finaste alvin

Publicerad 2010-08-25 23:59:25 i Allmänt



Allt är bara jättebra. Barnmorskan var och hälsade på i måndags och då hade plutten nästan gått upp sina gram han tappat. Han sover jättebra på nätterna, och nästan hela dagarna. Idag har han dock nästan varit vaken hela dagen, men det är bara mysigt :) Han somnade så sött alldeles nyss.

Förlossningen gick väldigt mycket snabbare än vad jag trodde den skulle. Från att vattnet gick halv fyra tog det cirkus tretton timmar. Tio timmar med värkar & tjugo minuter med krystvärkar.

Det är helt otroligt att denna lilla varelse legat i min mage i nio månader. 
Världens finaste Alvin.
_________

På söndag åker Patrik till Tyskland på kurs med jobbet. Det vill vi inte att han ska göra! :(  Men inte så mycket att göra åt. Hade Alvin kommit en dag senare så hade det inkräktat på hans pappaledighet och hade då sluppit åka. Men vi överlever :)

Mina killar är bäst! 

N A T T I S

femtonde augusti

Publicerad 2010-08-15 14:29:02 i Allmänt



40+5 och ingen bebis. Bara massa vätska i mina fötter och en sprängfärdig mage. M E N snart hoppas jag att han bestämmer sig för att komma ut till oss!

Det är dödligt kvavt ute fortfarande så dagtid håller jag mig mest inomhus. Som tur är så är det lite skönare ute på kvällarna. Igår var vi hos Patriks föräldrar och åt mat, sen hos Zandra & Emil en sväng. Jag pratade en stund med Jessica också och hälsade på hos familjen Siren.  

Nu har jag samlat kraft så nu ska jag hänga tvätten som jag inte orkade hänga igår och plocka iordning lite här!


kvavt

Publicerad 2010-08-13 14:09:41 i Allmänt

Om det inte vore för alla super irriterande flugor så skulle jag öppna någon dörr innan jag storknar. Det måste vara invasion! Och kommer alltid på mig själv med att ha dörren öppen lite för länge när jag kommer hem. GAH.

Ingen bebis. Inga känningar, ingenting. 
Känner på mig att han kommer stanna tills någon tvingar ut honom därifrån. 

Hade vissa aningar om att han kanske skulle titta ut idag bara för att det är fredag och den trettonde, men så verkar inte vara fallet. 

Jag har duschat katten. Han var jätteduktig. 
Han hade en stor fågel att så snällt visa upp igårkväll,
och vill inte att han skall råka lägga sig i spjälsängen eller nåt när han käkat fågel.

Nu skall jag fortsätta med städningen!

100808

Publicerad 2010-08-08 18:46:42 i Allmänt

E n  E n d a dag kvar till beräknad bebis :) Men känns inte som att han är påväg någonstans .. 
& idag är det exakt två år sedan jag och Patrik 
♥ förlovade oss i Grebbestad. Mys!

Har kollat igenom alla bilder från när vi var där och blev sugen på att åka tillbaka. Dock lite sent att komma på det nu kanske :) Men det var så fint, och skulle vilja vara där när det är fint väder. För det var ju så dåligt då vi var där!

 



Mage.

Publicerad 2010-08-05 11:14:54 i Allmänt

38 veckor & två dagar. En vecka sedan.
Och den blir bara större och större! :)


dra åt skogen.

Publicerad 2010-08-04 15:03:50 i Allmänt

På Möller bilverkstad dricker de alldeles för mycket kaffe & på Bilmetro säljer de trasiga bilar till folk som ska föda barn.

Jaaa! Jag är G L A D!

skrutt ..

Publicerad 2010-08-03 23:01:42 i Allmänt

Det sägs att bebisar skall röra sig mindre ju närmare man kommer förlossningen pga platsbrist. Men våran skrutt rör sig bara mer & mer, och verkar bara få mer & mer plats. Det är först nu jag inte får sova ordentligt på nätterna.

Några erfarenheter? Är jag ensam om att ha en bebis som bara rör sig mer & mer? :)

Det är ju mysigt. Dock gör vissa rörelser jätteont och jag blir nervös över att skrutten är påväg att vända på sig igen. Jobbigt detta! Men han b o r d e ligga kvar där han ligger. Kände mig lugn efter igår när bm sa att han låg åt rätt håll och trodde det skulle hålla i sig, men börjar redan tveka! GAH.

tredje augusti ..

Publicerad 2010-08-03 19:56:39 i Allmänt

.. och S E X dagar kvar till beräknat datum!

Det ska bli så otroligt spännande, men samtidigt kan jag inte låta bli att vara livrädd för smärtan! Jag vet att jag kommer tycka att det är värt det, men det är ändå läskigt. Hoppas det sätter igång när jag minst anar det :D


Patrik♥ & jag tog nyss en promenad till ica, det går inte fort för mig men det var skönt! Ville till och med gå mer när vi kom hem så packade in varorna i kylen och tog en vända runt kvarteret också. Patrik blev lite rastlös på slutet och tyckte att jag gick lite väl sakta. Haha, han skulle bara veta :)

Får inte så mycket gjort nuförtiden, men jag har iallafall packat lite väska idag, bytt bilder i våra ramar och städat in alla mina kläder i garderoben eftersom de tycks trivas bättre utanför garderoben ;)

Har tagit kort på magen, men tycker mest att jag ser ut som en val typ. Får se om det kommer upp några! 
Nu ska jag mysa med katten och strax ska jag fixa ett glas cola med is och citron.

nattis.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela