tjugoandra januari.

Publicerad 2011-01-22 15:47:07 i Allmänt

Kors i taket! jag har målat mina naglar. Det var tusen år sedan, det är i n t e prio ETT! =)
Alvin är hos sin farmor & farfar där han sovit inatt. Nu börjar jag sakna honom ordentligt! Men vi ska strax dit och äta så då får jag pussa på honom igen. Igår var jag och Patrik i Kga & Örebro. Köpte lite kläder till Alvin och hämtade paket på lindex. Mamman fick ett nagelack.

Köpte ny kamera i Örebro och storhandlade på Maxi!
Men denna kamera tar också brusiga bilder, så vet inte om det var fel på den förra. Kameran har ju fått så otroligt bra betyg och beröm och ska vara en av de bästa kompaktkamerorna på marknaden. Förstår inte varför riktigt?
Men anyway, jag gillar den så jag köpte en sådan igen iallafall!



Jag hade den svarta från början! Den är sjukt snygg. Men valde den i silver nu istället när jag såg vad ful den svarta blir när den blir sliten & repig.

nittonde januari

Publicerad 2011-01-19 20:55:40 i Allmänt


Sötaste surmulen.

Hej & hå. Idag har Alvin träffat de andra bebisarna, tjeligan. Hemma hos Catrin. Mamman har fått träffa Fridan, det känns som det var längesen. Det var otroligt skönt väder ute idag! Vi gick ett extra varv runt kvarteret när vi kommit hem. Efter det kom mamma hit och umgicks lite med mig & Alvin.

=)

Idag äntligen ringde jag även till Karlskoga och sa att jag ville ha hem min förlossningsjournal. Missade totalt att säga till när vi var där. Det ska bli spännande att läsa den, tror mycket av det som "hände" fallit bort ur minnet.

Igår tjattrade jag massor med Sabina & Sara. Det var jättetrevligt! Alvin hade förstås också skoj, man kan väl inte vara så mycket annat än glad när man får massa uppmärksamhet.

Patrik har studsat in i duschen och jag kikar på mästerkockprogrammet. På fredag ska vi eventuellt åka in till Karlskoga och köpa en n y kamera till mig igen. Men i butik denna gång. Jäkla skitkamera till att inte fungera som den ska. Hade även något gratispaket att hämta på lindex, så ska väl Alvin få lite nya kläder och leksaker.

Imorgon har jag inget annat inplanerat än att tvätta håret! Kanske bjuder hit någon på kaffe.
Annars blir det nog en lugn dag.

n a t t i s

tummen ner!

Publicerad 2011-01-18 08:40:08 i Allmänt

För reklamen på tv! Nuförtiden är det ju sinnessjukt. Kanske tittar jag på tv för mycket, men vi antar att jag inte gör det. När Alvin var pigg och ville gå upp 00.00 inatt så fixade jag iordning en flarra och hamnade i en reklampaus på tv3. Den höll på huuur länge som helst och innehöll de mest irriterande reklamerna. En av de värsta är ju bredbandsbolagets "upplev mer, upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget .." BLÄ! Eller reklamer för nya tvprogram! Varför måste de börja med dem flera månader innan de börjar?? Då vill man ju inte ens se det när det väl börjar? 

Haha, jag är sur.
=)

lilla stora killen.

Publicerad 2011-01-17 15:01:56 i Allmänt

Våran lilla Alvin har gått upp ett helt kilo sen sist =) 7140g väger han nu och är 65 cm lång.

Nu ska jag städa iordning här sen ska vi åka bort till Mossvägen och äta mat. Sen åker jag och städar för första gången på en vecka. Det är så skönt att vara ledig! Men fan så synd att det är så dyrt.

sjuttonde januari & bvc

Publicerad 2011-01-17 11:27:06 i Allmänt



Eftersom Alvin blev fem månader igår så är det dags för bvc idag! Ska bli spännande att se vad han väger, han har blivit så tung ju, eller så är det mamman som är klen. Tror mest på det sista alternativet.

Patrik är hemma från jobbet, så han blir med dit ner. Skoj! Det är väl dags för sprutor igen också ..
Tror jag? Det går nog bra. Det gjorde det sist, ingen feber eller nåt annat sånt.

=)

sextonde januari.

Publicerad 2011-01-16 13:28:34 i Allmänt

ÅH! Jag är så dålig på att blogga. Jag vill blogga varje dag, men när det inte blir varje dag så känns det som det kvittar. Jag får kanske leva med att det inte är något för mig ;) Men någon gång då och då ska jag väl lyckas slänga iväg ett inlägg. Tycker synd om er som tittar hit varje dag, hoppas & antar att ni tröttnat för lääänge sen!

Det har hunnit vara både födelsedag, jul & nyår.

Alvin fick många fina julklappar :) Vi fick också fina julklappar men kanske inte lika många. haha. Vi spenderade julen med Patriks familj. Mysigt.

På nyår hade vi trevligt med Frida, Dalan & Lillie. Åt god mat oså.

 


Jag ska inte skriva att jag återkommer här, men jag hoppas att jag gör ;)

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela