tjugonionde juli.

Publicerad 2010-07-29 19:56:44 i Allmänt

Har tagit en paus från mitt filmtittande, måste snurra kroppen lite och ändra liggställning lite då & då. Idag har vi varit in till förlossningen i kga på återbesök. Skrutten ligger kvar åt rätt håll och har till och med fixerat sig, det var bra nyheter! Han har legat ganska stilla hela veckan så har varit osäker på hur han legat. Nu däremot petar han ut fötter lite här och var, han var livlig sist efter besöket också. Jag frågade om det gick att se hur stor han var men det enda han kunde säga var att det inte var en fyra kilos bebis iallafall och att den är propertionerlig mot min kropp :) läkaren tappade hakan lite när jag sa att jag var 38 veckor då han inte såg magen alls när han kom in i rummet, känner mig inte så liten! Känns skönt att jag kommer kunna föda normalt fastän jag är livrädd samtidigt .. 

Frida, Daniel, Tuva & Lillie har varit här på fika. Världens sötaste Lillie tog en tupplur hos mig och hon är så mysig!

Patrik och hans vänner tittar på någon crossfilm och jag håller mig undan så gott jag kan och stänger av öronen, för m i n egna skull. Har inte alls rätt humör & tålamod nuförtiden.

Ska fixa lite nya bilder på magen också.
Återkommer.

l ö r d a g

Publicerad 2010-07-24 10:50:27 i Allmänt

Jag har sovit som en prinsessa inatt! I renbäddad säng.

Jag har inte vaknat kissnödig, inte vaknat med sendrag, inte blivit väckt av en vild bebis och inte vaknat svettig. underbart!



Det gick att vända på bebis .. Det gjorde ont som tusan, men jag är glad att jag gjorde det. Han verkade inte vara allt för nöjd med det nya läget, men nu börjar han vänja sig tror jag. Känns roligt att känna de små fossingarna över naveln för engångsskull :) ska tillbaka nästa torsdag och se så att han ligger kvar åt rätt håll.

ååh snart är skrutten här! :)

gorbys

Publicerad 2010-07-21 17:13:50 i Allmänt

Idag är jag bara sugen på gorbys. Noll aptit, förutom suget efter gorbys piroger. Har dock petat i mig lite vattenmelon, det går alltid ner! Vet inte om jag tappat bort aptiten pga att jag är nervös för imorgon men det går säkert bra. Har kanske pluggat på lite för mycket genom google också. Att man aldrig kan låta bli. Fast det beror väl kanske på läkarens brist på svenska .. Verkar som att många väljer att inte ens prova vända på bebisen, men prova kan väl inte skada? Känns det inte bra så slutar de ju .. 

Väntar på Patrik, han har skruvat med fyrhjulingen hela dagen men sa att han skulle följa med mig till ica. Jag roar mig med hells kitchen sålänge. Senare ska jag nog kanske packa bbväskan också, eller iallafall halva. Svårt att veta vad man ska ta med sig tycker jag, och alla säger olika. Men det är väl klart, alla är ju olika.

jädrar ..

Publicerad 2010-07-20 15:47:19 i Allmänt

Huvud upp & rumpa ner.
Typsikt.

Doktorn som gjorde ultraljudet pratade superkass svenska, och det är samma läkare som skall utföra vändningsförsöket på torsdag, skit också. Han är säkert bra och så, men tråkigt att inte förstå varandra. Vet inte vad jag tycker om det hela med vändningen riktigt, blandade känslor. Jag tror att det kommer att göra ont. Har läst lite om det och alla tycker såklart olika. Vissa har bra erfarenheter och andra dåliga erfarenheter.

Nervöst, men jag hoppas att det går bra.

mvc.

Publicerad 2010-07-19 12:35:37 i Allmänt



Nu har vi varit på mvc och barnmorskan är osäker. Verkar som att den lille har massor med huvuden! Så det får bli en tur till Karlskoga i em så får vi  se åt vilket håll skrutten ligger.

artonde juli.

Publicerad 2010-07-18 20:06:46 i Allmänt

3 veckor & två dagar kvar ♥

Imorgon får vi övernattningsgäster så idag har jag fixat med gästrummet på övervåningen, det är skoj! Städa huset var inte lika skoj men kändes lite mer motiverande när man kände den f r i s k a luften utomhus! BÄSTA. Ska till mvc imorgon också igen. Bebisen har inte vänt på sig och fick till imorgon på sig, annars får vi tid till ultraljud och sen får de hjälpa skrutten lite på traven. Vad jag känt i helgen så tror jag inte att det är någon skillnad, men vi får väl se imorgon vad hon tror.  

Igår var vi på dragracing i lindesberg en sväng men det var grymt segt, fast det var roligt att träffa Jessica! Efter det åkte vi till Örebro och åt riktigt god mat med Robin. De andra tog några öl också innan vi åkte hemåt igen.

Fredagen ägnade vi åt att sitta i bil nästan hela dagen, men skönt att vi fick med oss en bil hem iallafall! En i samma färg som den förra fast en avant. 


L O V E Bästa som finns.

onsdag

Publicerad 2010-07-14 10:48:15 i Allmänt

Det går att andas idag, skönt.
Idag, en vecka försenad skall jag till mvc. Det känns bra såhär mot slutet. 

Vi har ingen bil. Den har vi sålt. Jag börjar bli stressad av bara tanken på att vi inte har någon bil  ifall det skulle sätta igång tidigare, men snart så har vi nog en annan.

Jag vill åka till stranden också, och det är inte heller det lättaste utan bil. Kanske kan åka med Erik lite senare men han är nog inte så sugen. Hoppas!

nattis

Publicerad 2010-07-12 21:22:31 i Allmänt

Är otroligt glad över att vi köpte våran ac förra året, och är lika glad för att vi inte sålde den i våras som vi tänkte! Jag har absolut ingenting emot sol & värme, men kom igen, klibbluften gillar ingen

Skall ta mina svullna kroppsdelar och lägga mig i det svala sovrummet med Patrik & en film :) nattis!

attans ..

Publicerad 2010-07-08 21:11:37 i Allmänt

Jag har sådan otur.

Missade min mvc-tid för att vi var i stockholm och skulle ringa dit idag för att få en ny tid. Men de hade stängt både idag & imorgon så jag kommer ju inte få komma dit förrens absolut tidigast måndag. Tusan också, jag vill ju mäta, väga & lyssna! För nu går det undan. En magbild skall jag lyckas få till ikväll tänkte jag iallafall! Det var ett tag sen nu .. igen. Men Patrik fick sticka iväg en sväng till jobbet så får bli när han kommer hem och kan hjälpa till. 

Det lever rövare som bara den i magen! Undrar vad plutten pysslar med egentligen ♥
Igår var vi och gosade med sötaste Lillie igen. Våran plutt sparkar och puttar på henne, men hon märker ingenting :) Cirkus 33 dagar innan de får ses! Om lilla hjärtat inte bestämmer sig för att titta ut tidigare, men det tror jag inte.

Stockholm.

Publicerad 2010-07-08 20:58:23 i Allmänt

Åh så trevligt vi hade det i huvudstaden. Höjdare var Gamla stan, helt klart. Jättemysigt att knalla runt där i lite butiker och äta glass. Tyckte det var jätteskoj att gå runt inne på någon saluhall också, minns ej vilken. Trodde inte något sånt skulle passa kräsna mig, men det var riktigt mysigt! Något som inte intresserade mig så värst var väl kanske tekniska museet (fast de hade ett mysigt fik där ute iallafall), men Patrik tyckte det var skoj, och det är bra! Det är så skönt att sova i hotellsäng! Man vaknar alltid tidigt, helt utvilad. Det är magiskt.


Tråkigt förståss att kameran alltid lyckas glömmas bort, men lite kort finns iallafall.
 
                                                                        
            
     
 
Nu vet jag iallafall hur det känns med svullna fötter. Fick köpa mig ett par toffelsandaler i stl. 40 och inte ens dem fick jag på mig när fötterna väl börjat svälla! :)

fjärde juli.

Publicerad 2010-07-04 22:19:03 i Allmänt

Imorgon åker vi till huvudstaden. Vi skall bo på hotell och bara vara! Skönt.

När vi kommer hem kan vi väl säga att Patriks riktiga semester börjar! Jag har längtat efter hans semester nästan hela våren! Han har inte haft många lediga timmar. Och jag har nästan bara sett honom en timme innan läggdags i flera månader. Så nu ska jag njuta av att han har tid över! ♥

Jag har bestämt att jag måste få gosa bebis också! 
Världens sötaste Lillie

why?

Publicerad 2010-07-03 22:13:26 i Allmänt

Why God, whyyy? 27 jädra grader här inne. BUHU!
______
tack för snälla & söta kommentarer förresten!

hyperkatt.

Publicerad 2010-07-03 19:44:53 i Allmänt

Kissen ligger helt utslagen i soffan och hyperventilerar. Men det går ju inte att få i den där katten vatten ..
Själv njuter jag av jordgubbar & mjölk.


pizza, spjälsäng & hårfärg

Publicerad 2010-07-03 19:10:34 i Allmänt

Nu har familjen åkt. Pizza har vi ätit och jag är proppmätt i magen! Skall slänga i en hårfärg tror jag fastän jag håller på att smälta bort. Glad att jag har ac i sovrummet iallafall! :)

Byggde förresten ihop spjälsängen häromdagen och bäddade.
Hoppas att bebis kommer att sova gott här!

Ett riktigt kap blev sängen! Istället för nästan 900:- betalade vi 295:- på ikeas cirkusrea. Perfekt!

lööördag.

Publicerad 2010-07-03 16:16:06 i Allmänt

Påbörjade ett inlägg förut om att det var alldeles för varmt för mig att vara ute idag men samma sekund ringde min bror och sa att de var i storsand. Så jag åkte ut dit och var där i en & en halv timme ungefär, det var alldeles lagom. Nu är jag hemma igen och har påbörjat dagens vattning av gräsmattan.

Daniel med familj kanske tittar förbi sen. De har inte varit här sen jul så hoppas de tycker det blivit fint!
Nu måste jag ut och flytta vattenspridaren. hej!

andra juli - hjälp!

Publicerad 2010-07-02 18:27:03 i Allmänt

Hjälp! Det går för fort tusan. Bebis väntas titta ut om 39 dagar, och det låter väääldigt nära när man anger tiden i dagar. Men nu har vi ju visserligen införskaffat allt vi behöver så välkommen är skrutten :). Dock helst inte den här helgen när Patrik är och roar sig i höljes. Usch, är inte ett dugg avundsjuk! Hoppas på att han kommer hem på söndag i okej skick iallafall :)

Gräsänka har fått en ny betydelse iallafall, har sprungit som en tok här hela dagen med vattenspridaren för att det nysådda gräset inte skall vara torrt. Inte riktigt min grej, man blir bara smutsig & blöt. Men det är bara att göra! Fint blir det nog i slutändan.

Vi hade trevligt med masssa god mat på midsommar.
       

   
_____________________

Jag är usel på att blogga. Men ni får stå ut med att inläggen kommer rätt så sporadiskt.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela