hehe

Publicerad 2009-08-31 23:03:02 i Allmänt

jag har pajat min blogg.
men den får se ut såhär en stund,
tills patrik orkar hjälpa mig, det var ju ganska
krångligt sist faktiskt.

hoppas han vill det även om jag pajat.

sista augusti.

Publicerad 2009-08-31 23:01:17 i Allmänt

hej vänner!

jag sitter framför tvn och kalenderflickorna med min älskade chips påse och cola. Jag är alldeles för onyttig. Idag har jag varit rätt duktig och pantat allt skit vi hade hemma, + gått ut med alla kartonger. Men inte att förglömma så var Carro en stooor hjälp! vi började knalla ner mot ica med det stora lasset när vi mötte en dam som sa att pantmaskinen var trasig. Var det så synligt att vi skulle panta måntro? ;) haha, så typiskt. Men snälla daniel h körde ner mig till stora ica och Carro tog cykeln, sen när det var klart efter mycket om och men så satte vi oss och tog en kaffe på ok, och efter det följde jag med henne till vårdcentralen. Och det gick så bra för henne! kul. Lägenheten hade jag hunnit städa lagom till Patrik kom hem, sen åkte vi och åt hos hans föräldrar. Sen åkte vi ner till banken och han hjälpte mig att städa och bära ut mina otympliga sopsäckar som jag skjutit på som vanligt för lääänge. Han är snäll min man!

och så var min dag, inte speciellt spännande.



Jag är såå besviken på H&M. De som är ett så stort postorderföretag borde han prylarna hemma tycker man ju, och speciellt det datumen de lovat. Har väntat på två saker i över fem veckor, och äntligen denna vecka skulle de komma, så jag gick in och kikade om de börjat packa det ännu, och möts av "tyvärr försenad, ny leveranstid v. 37" GAAAAAAAAH! Jag blir tokig alltså.

 


ooh, jag längtar så tills vi skall börja greja i huset. Jag har värsta ideerna för hur det skall se ut, men tyvärr inte lika mycket pengar, så jag får stå ut med att det tar sin lilla tid. Typiskt mig att vilja ha allting på en gång.
jag är inte så bra på att skriva långa inlägg, så nu struntar jag i det här.

söndag.

Publicerad 2009-08-30 22:10:31 i Allmänt

oootroligt slapp söndag. ätit för mycket och druckit för mycket såhär dagen efter. nyss kollat på filmen mammut, helt ok. jag är dock besviken på slutet.

jag är kass på att uppdatera. får bättra mig om jag vill ha kvar de få läsarna jag har :)
men inte idag ... jag är trött!

återkommer imorgon.

fallskärmshopp

Publicerad 2009-08-22 19:03:30 i Allmänt

iiiiiiiiiiih, patrik har hoppat fallskärm idag. så jävla mäktigt, jag skulle ALDRIG våga! men av hans reaktion så kan jag förstå att det var en helt otrolig känsla. men guuud så nervös jag var innan ...


... men det var nog han också! haha.







onsdag

Publicerad 2009-08-19 21:49:26 i Allmänt

meh, trodde fler skulle skriva att de läste. ok, jag är inte så bra på att skriva men jag tycker att det är roligt. men är glatt överraskad att de som skrev läser, vad kul! :)

åh, allting går så bra nu! vi skall flytta, läskigt men skiiitkul. det kommer bli så bra, yeeeey.
__ igår var frida och daniel här, jag lagade mat och sen spelade vi spel, skoj! jag och frida delade på en flaska vin och vi portionerade karlarna två öl var, heh. det gör vi om! kul att liksom lyxa till det en vanlig tisdag, men sen hade vi ju ändå lite anledning till att fira.

skönt att varit ledig i två dagar, men har ändå inte fått det jag tänkt göra gjort, men vafan. man kan ju slappna av ibland också! jobbar imorgon men sen är jag ledig fredag lördag, sen kör jag mördarpasset på söndag. på lördag hoppar patrik fallskärm, fattar inte hur han vågar ... om han nu gör det. haha

vill inte bli änka redan, tycker det är läbbigt!



patrik ♥

visst fan

Publicerad 2009-08-17 23:38:26 i Allmänt

jo just, jag kan ju inte direkt påstå att det är många som följer min blogg.
men det skulle vara jättekul om NI få som faktiskt läser kunde svänga
iväg en kommentar så jag har någon liten aning om vilka jag skriver till iallafall!

måndag.

Publicerad 2009-08-17 23:35:14 i Allmänt


min lediga måndag, njaaa .. ryckte in och jobbade tre timmar, + banken då. men det var inte så farligt. min nionde jobbdag i rad. skönt med två dagar ledig nu iallafall. och pengar det kan vi aaabsolut behöva just nu! ;) låg nyss en sväng på spikmattan, lite besviken för igår var det jääätteskönt, men idag blev det aldrig riktigt så skönt, kan kanske bero på att jag somnade på den igår och ryggen är lite känslig idag. skitsamma.

annars .. Frida var här en sväng idag med lille enzo, det är jättekul att det leker så bra. kissarna alltså, inte enzo och Frida. drack kaffe i vanlig ordning, och pratade massor, hon berättade att en arbetskamrat fått kattungar, långhåriga norska, röda och någon grå, ååååååh! får nog bli en sådan med.

 Frida kommer nog imorgon igen. likaså elin kommer nog förbi med sin kille. det skall bli kul!
_______


me och frida för två år sedan! ååååh så kul vi hade den sommaren!

lördag

Publicerad 2009-08-15 15:36:22 i Allmänt

det är lugnt på jobbet, inget jag klagar på en dag som denna iofs. tänkte att jag skulle ta en runda på sopan, fast när mensvärken släppt, om en stund ... sov så oerhört skönt inatt, eller snarare imorse, hade inte alls någon lust att gå upp. märks direkt skillnad att luften ute är annorlunda. liksom friskare och svalare, härligt! då är det höst nu alltså. men verkar inte vara många som håller med mig om att det är skönt med höst, men tycker inte den här sommaren har vaarit vidare värst mycket att ha.

skar mig nyss på fingrarna, hur fan lyckas man?

hej!

__________________

update.

hahaha, såklart menade jag med sopan, inte PÅ sopan!

den där

Publicerad 2009-08-14 22:49:00 i Allmänt

det är nånting med den där killen alltså. jag fattar inte, han är inte speciellt snygg på riktigt, han ser mest ut som en pundare. men gaaah, jag kan inte förklara. mystik ..... nej, jag ger upp, det går helt enkelt inte att förklara. Edward Cullen.
hahah, det låter som jag är tokkär, haha, fånigt.

men guud så bra filmen är!
finns inte en enda film sen typ två år tillbaka som jag kollat på mer en en gång.

fredagkväll.

Publicerad 2009-08-14 22:28:17 i Allmänt

hej!

jobbade 13.00 - 19.00, hade frida som sällskap sista 1 1/2 timman. bästa! struntade dock i banken efteråt. kan vara kul att ha lite fredagskväll kvar tänkte jag :) patrik fixade mat åt mig och petri, panengkyckling.

körde nyss ut patrik och petri, och har precis satt på twilight, bara sett den EN gång innan, haha.
summerchipsen och zeron är såklart på!

och imorgon börjar jag 13.00 och jobbar till 18.00, kör nog banken efter.
och likadant på söndag, minus banken. helt ok!

sov gott, för det skall jag. pussis

summer chips

Publicerad 2009-08-12 13:43:08 i Allmänt

bästa ever! men såklart så säljs de bara under sommaren. katastrof! love them :)
jag förstår inte hur jag skall klara mig utan.

kan man beställa en låda från jobbet månntro? ;D


(bild från estrella.se)

aaahooou

Publicerad 2009-08-10 23:05:38 i Allmänt

usch, jag har nerverna utanpå skinnet, och inte blir det bättre av att datorn går i total slowmotion och att jag nyss spillde ut ett glas jucie. jag hoppas verkligen att det här går vägen nuuuuuuuu! håll tummarna för oss!!

åh, vad irriterande, det kommer typ fram tre ord på en gång som jag skriver, så segt går det!
dra åt skogen, nu går jag och lägger mig.

nattis

GAH

Publicerad 2009-08-08 22:26:56 i Allmänt

skrev nyss ett ganska långt inlägg men lyckades komma åt en knapp och så var det borta, attans. kom nyss hem från jessica och peter iallafall. synd att jag skall jobba varenda söndag man har trevligt. har borstat tänderna och tvättat bort sminket och tänka läsa lite bloggar medans acn står på i sovrummet så att det blir svalt och skönt.

hoppas att det är lugnt och problemfritt imorgon på jobbet. zandra skulle komma förbi en sväng, och det är alltid väldigt välkommet! :D

nattis


tänk att vi har varit förlovade i ett år! och jag hoppas det blir många fler.
bilden i typ inlägget före är taget samma dag som vi förlovade i grebbestad. :) 

blä

Publicerad 2009-08-08 15:20:14 i Allmänt

usch, det är för varmt. jag älskar sommaren, men just nu när det knappt varit någon hinner man aldrig vänja sig med värmen och går bara runt och toksvettas. speciellt på jobbet, så nu får det mer än gärna bli höst tack!!

vi skall på dop eller namngivningceremoni om 45 min, sen ska vi nog grilla med peter och jessica om jag förstått det rätt.
hejsålänge.

love

Publicerad 2009-08-08 11:03:59 i Allmänt

idag har jag och patrik varit förlovade i ett år, tiden går så fort när man är lycklig! ♥

SR provtagning?

Publicerad 2009-08-06 12:11:02 i Allmänt

vad fan är det? ingen som kan svara på det verkar det som. man tycker ju att vårdcentralen som vill att jag skall komma och göra ett sådant skall förklara vad det är. det enda jag vet är att jag gärna skall vila 15 min innan?

någon som vet?

___
update.
det var visst sänkan.

gah

Publicerad 2009-08-05 22:39:31 i Allmänt

gaaah, det finns för mycket gott här hemma.

det finns: chips och dipp, yoghurt och nesquikpuffar, det finns rostade mackor med leverpastej, blåbär med mjölk och glass. dessutom finns det, cola, rödvin, apelsinjucie och blåbärsoppa.

jag äter chipsen, men skulle kunna tänka med vaniljyoghurt också, men passar inte sååå bra ihop.
jag dricker cola, men skulle kunna tänka mig rödvin, jobbigt .....
__
jag och patrik har varit ute och plockat blåbär, men patrik klarade inte av myggen, han är ett smart ass, vem plockar blåbär i t-shirt? det blev nästan en liter iallafall = cirkus två pajer i min lilla form :) sedan skulle jag framkalla kort, det är helt värdelöst, jag kan liksom inte förstora ett kort som det inte är ett dugg fel på, hjälp.

värdelös

Publicerad 2009-08-04 23:10:22 i Allmänt

förlåt stackars enstaka folk som faktiskt läser min blogg, jag är helt värdelös på att uppdatera, måste försöka göra det oftare! Vi har iallafall varit i Danmnark, vi hade det bra, men synd med tråkväder. det är väl det vanliga hemma. typ jobba, städa, tvätta, vara social med folk. spännande liv.

Var ner till läkaren idag, typiskt att få sådana som knappt kan prata svenska, de förstår inte mig och jag förstår inte dem, jobbigt när man tycker att det är svårt att prata om en sak och sedan behöva säga det 4 ggr om. och såklart så fick jag inte svar på några av mina frågor. skit hällefors. jag fick iallafall göra ett blodprov där det skulle kollas om jag är överkänslig mot gluten, men det tror jag knappast.

kom hem för en stund sen, städade banken sent idag. grejat med ett armband sen dess. och innan jag städa var jag borta hos sabina så bröderna fick leka av sig lite, kapten krok och milo :D lite roligare att leka med någon i sin egna storlek.

jag tror jag slänger in lite bilder, jag är dålig på att skriva.












högt uppppp, lååång ner.


Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela