första advent

Publicerad 2010-11-28 20:31:13 i Allmänt

Inte ett enda tänt ljus, ingen julskyltning & ingen glögg. Vilken ojulig första advent. Förutom stjärnorna i fönstrena då men de ska vi ju se varje dag i minst en månad till. Vi har iallafall haft besök av tant elin =). Tvättat lakan och sorterat kläder och möblerat om i garderoben, tänt på kyrkogården & handlat lite mat.

Den som fick mest kläder igår var ju såklart Alvin även om tanken egentligen var att mamman skulle få massa nya kläder som p a s s a r. Men jag fick iallafall två par byxor & två par skor och det är ju helt klart bättre än inga byxor och inga skor alls! Handlade tok mycket men fick inte alls med mig allt som stod på listan hem. såklart. Hade inte kunnat bära mer än vad jag gjorde ändå. Tack Frida igen för en bra dag!



En gång till ska jag försöka klämma in till örebro. Vi behöver inredning till garderoben och köpa lite julklappar. Men den gången tar jag med mig världens bästa Patrik ♥  

Ska passa på att pussa på honom nu när han äntligen är hemma & inomhus.
n a t t i s
___________

tjugofjärde november

Publicerad 2010-11-24 12:42:37 i Allmänt

Kaffet smakade av någon anledning extra gott idag. Kastade in mig i en dusch tidigare och Alvin roade sig alldeles själv. Det syntes att han försökte vända sig från rygg till mage men han lyckades inte riktigt. Men mage till rygg har han iallafall koll på =). Nu har han heldeckat bredvid mig. När jag plockade ur diskmaskinen hoppade han i gungan och en liten stund efter det men blev kinkig så tog med honom hit och han somnade direkt.


Har bytt storlek på napparna då jag tycker att när han bökar så kan han nästan få in de små i munnen. Men de här ser så stora ut!

På lördag åker jag & Frida till Örebro. Äntligen ska jag köpa byxor som jag kan knäppa! Ska bli så skönt. Försökte sortera bort kläder igår som jag ändå inte använder, men det gick inte så bra. Fick åter igen för mig att jag visst skulle börja använda dem men innerst inne vet jag att jag inte kommer göra det. Det kanske blir lättare om jag köper lite nytt!

Nu vaknade Alvin, det verkar bara varit en powernap! hej!

tre månader.

Publicerad 2010-11-23 12:57:38 i Allmänt

Tisdag förra veckan blev ju Alvin tre månader och då var vi på bvc. Han väger 5225 gram och är 60 cm lång. Min fina kille, han växer så det knakar. Han börjar hajja hur hoppgungan fungerar och mycket annat, så spännande att se han lära sig saker, det går ju fort som attan emellanåt.

Godmorgon.

Publicerad 2010-11-23 09:06:55 i Allmänt

Jag har drömt om att få vakna en timme före Alvin, gå upp och göra och äta frukost i lugn och ro för att sedan gå och väcka plutten. Haha jaja, huvudsaken att han väcker mig med ett l e e n d e. =)

bada badkar.

Publicerad 2010-11-21 16:26:18 i Allmänt

Jag tänkte baka idag också, men jag struntade i det. Så vi har mest bara latat oss, förutom ett par maskiner tvätt och lite annat smått. Men nu drar vi och lånar badkaret hos farmor & farfar (som är i thailand).

nittonde november

Publicerad 2010-11-19 22:36:39 i Allmänt


Tittar på idol .. Eller tittade på idol. Det är ju helt vansinnigt med att ha det här "cirkusmöller,nyheter avbrottet". Fast det är väl rätt onödigt att se utröstningen egentligen. Man får ju ändå reda på vem som åkt.

Det är fredag och Patrik har varit hemma idag som vanligt. Jag sov till 12! Eller ja, från och till iallafall. Jag var bland annat uppe med Alvin och gav honom mat mellan 0630 och 0800. Klockan 0430 och efter 0800 tog Patrik honom. Har bara haft liite huvudvärk idag
(har huvudvärk varje dag, oootroligt drygt). Så jag kanske behövde sova så länge?? Men även om jag sov så länge så tycker jag att jag fått mycket gjort ändå. Jag har tvättat måånga maskiner tvätt, varit ute och handlat ensam, bakat, fixat mat och lite annat. Nu är Petri här och jag tar ett glas rött.

Lilla pluttisen har provat hoppgungan idag. Kanske inte direkt förstod grejen, men han hade roligt iallafall!

sextonde november.

Publicerad 2010-11-16 08:14:44 i Allmänt

För exakt tre månaders sedan!

Idag blir lilla hjärtat tre måndader! ♥

Vid 10.00 ska vi ner till BVC och få sprutor kanske? uschamej, ingen hit antar jag. Fast på bb sa han ingenting iofs. Känner mig inte ett dugg utvilad fastän Patrik gick upp en timme tidigare och gav Alvin mat så att jag fick sova lite extra. Men det gör inte så mycket. Blä, Alvin vaknar minst fem gånger per natt och krånglar och jag fattar inte varför han börjat med det. Det hjälper inte heller att väcka honom när vi lägger oss och ge honom mat för han vaknar sen ändå. Tips?

Igår pysslade jag lite till med min ljuskrona så den ska jag fixa kort på.


måndag

Publicerad 2010-11-15 14:51:24 i Allmänt




kul väder..
.. inte.

Plutten sover, men inte så länge till vad det ser ut som .. Jag har fransyska på spisen som jag tänkte jag skulle försöka få mört till kvällsmaten men jag kommer nog att misslyckas. För en gångsskull har jag inte tvättat på flera dagar och Alvin har nästan helt slut på kläder, men snart så finns det bara rent i lådan igen! Tidgare idag var vi upp till knuthöjden och veterinären, jag, Alvin & katten. Milo var inte direkt tillfreds med att åka bil och jamade (om man nu kan kalla det så) hela vägen till bryggeriet med Patrik och ända till knuthöjden och sen hem. Men nu har han fått sin spruta och behöver inte en ny förrän om två år.


Nu vaknade en g l a d bebis :) 


fjortonde november & farsdag

Publicerad 2010-11-14 21:53:59 i Allmänt

Idag är Patriks första farsdag. Hoppas han tyckt den varit bra ♥ Dagen började alldeles lagom tidigt idag. Vid lunch åkte vi till mossvägen och åt lunch där. Patrik & hans pappa var ute o plockade enris som jag klätt min ljuskrona med. Jättefint blev det! Vi har pysslat med vardagsrummet hela helgen och nu börjar jag känna mig helt nöjd. Vi har äntligen fått upp spegeln på väggen och tavellisterna Patrik gjort till mig blev jättefina! 

Förutom att pysslat med vardagsrummet i helgen så har vi spenderat fredagen med Erik,Carro & Idol. Lördagen åkte vi och fikade på mossvägen och lagade god mat hemma på kvällen. Passar på att träffa Patriks föräldrar extra mycket nu för på torsdag åker de till Thailand. 

När jag kom hem efter att ha städat banken tidigare idag tänkte jag fota lite bilder till julkort. Alvin var en trött suris men Patrik fixade humöret genom att sjunga lite :) 

En trött sovande sur pepparkaka. En trött färdig pepparkaka. & världens sötaste pepparkaka
___________




tolfte november

Publicerad 2010-11-12 10:13:29 i Allmänt

Kaffe med grädde är sådär, jag gillar inte eftersmaken .. Men det var slut på mjölk.

Jag har sovit hela natten och det är så skönt! =) skitdåligt att det är sånt äckelslaskväder. Men Patrik är ju hemma idag iallafall! Han har pockat in våra stackars utemöbler som stått ute i snö, minusgrader & regn om vartannat. Hoppas de hållt. Klantigt av oss annars .. 

I onsdags var Frida & Lillie här och det var verkligen på tiden! Lillie har blivit så stor tjej! Känns ju inte alls längesen som jag såg henne första gången :). 

Nu ska jag dricka kaffe med min man! hej!

andra november

Publicerad 2010-11-02 20:04:00 i Allmänt

Härliga tisdag! Jag har börjat jobba igen, städa. Med blandade känslor. Det är helt ok när jag är där, men innan vill jag inte alls gå dit, usch. Idag har Jessica & Ella varit här. Det var skoj, synd att det inte blir oftare men det får vi väl försöka fixa. När de gått försökte jag ta en promenad men det blev att regna så förbannat så jag gick bara en vända runt kvarteret.

Jag har köpt nya jeans. Som var för små. Så till desperate housewives ikväll blir det bara en pytte chipspåse.
:)

Nu ska jag försöka natta min superpigga, superglada bebis som alltid när det är dags att sova ;)

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela