onsdag

Publicerad 2010-04-28 10:28:43 i Allmänt

Efter blåbärsyoghurt & varma minibaguetter och apelsinjuice är det dags att sätta igång för dagen! På listan står körkortsteori, städning av vardagsrummet, tvätta våran gula(?) soffa & om jag hinner sy upp lite gardiner. I eftermiddag ville Patrik att jag skulle hjälpa till och lägga golvet i vardagsrummet. Skönt att ha honom hemma idag för en gångsskull även om han är ute på gården och gräver bara.

vitsippor

Publicerad 2010-04-26 19:51:40 i Allmänt

Det enda jag egentligen har varit rädd om på gården är vitsipporna vi har runt körsbärsträdet :)
Och de klarade sig! Plockade några och satte in på köksbordet.

 

måndag

Publicerad 2010-04-26 12:48:06 i Allmänt

Jag har så otroligt mycket att göra. Tiden går så fort!

Jag har tagit en liten lunchpaus i mitt städande, tvättande, pluggande. Ibland kan det vara ganska skönt att städa, men jag skulle hellre vilja baka (mmm, kärleksmums), träffa vänner, äta glass, eller göra något annat roligt. Men det får jag göra tids nog! 

Våran gård ser rent ut sagt förjävlig ut. Jag visste att det skulle vara illa. Men hade svårt att föreställa mig detta. Men det blir nog också bra sen! 

Medans Patrik har varit ute och slitit på gården har Christer varit här och dragit upp ett par tapetvåder. Vad skulle vi göra utan honom? Haha, jag är evigt tacksam! Så nu händer det något inne i vardagsrummet också. 

Nej nu måste jag nog fortsätta. Får inte komma av mig!




tristess

Publicerad 2010-04-23 22:19:13 i Allmänt

Håller på att dö av tristess. Har i princip bott i sängen hela dagen men värk i hela fejjan. Men just, det var ju bara lite graviditetssnuva .. Jag kan nog nästan klistra upp något på väggen med mitt snor. Trött på skiten! Det enda vettiga jag gjort är väl att ha slängt ihop en snabb kycklingsallad till karlarna som grävt här ute. Vill så gärna göra någonting men jag orkar verkligen inte. Helt ensam har jag varit också och inte lyckades jag locka in Patrik till att se på en film. Funderar på att slå på wallander ändå, utan honom :)

Lillskiten säger bestämt ifrån och tycker inte alls att det är kul när jag har datorn på magen, den tycker väl kanske att den har det nog trångt ändå ..

Träffade Zandra en snabbis imorse. Kul att träffa dig! Det var riktigt längesen nu.
Men vi ses till veckan! 

Nej, nu har jag gnällt nog. Film!

pannkakor.

Publicerad 2010-04-22 11:44:34 i Allmänt

Har nyss mosat i mig världens fulaste pannkakor. Tänkte bjuda hit någon som kunde äta med mig, men tur var det att jag inte gjorde det. Pannkakor är inte riktigt min grej. Den sista blev fin dock, och smakade bra det gjorde de ju faktiskt.

Godmorgon.

Publicerad 2010-04-22 09:28:13 i Allmänt

Var uppe med tuppen och var iväg och städade imorse. Orkade verkligen inte det igår. Har ätit frukost och kollat på ett missat tvprogram. Pratade nyss med vårdcentralen angående min förkylning som gör mig smått galen. Orkar inte längre! Vaknade med ont i kinden också och misstänkte bihåleinflammation, men bara för att man är gravid så tar de inte in en för de tror att man är gravidtäppt i näsan. Det är jag inte! Jaja, bara att hoppas det går över snart så man kan bli människa igen. 

Mer hungrig ..

virrpanna

Publicerad 2010-04-21 20:19:16 i Allmänt

Jag ska nog inte stå så mycket vid spisen i helgen trots allt .. Visserligen skall vi gräva upp gården men jag hade fattat helt fel så det är inte alls så många gubbar som vill ha mat som jag trodde ;) haha. Så kan det gå. Då kanske jag hinner (med lite tur) gratta Elin när hon kommer hem i helgen!

lägesrapport.

Publicerad 2010-04-20 13:09:44 i Allmänt

Än en gång är det jobbvecka och än en gång bor vi i ett renoveringsprojekt. Jag är pissförkyld fortfarande och till helgen skall de börja gräva upp gården. Det blev lite mycket på en gång, men det skall väl gå. Så hittar ni mig inte på jobbet så hittar ni nog mig hemma framför spisen och lagar lunch åt hungriga karlar.

Vi var ner och kollade på tapeter igår, och det får bli vita. Enklast så. Jag kommer ångra mig om vi väljer en fond, så det skiter vi i. Vi skall byta golvet också, så golvet och tapeterna tror jag blir beställda idag. Vi får se när vardagsrummet står klart. Dröjer nog ett par veckor.

I fredags så grillade vi. Det var MUMS! Sen så grillade vi i lördags också. Patrik, Erik och Petri plockade isär altanen så vi kommer åt att gräva där och då bjöd vi dem på grillat. Vill grilla mera! 


Jag börjar bli tjock! Att böja sig ner börjar gå mig på nerverna, och självklart tappar man saker stup i kvarten då ;p
Dags att fixa inför jobb. HEJ!

fjortonde april.

Publicerad 2010-04-14 18:41:41 i Allmänt

hi. Precis ätit en klementin .. och två brago kex. De smakade .. ingenting. Precis som allting annat. Till fikat med Marika åt vi kärleksmums & drack hallonsoda. Min lunch bestod av potatissallad och en kall chorizokorv, ingen höjdare men det smakar ju verkligen nada. Och känner inte ett dugg att varken lukten eller smaken är påväg tillbaka. Tänk att det finns människor som har det såhär jämt? Det måste det ju finnas. Gud vad hemskt att aldrig mer kunna njuta av god mat och annat gott. HUA!

Det gick bra hos barnmorskan, hon fick dock böka lite för att jag skulle ge henne lite blod, men till slut så. Och lille skruttens hjärta slog hela 148 slag i minuten.

23+1

Publicerad 2010-04-14 09:43:50 i Allmänt

tjugotre fulla veckor & en dag. Nu går det undan :)

Klockan 11.00 ska jag till mvc och efter det kommer Marika på fika. Det var riktigt riktigt längesen vi träffades och umgicks, numer blir det mest en pratstund på ica när vi ses, haha. Bäst att jag sätter igång och plockar iordning lite & drar fram dammsugaren. Senare idag ska jag ta kort på magen!

trettonde april.

Publicerad 2010-04-13 14:18:19 i Allmänt

Och fortfarande lika förkyld.

Det är galet. 

Jag vill så gärna sitta ute i sköna solen, men det blir alldeles för varmt och jag känner mig bara mer sjuk :( Har försökt gjort lite vettiga saker inomhus istället, men det går saaakta. Hoppas att det här går över snart! Köpte hostmedicin till den förbannade hostan igår, hoppas den hjälper för engångsskull! Jag vill känna smak igen! Mina smaklökar är helt stendöda och jag är sugen på precis allt. Rätt meningslöst att äta något då ;p

Jag är sugen på pizza, grillat, lösgodis, chips & dipp och glass!
Patrik sa att mina halstabletter är jättegoda iallafall. vilken tur! ;D




Måste ta kort på magen också. Jag slarvar!

Nu ska jag sitta här en stund, sen ska laga köttfärssås till Patrik :)

feber och vrålande ..

Publicerad 2010-04-10 23:23:01 i Allmänt

.. är ingen bra kombination.

Jag är dunderförkyld och vet inte vart jag skall ta vägen. Har försökt att sova i snart tre timmar men det är inte så lätt med Patrik och hans tre kompisar vrålandes i vardagsrummet.

Mitt huvud kommer att explodera snart.
Men han tycker att det inte är så farligt ..
.. så jag hoppas väl på att jag somnar snart ändå.

Man skulle haft öronproppar.

blä!

Publicerad 2010-04-08 14:22:08 i Allmänt

30 min kvar tills jag ska cykla till jobbet börjar det spöregna. Varför är det alltid så, vad är oddsen?
Jag var redan omotiverad. Med ont i ryggen och annat. Typiskt att axfood måste komma just idag så man måste plocka varor när man har som ondast. Jag har en dålig dag.

Det som är bra är väl iallafall att jag böt dammsugarpåse och den dammsög bra för en gångsskull. Stopp i röret var det också. Hårbollar, slangklämmor och träbitar.

Och en annan grej som är bra är väl att den sista snön förhoppningsvis regnar bort.
Helt meningslöst inlägg egentligen. 
hejsvejs.

sjätte april.

Publicerad 2010-04-06 12:23:47 i Allmänt

Det har varit en lååång helg. Dock skrämmer det mig att jag knappt kommer ihåg vad vi gjort. 

Patrik har visserligen varit på taket på mossvägen hela helgen. 
I fredags fyllde Frida år och bjöd på massa smaskens fika :) Hoppas du hade en bra dag sen vännen!

På lördagen så hade Elin hittat till Hällefors (sooom jag saknat henne) så hon följde med mig ner och köpte öl till Patrik sen köpte vi med oss fika hem och mös nästan hela dagen, både här och på wigelievägen :) Sen var det påskmiddag på mossvägen och på söndagen jobbade jag nästan hela dagen. Igår så städade jag och Patrik lite på gården och åt pizza till lunch innan Marina & robert åkte hem till Lidköping igen. På kvällen åt vi mat hos mamma och fick varsitt påskägg. Mamma kan man lita på ;).

 
Fika hos Fridan.

 

 

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela