trettionde maj.

Publicerad 2010-05-30 10:36:25 i Allmänt

Jordgubbar med mjölk ♥ 
Igen .. 

När jag käkat upp dem så skall jag iväg och städa banken tänkte jag, och efter det så åker jag till OK och gör mitt sista pass för iallafall i år :) Solen skiner och bättre blir det inte! 

Ha en bra dag!


kvällsmackor.

Publicerad 2010-05-28 20:09:21 i Allmänt

Har precis satt ner rumpan i soffan med lite kvällsmat i form av .. typ frukost. Patrik är inte hemma och har ingen lust med att laga mat. Dessutom känns det som att jag & Frida inte gjort annat än ätit idag. Haha :) Började dagen här och mumsade i oss rabarberpaj! Sen en promenix med vovven och efter det cykeltur ner till BN. Efter det så åkte vi ut till bryggan med mat & öl till Patrik, följt av lunch på pizzan, bruksträdgården och glass på ok. Tack Frida!

Tidigare spolade jag äntligen av trappen med vatten (trött på jord & damm). Och stoppade nyss i en tvättmaskin.

Är slö nu, samtidigt som jag har myror i benen.
Men sitter nog kvar här en stund :)


:). Lilly ser heldeppig ut i solen.

tjugoåttonde maj

Publicerad 2010-05-28 10:08:27 i Allmänt



28 maj idag, snart juni! Nu på söndag jobbar jag min sista dag på ok, sen så har jag bara banken kvar i juni. skönt! I tisdags klarade jag körkortet, och det är så otroligt skönt att slippa ha det hängandes över sig! Jag fixade det! Det kan inte bli bättre.

Åt världens godaste frukost idag 
Jordgubbar med mjölk!

Igår så gick jag, Frida & Sandra till föräldrargruppen, men vad sjutton jag trodde vi skulle vara jättemånga där, men hur många var vi? Typ sex personer. Lite tråkigt tycker jag .. 

Nu har jag en liten hundtjej på besök, om man nu ens kan kalla henne för hund? :) och om lite drygt en timme kommer Frida och äter rabarberpaj som jag bakat. Hoppas den smakar bra. Jag är glad över att jag har rabarber på gården. 

Nej, nu måste jag gå och fixa iordning lite vanlijsås. Får inte glömma ..

lördag

Publicerad 2010-05-22 18:03:08 i Allmänt

Stråålande väder!

Fast jag har nästan bara suttit inne och pluggat eller städat eller tvättat. Vi har ju inte nån jätterolig gård att vara ute på just nu. Men när jag hade varit nere och städat banken så träffade jag på kai (elins papps) så satt ute i solen lite med honom. Patrik har varit på typ rallycross eller något, så jag har roat mig själv.

Jag har kletat något klet i nacken på katten som tydligen skall vara effektivt mot fästingar. Hoppas! Han har dragit in tre stycken redan och de är ju så vidriga! Ganska dyrt var det, men det får det vara värt.

Bloggar är tråkigt att läsa nuförtiden när tre favoriter fattas :( Zandra, Jessica & Pilli. BUHU!


28 veckor & fyra dagar. Och den blir bara större :D

GAH

Publicerad 2010-05-19 14:01:26 i Allmänt

Det är mycket nuu!
Men snart är det över, hoppas jag iallafall.

En kort uppdatering:

Varit ner på mvc idag och allt såg bra ut! Magen mätte 26 cm (om jag inte minns helt fel?) det kanske var 24 .. och hjärtat pickade precis som det skall göra :) dock har jag aldrig tvekat på det med tanke på att det rör sig näästan hela tiden.

Jag har sex arbetspass kvar på ok bara, skönt!

Vardagsrummet är nästintill klart, men dräneringen drar nog ut ett par veckor till skulle jag tro. Segt ..

Nu skall jag fixa iordning inför jobbet. Jobbar idag, imorgon, fredag & söndag den här veckan.

torsdag & spöregn.

Publicerad 2010-05-13 10:14:05 i Allmänt

REGN! Ooootroligt passande när karlarna skall vara ute och gräva hela dagen, byta avloppsrör och gräva igen, eller nåt .. Något säger mig att det inte är toppen med dränering när det regnar. Men men, våran vanliga otur .. 

Har varit uppe och passat på att gå på toa, duschat & rensat kyckling till salladen till lunch. Det var bra att hinna med det, för nu är de spolstopp för min del. Har fixat så jag får gå och kissa hos Kai & Marika iallafall, snällt av dem. Lillen trycker ju på rätt ordentligt nuförtiden :)

Har nyss varit ute och serverat kaffe & kaka.

Nu sitter och funderar på vad jag skall hitta på, känner mig handikappad när jag inte kan använda något så självklart som vatten .. För en gångskull känns det skönt att jag skall till jobbet idag, så slipper jag vara hemma hela dagen utan toalett och vatten. Förhoppningsvis krånglar det ingenting för dem. Så håller tummarna för att det skall vara klart till ikväll, annars får vi sova borta. 

Hejsvejs!

Att man alltid ..

Publicerad 2010-05-12 19:31:29 i Allmänt

.. Skall krångla till saker och ting.

Skulle avmaska katten. Pratat med Sandra om tips, vet att det var väldigt bökigt med min och mammas katt (Det enda som fungerade var pasta på spruta och tvångsmata.)

Använde mig av krossade tabletter i smör och kleta i pälsen. HA! Där fick jag .. Det var inget han tyckte var värst störande att ha i pälsen. Kletade smöret i kalkonpåläggsskivor istället. Han jagglade visserligen i sig, men det tog tiiiiiiiiiiiiiid. Struntade i det och tog den sista tabletten och tryckte in i mun på honom som den var, bingo! Han svalde på andra försöket. 

Varför provade jag inte det först?


Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela