor & farfar inatt. 

För en liten stund sen pratade jag med en saknad vän i telefon. Hon skulle ringa upp snart igen. Fan att man inte ses oftare. Åtta mil är väl typ en piss i havet?? Snart ses vi äntligen iallafall.


Såg den här på lindex! Hur fin är den inte?! Snälla geeee mig .. 















Jag tror att typ är mitt favorit ord nuförtiden ..
Hejdå!

Höst ♥

Publicerad 2011-09-26 16:10:32 i Allmänt

Vi har nyss hämtat hem pappan. Innan det var vi ute!
Luften är så frisk och härlig =) Alvin ääälskar att vara ute. 






Mumma. Grusäpple.

Istället för ..

Publicerad 2011-09-26 13:35:17 i Allmänt

Istället för att följa ordningen på listan så skriver jag ett par rader här. Egentligen stod det på listan att jag skulle slänga i en tvättmaskin, men jag avvaktar med det för jag skulle vilja skicka med Alvins jeans som han har på sig och han sover nerbäddad och fastspänd så det blir svårt. Men här kan jag gott sitta en liten stund. Jag har städat bilen. Snabbstädat iallafall, men den ser ändå sjukt städad ut om man jämnför med innan, utsidan ser dock rent utsagt förjävlig ut! Jag har städat toan, bränt ny skiva till bilen, plockat leksaker och ätit lunch. Innan alltihopa åkte vi ner till rydellvägen för morgonkaffe och nu är det nog dags för ännu en kopp =)

Är det bara vi som har grymt skitigt i bilen? Varför inte städa innan det blir förjävligt. Man får ju skämmas =)




Här hade jag tänkt ladda upp en bild från September förr året, men i arkivet finns bara bilder på bara Alvin (och dem har ni sett tusen gånger redan) och något annat har jag tyvärr inte efter som allt är borta. Så ni får väl fantisera!

Nu vet ni iallafall vad jag gjort hitills idag ;)

KRAM

Plockat äpplen.

Publicerad 2011-09-25 20:30:42 i Allmänt



Vi har varit och pallat äpplen hos Frida och Daniel, de går åt till både bakning och Alvin. Känns ju dumt att köpa när det finns hur mycket som helst på annat håll. Våra har lagt av för länge sen men de på rydellvägen är jättegoda! Tur som vi hade blev vi bjudna på kaffe också så vi hängde kvar en stund där. Innan det så var vi och handlade som planerat.


Denna.

Vi hade ingen vidare lust att laga mat när vi kom hem, så vi åt mozzarella pizza och den är helt FANTASTISK! Skulle kunna äta den varje dag. Iallafall tills jag tröttnade. För det gör jag nog även om den är god.


Lillie är kul att ta kort på, för hon vill gärna vara med på bild. Ibland kommer hon kanske lite väl nära =) Tokfia. Om Alvin får bestämma så har han nog ett äpple i händerna hela dagarna.



Nu ska vi se en film. Nattis!


Grönt te.

Publicerad 2011-09-25 13:10:18 i Allmänt

Tar igen mig framför datorn efter att ha utfodrat matvraket Patrik och hans pappa =). Alvin sover middag. 

Jag tänkte att jag skulle beställa lite te, jag har absolut. inget. kvar. Knappt ett bottenskrap. Tänker att jag ska köpa när jag typ är i Örebro men jag glömmer alltid bort det. Det är så svårt att hitta en bra sida på nätet, jag tycker att alla gröna teer har blommor i sig, och det smakar parfym, fy!


När Alvin vaknar dröjer det nog inte innan Patrik är klar på övervåningen för idag. Vi kanske kan fika med någon då. Det vore trevligt. Det märks. Veckohandling står på schemat iallafall fastän det suger på en söndag.



Nu ska vi se om jag kan hitta något gott! Hej så länge.

Ursäkta.

Publicerad 2011-09-19 13:37:37 i Allmänt

Jag är sjukt kass på att blogga och jag vet att ni väntar. Men alltså, jag har massa ursäkter hela tiden. Jag tänkte blogga förut men jag har rensat och förvällt en hel hink med kantareller, ätit lunch och fixat håret. Jag borde dammsuga badrumsmattan men den får väl vänta då ;). Jag är så uttråkad, även om jag gör massa saker, men de är ju t r å k i g a. Jag vill ha sällskap! Men snart vaknar ju Alvin



Sabina. Kaffe kanske?

Känner att jag måste dela med mig av något jag fick veta idag! Se upp när ni loggar in på eran internetbank. Det kan vara en fejk sida. Syns knappt. En tjej (och många andra såklart) har blivit blåst på nästan 10 000. Enda skillnaden på sidan var att det stod error på ett litet ställe.

Bättre än såhär blir det inte,
och ikväll ska jag färga håret.
Hej!

Helg & Tisdag

Publicerad 2011-09-06 09:08:07 i Allmänt

Åh! I lördags styrde vi mot Örebro och var och tittade på en liiten jättesöt Elvis och umgicks med Sara, Mattias och Alfons! Det var jätteskoj. Alvin och Alfons lekte jättebra tillsammans, kul! Självklart så glömde vi kameran, sjukt störande! Varför har man aldrig med den när man väl har något kul att ta kort på?? På söndagen gick vi en liten sväng på Filipstadsmarken. Efter det hälsade vi på min gamla farmor =) 

Snart kommer Frida & Lillie och innan dess ska jag städa lite! Hej sålänge!

friday

Publicerad 2011-09-02 20:29:38 i Allmänt

Hej där.

Nyss städat efter Alvin för femtonde gången idag =) Jag har verkligen inget liv, jag bara städar och städar. Fy bubblan vad jag är trött på det. Det går fan inte att inte stöka till. Sen att jag städar på jobbet kanske gör att det känns liite värre. Vad vet jag .. Idag har vi haft en snabbvisit av Frida & Lillielutten. 

Jag har sagt till mig själv efter varje gång jag handlat mat med barnvagn att jag aldrig mer ska göra det. Men vad gör jag? Jo, handlar med barnvagn såklart. Man känner sig grymt ivägen och det är fan ingen som flyttar på sig av artighet.

Nu ska jag vänta på Patrik, som vanligt ;) Sen plockar jag fram chips m. dipp och ser en film! Sen ska jag få sova heeeela natten! Fast det har han nog glömt att han lovat. Haha.


Imorgon åker vi till Åsen och kikar på liten Elvis! Det ska bli kul!

Nattis!


Goskille.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela