Bakdag

Publicerad 2012-01-29 13:47:56 i Allmänt

Jag bakar idag. Invigde mina nya vispskålar från lagerhaus (tre för 99:-) de var toppen! Änsålänge har jag bakat apelsin och choklad muffins, får se om jag hinner något mer innan Alvin kommer hem. Jag lämnade honom hos farmor & farfar när jag skulle iväg och städa banken förut, så nu fick han leka en stund där :) Patrik jobbar till 21.  

Igår var vi i Örebro en sväng. Marieberg och lek & bus. Det var väldigt otäckt i början tyckte Alvin med FULLT med barn och en massa liv, men han hade riktigt kul efter en stund =) Så det blir fler gånger!



Inte riktigt lika goda som fina.

Nu har jag inte tid att dricka kaffe längre, hej så länge!

vinröda & lila

Publicerad 2012-01-25 12:59:13 i Allmänt

Gaah! Jag har fastnat i en tröttgrop, jag blir tokig snart! Jag vill vara superpigg, vara överallt samtidigt och få massa gjort! Mirakelkur någon?

Idag ska jag jobba, det gör jag ju varje dag iofs, men jag ska jobba på ok. Imorgon också. Sen är jag ledig hela helgen! I måndags beställde jag ett par nya fårskinnstofflor till Alvin. Ett par vinröda trodde jag. Hehe, det stod lila i beställningslistan sen upptäckte jag men skitsamma tänkte jag för de såg ju röda ut, jättesnygga! =) Men de var faktisk lila, men han får behålla dem ändå för de var jättefina och visst kan väl en kille få ha lila?? =)


Från Heppo.se.


Och de lila. Lila och fina!

Pannacotta

Publicerad 2012-01-23 12:04:24 i Allmänt

Jag sitter och mumsar på vaniljpannacotta som jag gjorde i lördags. Den blev lite för tjock men det går ner ändå (lite mindre gelatinblad nästa gång kanske?). Det fick bli ananas till idag för björnbären var slut. Som vanligt snurrar jag bara runt här hemma utan att få nånting gjort, vad har hänt med mig egentligen? gah! Jag har iallafall klickat hem ett par kuddar och en duk från hemtex rea. 30% på rea priset! Inte helt fel. Skynda fynda!

Vi måste göra något med vårat vardagsrum! Det behöver inte vara någonting drastiskt men något! Jag tycker att det är aptråkigt, Patrik har inte samma smak som mig så det kommer inte bli lätt. 

Jag börjar väl makeovern med att framkalla lite nya bilder till fotoväggen.
Bland annat de här;


Mina fina killar 


tjugonde januari.

Publicerad 2012-01-20 13:10:06 i Allmänt

Jag vill ha fleeeeeer timmar per dygn!
GAH


Alvin vill alltid att vi ska bygga med tågbanan. Han brukar delta ungefär tre minuter sen får man bygga själv. Ibland är det roligt faktiskt men det roliga varar typ 5 min tills han trampar igenom hela banan, lyfter av tåget och kastar iväg rälsen. Varför vill han alltid bygga med tågbanan? Jag fattar inte :)


den här äter jag nu, och den gjorde jag nyss,
sen hann jag inge mer .. Typ.



Iallafall. Sen ska jag iväg och jobba och efter det ska jag hem till Sarad, och fira Sabina och henne. Det blir kul även om det blir lite senare. Tänk att vi fyller 23 iår. Fast jag fyller ju om typ ett år. Haha.

Min önskan just nu idag är att alla skåp ska rensa sig själv.
Hej!

Waterfallbraid

Publicerad 2012-01-13 11:34:56 i Allmänt



Hur snyggt? Skitsnyggt! Jag har provat och den är inte så svår att göra, däremot är den skitsvår att få snygg ..
Jag har aldrig sett sådan fläta förut, men linda blom la upp ett videoklipp på hur man gör :)

funktion före skönhet

Publicerad 2012-01-12 11:48:37 i Allmänt

Jag valde de andra! Men det tog emot lite, men jag vill ju kunna använda dem till vad som helst. Om jag någon gång blir miljonär köper jag de andra också ;). Men jag hoppas väl att de passar iallafall för det var inget öppet köp eller bytesrätt på rean. Men tog den storleken jag skulle tagit på de andra för de har jag ju provat så det borde väl bli bra. De skulle komma om typ en vecka men då är det väl ingen snö kvar vad det ser ut som ..

Jag ska nog snart slänga ihop en kladdkaka, jag är så hemskt sugen på något. I lördags gjorde Cecilia en "sallad" på hackade apelsiner och passionsfrukt som vi hade till och det var SÅ GOTT. Men det får duga med grädde idag. Tidigare idag klädde jag av granen, Patrik får slänga ut den i em. Men det kändes lite tråkigt för den var så fin :) det kommer bli tomt utan den, ett tag iallafall.

Dags att sätta fart så jag hinner något innan Alvin vaknar, för sen ska jag till jobbet också! Hej!

Resten av julen får hänga kvar ett par dagar till ..

Vilken?

Publicerad 2012-01-11 11:47:11 i Allmänt

Jag blir tokig på mig själv! Jag kan aldrig välja, och väljer jag tillslut något så ångrar jag mig att jag inte tog den andra. Jag har letat bästa pris på en Brun Timberland Mukluk i flera månader utan att ha hittat någon. De har inte varit på rea. För inte så länge sen hittade jag på rean men ingen i min storlek, så nyss bestämde jag mig för att leta efter något annat och hittade en annan modell från Timberland som jag också gillar. DÅ hittar jag helt plötsligt den jag ville ha tidigare och dessutom nedsatt 800:- och nu kan jag inte välja!!

Jag har lagt ner så mycket energi på att hitta skon så jag nästan känner mig tvungen att köpa den så det inte var i onödan, men jag tror nästan jag vill ha den andra mer! GAH.
____


Min första kärlek. Dock vill jag ha en mörkbrun. Den är skitsnygg på verkligen! Speciellt till stuprörsjeans men jag tror att jag kommer kunna få problem när jag ska ha dem till termobyxor. Jag har provat den och jag tycker den är lite stel. Men den borde ju mjuka upp sig eftersom det är skinn. 


Den andra. Lite mindre snygg men inte ful. Jag har ju inte provat den men jag tycker att den ser mjukare och mindre klumpig ut. Båda är 100% vattentäta och lika varma också skulle jag tro. Den här kan jag ju ha både till jeans och termobyxor utan problem iallafall. Den finns i svart också med grått ludd i men jag tyckte den var lite tråkig.




Måste bestämma mig snart ....

Maxböcker.

Publicerad 2012-01-10 14:21:20 i Allmänt

Jag älskar Maxböckerna, jag tycker de är så gulliga! Vi har allihopa. Två stycken har vi ärvt och resten har vi köpt. Alvin tycker också om dem, och det var ju tur! ;)





Max nalle, kaka, lampa & napp är faviterna just nu!

nionde januari

Publicerad 2012-01-09 12:05:58 i Allmänt

Hjälper bullar och choklad mot allt?

Alvin har börjat vakna sent på kvällen och är ledsen länge och somnar inte om på flera timmar .. Förstår inte varför. Jobbigt för alla parter. Humören är alltså inte på topp på Svängstavägen idag. Blä! Hoppas att det vänder fort!

Jag skulle verkligen behöva hämta ett paket på OK men burr, det är ju jättekallt idag! Kanske går vi när Alvin vaknat om vi känner för det.

Senare i em ska jag iväg och klippa mig och det har nog aldrig varit såhär slitet så det ska bli sjukt skönt =) Hoppas på att det ändå ser rätt bra ut för jag vill ju boka färgtid också! Jag vill känna mig fin i håret! Trött på att det känns halvdant ..


Sötaste! Fastän han håller mamma och pappa vakna OFTA.
___

Nehe, jag går nog och lägger mig jag också. Sen är det dags att rycka upp sig!

God fortsättning ♥

Publicerad 2012-01-05 11:07:17 i Allmänt

Hade jag haft förra årets bilder på den här datorn hade jag kanske gjort en tillbaka blick 2011, men det har jag inte så då har jag ingen lust :] Däremot så kommer 2012 bli minst lika bra!



Vi åker till Thailand i Mars.
Patrik fyller 30.
Jag kommer få gå på min bästa väns bröllop.
Vi ska inviga tåget från Hällefors till Göteborg i vår.
Fina C gifter sig och vi får gå på ett bröllop till.
Vi ska hälsa på nära & kära mer!
Alvin fyller två.

Självklart händer det säkert mycket mer men det är vad jag vet för stunden.
Hoppas innerligt att alla nära & kära får förbli friska och lyckliga såklart :)

Love.


femte januari

Publicerad 2012-01-05 10:42:28 i Allmänt

Jag är barnlös den här morgonen och det finns massor jag skulle behöva göra. Jag skulle tex kunna klä av granen, byta sängkläder, slänga i en maskin tvätt, gå en promenad eller dammsuga. Men jag har liksom ingen lust. Jag ska iallafall åka och städa banken klockan 13 när de stänger för då slipper jag göra det ikväll efter jag stängt på ok. Kvällarna blir så långa när jag städar efteråt.

Vi hade en jättebra nyårshelg med massa god mat. Men vi tog inte ett enda kort, typiskt oss. Så jävla tråkigt. Innan vi åkte till Lidköping stannade vi till i Örebro och tog en väldigt stressig runda på marieberg. Patrik bytte sina skoterhandskar han fick i julklapp och jag bytte ett par mjukisbyxor och köpte en jättefin klänning på rean som jag hade på mig på nyårsafton.


Hejdå granen!

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela