Tjejkväll bland annat ..

Publicerad 2012-02-25 21:06:41 i Allmänt

Hastigt och lustigt igår blev det bestämt att jag skulle följa med Frida på tjejkväll i Loka. Jag ångrar det inte en sekund, den var jätteskönt att hänga i badhuset och bara njuta och babbla, äta räkmacka och dricka vin. Kände ju inte direkt många men jag hade skoj med Frida, Pilli och Zandra iallafall. Tack =) Superfint hade det blivit i badhuset, jag har sett lite bilder men man kan inte riktigt föreställa sig ändå. Mycket fint!

Misstänker att ingen vill bli upplagd med bild här, men Frida får ställa upp bara för att ett inlägg med bilder är roligare än ett utan =).


Kan hända att jag inte vaknade jättepigg efter tre timmar av en minst sagt bökig son. Han var överallt och ingenstans i sängen och skulle absolut inte sova. Men vi har tagit det lugnt idag, jag trodde vi skulle ha jättesegt men vi har vårstädat altanen och fikat ute i solen. Inne har vi (eller jag) städat ur diverse garderober och skåp, skönt när det blir mer plats men är inte klar på långa vägar än, sjukt vad mycket skit man (läs jag) sparar.

Hej!

Pannkaka.

Publicerad 2012-02-23 08:41:23 i Allmänt

Häromdagen stekte jag pannkaka till lunch, det var gott. Det blir ju inte så ofta men det var ju faktiskt pannkakans dag och Patrik kom hem på lunch och åt också. Det händer ju inte så ofta. Jag tycker om dessa små "temadagarna", typ som våffeldagen, alla hjärtans dag och kanelbullens dag. Däremot kanske jag inte firar morotens eller ostens dag ;). Det äter man ju så ofta ändå. Men alla är vi olika. Jag pratade med en vän senaste igår som tyckte att alla sådana dagar är helt onödiga osv. Jag tycker bara det är lite piff i vardagen =)

Patrik har fått "nytt schema". Iallafall fram till Thailand. Han ska jobba hela helgerna men är däremot ledig de andra dagarna, måndag - fredag. Både bra och dåligt får jag ju säga. Vi kommer ju ses MYCKET mer och det är ju klart plus. Vi kommer antagligen hinna klart med Alvins rum ganska snart, också plus. Helgerna är ju heliga på något sätt men kvällarna finns ju kvar iallafall!

__
Det här inlägget skrev jag före lunch men glömde visst publicera det. Så då gör vi väl det nudå! =)

Lägesrapport.

Publicerad 2012-02-22 10:57:37 i Allmänt

Okej. Nu är det 19 dagar kvar tills vi åker till Thailand. Jag ser fram emot allt utom flygresan. Kan bli spännande med en 18 månaders. Är det förövrigt någon som inte kan tryckutjämna? Det kan inte jag, luften pyser ut i mina tårkanaler. Jag lovar att jag inte skojar!

Som vanligt har jag massor att göra men får ingenting gjort, jag påbörjar allting bara. Fast egentligen är det väl bara ilandsproblem. Finns ju värre saker att inte hinna med. Jag vill klistra in alla kort i albumen, sortera kläder, storstäda och börja packa. Packa vill jag mest göra för att liksom se lite vad som behövs införskaffas, lättare att komma på det nu än sen tänkte jag. 

Jag vet inte vilka solkrämer jag ska köpa, hur långt räcker en? Bör jag köpa flera + att jag ska vända på varenda krona bara för att jag är så jävla kass på att spara pengar, måste lära mig att börja spara i tid .. Patrik vill inte ha någon men det fattar jag väl att han kommer ha iallafall =) Ganska behagliga problem jag har att lösa ändå .. Haha.

Jag borde skriva lista. Listor is the shit. 
Allting bara snurrar i huvudet.

Eftersom blogginlägg utan bilder är himla tråkiga så bör jag ju lägga in en bild. Jag har inga bilder på den här datorn (för att den är ny) så det får bli två bilder från Danmark istället, det tog 5 min för mig att hitta dem på facebook så njut, haha. =)



Sista dagen själv & Melodifestival

Publicerad 2012-02-04 21:05:59 i Allmänt

Yey, imorgon kommer Patrik hem ifrån funäs igen, nu har jag tröttnat på att vara själv. Tänkte att det var bra att vara ensam för då skulle jag ju få massa vettigt gjort, men det har jag ju inte så det var ju helt onödigt. Knyckte hem Alvin igår efter jobbet eftersom jag varit ledig idag. Nu är han tillbaka på mossvägen med kusinerna och jag har tankat mig med pussar och kramar för imorgon jobbar jag hela dagen och när jag slutar är nog Patrik hemma också. Toppen. 

Kände att vi behövde lite luft idag så vi tog en uppfriskande promenad med Sabina på em. 

Melodifestivalen 2012. Loreen var ju grym. Dead by april var bra. Resten var ju bara skit =)  Sean banan var ju rätt oväntat och Torsten flink är ju bara mysko.

Mina FINA!

rekommenderas!

Publicerad 2012-02-01 11:24:44 i Allmänt


Åh den är så bra! Hårinpackningen har gjort under för mitt hår (tycker jag). Oljan är också toppen!
Ganska dyra men det är de fan värda. De luktar helt underbart också! {HÄR} finner ni dem.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela