tjugoåttonde oktober

Publicerad 2010-10-28 09:57:11 i Allmänt

Skitväder idag också. Men det regnar ju inte iallafall. 05.30 var jag och Alvin uppe imorse. Han fick mat och gymmade lite och jag tog mig en mugg te. Efter sju någongång somnade vi om igen och nu är iallafall jag vaken. Alvin vaknar nog snart också.

Jag hade en otursdag igår. Förrgår med för den delen. I förrgår när jag dammsög förstörde jag en glasängel som jag tycker så mycket om och igår lyckades en dragkedja på ett par jeans gå sönder. De enda par hela jeansen jag äger (ägde). Sen på kvällen skulle vi sätta på sofföverdragen tillbaka men då upptäcker vi att det är g r ö n a fläckar på det. Ingen aning om vafan de kommer ifrån. Usch, jag var så sur.

Nu verkar han vakna. hej!

tjugosjunde oktober.

Publicerad 2010-10-27 14:10:00 i Allmänt

Uschamej. Idag får jag ingenting gjort. Men det är skönt också, om jag inte tänker på det för mycket, annars kryper det för mycket i kroppen. Jag har försökt leta billiga gardiner på nätet. Vi har tre fönster i vardagsrummet, storlek lite större. Gardiner till hela vardagsrummet blir lätt 1500 spänn, det är inge roligt. Så det blir nog inte rött till jul.

Igår var vi  upp till familjecentralen på föräldragrupp. Frida och Sandra har jag ju träffat ändå och de andra har jag sett på babymassagen. Men det var ändå roligt. Efter den gick vi hem hit och drack kaffe. Frida & Lillie och Sandra & Elly. Igår tvättade jag också våran soffa och fotöljen. Usch det är så tråkigt, det tar ju för sjutton flera dagar! Och även om den nu kanske inte ser ren ut (men är renare) så vet vi ju att den är ren, och nu ska de bara torka ordentligt;). Ångrar ibland både färg på soffa & möbler. Lätt de jobbigaste (Vit respektive mörkbrunt).

hej!

tjugosjätte oktober

Publicerad 2010-10-26 11:10:00 i Allmänt

eeeeh egentligen händer det inte så mycket, men jag verkar ändå inte ha tid att skriva här. När Alvin sover är väl egentligen enda gången jag har riktigt tid eller när Patrik är hemma, men då prioriterar jag annat. 

Mycket står på min att göra lista. Städa övervåningen, framkalla kort, tvätta soffa och massa annat.
Idag ska vi gå på föräldragrupp. Ska möta upp Frida & Lillie och Sandra & Elly runt ett.

thats it for now.
ska hälla i mig kaffet och hänga upp sofföverdrag efter spyfesten imorse. UUUÄK. ;)

massa missat

Publicerad 2010-10-14 17:22:16 i Allmänt

Jag har inte bloggat på tusen år, fy vad jag är tråkig! Det får väl bli en sån här trist sammanfattning.

Börjar med i torsdags för längre bort än så kommer jag knappast ihåg. Ellen var här och hälsade på och det var galet länge sedan vi träffades sist, det var jätteskoj! På fredagen var Jag, Patrik & Alvin var hemma hos Frida, Dalan & Lillie och åt tacos, tog något glas vin och hade mysigt. På lördagen drog jag igång ett bullbak, nöjd med mina bullar trots att det var första gången jag bakat bullar! På kvällen så var vi hemma hos Peter, Jessica & barnen och tryckte i oss pizza. På söndagen jobbade Patrik. Mer minns jag inte. I måndags var vi hos Sabina på kaffe. I tisdags var Frida & Lillie, Sandra & Elly här en sväng på kaffe efter de varit på babymassagen. Igår var Frida & Lillie här igen och lekte med Alvin och drack massa kaffe för ovanlighetens skull :) och på kvällen fick vi god soppa hos Eva & Christer med nybakat bröd och vin & idag är Patrik ledig och vi har varit nere på samhället en sväng och handlat på pekåset, ica & apoteket. Och sen hälsade vi på hos mormor. 

Imorgon ska vi ut på promenad igen och handla på nicklas. Och på lördag åker vi till Lidköping och på hemvägen stannar vi eventuellt till i Kumla.



marknad osv.

Publicerad 2010-10-05 09:31:27 i Allmänt

B ä s t i s a r.
 

Yes, igår var vi på Grythyttemarknad. Det var mysigt. Jag, Alvin, Frida, Lillie, Zandra, Felix, Stina & Tuva. Jag fick såklart inte med mig annat hem än mintnougat (som jag precis kom på att jag glömt äta, fan.) och munkar som vanligt. Efter det bjöds det på kaffe hos Frida och sen åkte jag hem och försökte sova lite. Det gick sådär, Alvin var inte lika trött som jag .. När vi vaknade skulle jag prova ge honom lite massage tänkte jag men han gallskrek så fort han fick ligga nakenfis på rygg. Ingen bra kombination tycker han.

Patrik har smittat mig med förkylning igen :( och jag känner mig riktigt hänging. Dessutom har han fått med sig vagnen till jobbet och lämnat både sin vanliga telefon och sin jobbtelefon hemma, hur smart?

jaja ..

s ö n d a g

Publicerad 2010-10-03 15:12:10 i Allmänt

Sitter och ger Alvin mat, när han är färdig (och Patrik, som aaaldrig någonsin blir färdig när vi ska någonstans ;).) så ska vi iväg och handla. Tacksam över att vi är två, det är så tråkigt att göra allting ensam när inte Patrik är hemma. Igår var vi in till Örebro och hämtade hem bokhyllan jag hittade på blocket. Den står väldigt bra på sin utsedda plats i vardagsrummet.

Imorgon får vi se vad som står på schemat ..
Ska nog höra med Fridan.
hej!

bula

Publicerad 2010-10-03 15:07:22 i Allmänt

 
Min lilla pluttis fyra dagar innan bf. Fortfarande overkligt att han legat därinne så länge :)
Två av de roliga bilderna jag hittat hos Frida!

första oktober

Publicerad 2010-10-01 21:29:53 i Allmänt

Gooooa bebisarna!
Idag har jag mått mycket bättre, inge ont & ingen feber! Vi tog oss en tur ner till Frida, Lillie och Tuva vid 11-tiden och hängde med dem till tre ungefär. Vi tog kort, pratade skit & drack kaffe, och jag samlade på mig massa kort från Fridas kamera, massa skoj ju! Sen gick vi till viking och fick lite mat i magen, kebabtallriken smakade riktigt bra idag! Mycket m y s i g dag.



Inatt kommer ä n t l i g e n min Patrik hem och imorgon åker vi och hämtar min fina bokylla!
Nu är det dags att prova om skrutten vill sova för natten.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela