ouff

Publicerad 2009-09-30 23:05:24 i Allmänt

Tvättmaskinen verkar vara ett riktigt kap. Jag har dock inte provkört än då jag fattade det som att Patrik skall klippa sladden och byta ut kontakten eller nåt sådant? Det blir bra tror jag! Den var snygg också ..

Katten är ovanligt gosig och jag förstår inte varför. Det händer liksom inte så ofta .
Och min jädra hosta har övergått i slemhosta, inte så nice ..
_
jag älskar min man!
nattis.

sista september.

Publicerad 2009-09-30 13:03:40 i Allmänt

hallo

Vi har flyttat in i huset nu, eller i söndags till och med. Och det känns redan som ett hem faktiskt. men jag har svinhosta som kan dra åt skogen och ont i kroppen, men jag är glad att jag hann plocka ordning på det mesta innan! :) Så nu ägnar jag min tid åt att kolla på webtv istället. Idag har jag hunnit med Sveriges fulaste hem och ser på Idol nu. Och igår kollade jag ikapp svenska hollywood fruar och ensam mamma söker. Sjukt vad mycket man missar på några dagar utan tv och dator, hehe.

När Patrik kommer hem från jobbet så har han med sig en ny tvättmaskin, eller kanske inte med sig, men vi skall hämta en iallafall. skoj!

idol

Publicerad 2009-09-26 16:19:42 i Allmänt

Durna. Jag gillar henne, jag gillar henne kanske för att hon är så sjukt likt min elin, och henne gillar jag ju :) Hon är så lik i sättet och i utseende också faktiskt. Men jag tyckte att hon var duktig också, och så ung! Men gud vad juryn beter sig illa. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5859414.ab. Man kan ju faktiskt göra det på ett sjyst sätt istället för att utnyttja den här stackars flickan bara för att de vet att hon blir "knäckt".

SÅDESÅ!



(bild från aftonbladet.se)

TRÖTTTTTT

Publicerad 2009-09-23 22:53:47 i Allmänt

GAH jag är så trött!

Städat banken, hängt tvätt, städat, packat lådor, jobbat på ok, flyttat flyttlådor, och städat banken igen.
Men imorgon är jag ledig.

så nu är jag trött!
och nu skall jag därför konstigt nog gå och lägga mig, nattis :)

23 september

Publicerad 2009-09-23 13:28:54 i Allmänt

hej hallå

Fint väder idag, sköööönt! Man blir mer taggad till att göra tråkiga saker. Jag har städat lägenheten, men det känns så meningslöst, vi bor ju ändå i kartongland. Så hur mycket man än städar så ser det lika stökigt ut, men jag gjorde ett försök iallafall :) Jag har ringt veterinär och bokat vaccinering och kastrering, dock fick jag vänta till 20 oktober, men sen hade jag ju kunnat ringt någon annan också, men skitsamma. Bara att hoppas på att han inte börjar bete sig värre, hehe. Jag har hunnit fika en sväng med Sandra och Sara också, och packat FEM kartonger.

Flytten närmar sig så fooort! Men vill ändå börja köra bort grejerna nu. Så man ser vad man håller på med och vad som finns kvar att packa. Insåg hur otroligt mycket det faktiskt är att städa i köket. Jag har börjat städa ordentligt redan nu så att det går lättare sen. 

Nej, nu blir det strax jobbet. Otroligt spännande liv jag har den här veckan, haha. sorry :)
PUUUSS  

 

fredagkväll.

Publicerad 2009-09-18 20:55:53 i Allmänt

Jag och Sabina var ute med kissarna förut, Milo tycker det är såå kul!
Men de är snuskiga, sätter på varandra och andra. Både incest och bögeri här. mysko :D
____
Här kommer lite fina bilder iallafall :)


lite enkel syskonkärlek ;)


milo och texas


sabina och kapten


bebis.

gosh

Publicerad 2009-09-18 15:43:42 i Allmänt

Nu börjar jag fan undra på riktigt vad det är frågan om?

Ett tiotal villainbrott, stölder, skadegörelse, misshandel. Vart är Hällefors påväg egentligen?
Nu nöjer de sig tydligen inte med hus längre, nu har de börjat prova lägenheter också.

Dags att bli orolig på riktigt?
Vad är det egentligen för människor som kan göra allt det här. FYFAN säger jag!

18 september

Publicerad 2009-09-18 13:23:01 i Allmänt

hej hallå

Guud så höstigt det är ute nu, luften är så friskt och färgerna är såå fina!

Har varit iväg och solat solarium idag med Sandra. Det är första gången jag solat solarium sen februari tror jag. Man blir ju lite avskräckt när man läser typ "25 % av de som solar solarium drabbas av hudcancer" men någon gång då och då kan ju inte vara så illa ändå. När jag bodde i Kumla hade inte jag och Sandra så mycket annat för oss än att sola. Vi solade nästan varannan dag, och oj vad brun man var. Kollade igenom gamla kort och kom på med att lite brum borde jag nog bli. och fräsch känner man sig såhär efteråt :)

Jag är ledig idag och imorgon. Eller ja, en städningen lär jag klämma in någon dag här i helgen (men dock inte på söndag). Så att jag kan vara ledig på måndag, det kan nog vara skönt då jag kör tio timmar på söndag.

Jag är typ pank. Jag förstår inte hur man lyckas. I Kumla hade jag alltid pengar över och du tjänade jag mindre? Fast Patrik försökte förklara att vi inte sparade några pengar då. Men jag tror fortfarande att jag slösar mer än vad jag gjorde då. Jag är hopplös :)



nu skall jag trycka i mig några smörgåsar. pussis

16 september

Publicerad 2009-09-16 19:58:47 i Allmänt

Hoho. Idag kan det vara endast tio dagar kvar tills vi kan flytta in i huset, kuuuul!!

Dagarna blir så långa och bra när jag städar morgon nu förtiden. Lite stolt över mig själv att jag lyckas tvinga mig upp på morgnarna, för jag är absolut ingen morgonmänniska. Lika fruktansvärt är det faktiskt varje gång, men förhoppningsvis så vänjer man sig och varje dag sitter jag här nöjd över att jag faktiskt orkade gå upp :D

Idag har jag och kissen varit på och o druckit kaffe. Väldigt konstigt, jag vet. Jag får så dåligt samvete när han han sån sjuk energi och jag går och lämnar honom hemma, så han fick bli med helt enkelt. Cykelkorg är en riktig höjdare tycker han! Annars så har jag mest plockat och städat i lägenheten och lagade mat till Patrik när han kom hem från jobbet. Var en sväng till ica för en stund sen, glömde dock colan men det är väl inte hela världen.
___
Det blev absolut inte många bilder från helgen då batteriet i kameran dog. typiskt!
Men slänger in de som blev även om de kanske är tråkiga. Grimaserna är lite kul iallafall :)



födelsedagsbarnet var på humör ;p


hotellrummet var jättefint och sängen mycket bekväm :)


patrik somnade. men det hör ju inte till ovanligheterna. vi andra hade
kul ett tag till. hehe

hej

Publicerad 2009-09-14 19:29:21 i Allmänt

ja hej.

Ännu en dag närmare flytten. Hade jag vetat exakt vilket datum vi flyttar hade jag nog haft nedräkning :) (inte för eran skull, utan mer för min, tror det intresserar mig mer än er). Har nyss vräkt i mig pyttipanna och rööödbetor, jag var hungrig som en varg, hehe.

Vi var i Göteborg i helgen. Åt god mat och var på fest hos Cecilia som fyllde 30. Det var faktiskt kul! Trodde det skulle kännas lite konstigt med  tanke på att det flesta var cirkus tio år äldre än mig, men jag hade jättekul! Tack så mycket Cecilia!

Mindre roligt var det ju att komma hem och upptäcka inbrott, inte hos oss, men ändå så fruktansvärt. Förstår mig inte på folk som kan bryta sig in hos någon och riva runt i deras grejer, fyfan alltså. Jag kan bara föreställa mig känslan. USCH! jag blir så förbannad. Pengar visst, det kan man få ut på försäkringen men vissa saker går inte att köpa för pengar. Saker som ligger nära hjärtat och som gått i arv tex. .. 

Skrev ett CV för ett par timmar sedan som jag tänkte gå ut och lämna imorgon.
Men först väntar tvätt.

Hämtade lilla kissen idag också. Saknat den lilla krabaten. Vi sov ju ändå två nätter utan honom även om vi var hemma. Inatt och natten innan vi åkte. Nu ligger han och sover så gott i en av flyttkartongerna, haha.

Skall se en film med hjärtat nu.
PUSS

eeeh

Publicerad 2009-09-10 10:36:07 i Allmänt

.. behövdes det städas sa jag?

kollat facebook, plattat håret, kollat facebook igen, kissat, plattat lite till, läst samma bloggar jag redan läst en gång, druckit lite cola, ringt någon, och nu sitter jag här igen.

städa nu då kanske ..

090910

Publicerad 2009-09-10 09:26:44 i Allmänt

hoho

Jag är trööööööött. Det gick trögt att städa banken idag. Har nyss ringt Fastighetsanställdas A-kassa, och kors i taket, fick prata med en ganska trevlig människa. Jag hade faktiskt inte klantat mig så mycket som Patrik sa :) måste komplettera, och har kompletterat med fel papper bara. Det värsta är att avgiften får jag i en klump för typ tre månader. Inte bra när pengar behövs sparas till huset, men när det är klart kan man ju känna sig trygg iallafall.

Kanske så får vi flytta in i huset tidigare. Hoppas! Måste ha flyttkartonger. Någon som har??
Förstår inte att man kastar dem, någon gång behöver man ju dem igen.

Idag får det bli en städning i lägenheten sen får vi se. Börjar jobbet klockan tre iallafall.

hejs!

iiihouw

Publicerad 2009-09-09 08:02:07 i Allmänt

alldeles för tidigt för motvind och uppförsbackar.
alldeles för hårt ofrivilligt träningspass.

8 september

Publicerad 2009-09-08 21:13:25 i Allmänt

hej!

Jag har nyss varit till Jonas med kissen, så att han får leka av sig lite. Wilma är så liiiten och söööt! Jag har jobbat till sju, ätit helstekt kyckligfile med stekt potatis och sitter nu med mitt glas cola :) skall strax plocka lite i lägenheten och lägga mig en stund på spikmattan tänkte jag innan jag skall sova. Städar banken tidigt imorgon också!

Tiden på jobbet gick fort idag. Förresten gick resten av dagen också fort, mindre kul ..

En glad nyhet är iallafall att vi förmodligen får flytta in i huset tidigare än tänkt!
snaaart dags att börja packa :D

nattis!

just precis

Publicerad 2009-09-08 16:53:24 i Allmänt

sidan är klassad som en sida som innehåller oetiskt innehåll, enligt företagets policy använder vi inte sidor med oetiskt innehåll.

nehä ..

snabbt inlägg

Publicerad 2009-09-08 12:57:23 i Allmänt

oj vad jag är dålig på att uppdatera! iofs inget ovanligt.

Jag har städat morgon idag, skönt att vara uppe tidigt faktiskt! Skulle vara bättre om det skulle vara så varje morgon. Har nyss färgat håret, eller iallafall utväxten. Även om jag gick upp tidigt har jag inte hunnit speciellt mycket, har väl segat mig istället. Tänkte att jag skulle ta en kaffe hos Zandra, men får se om jag hinner! Tänkte slänga in ett inlägg innan jag klistrar på mig ett ansikte :)

Min brorson fyller åtta år idag! Tiden går så sjuukt fort! Vart tar tiden vägen ..

och över till något helt annat,
OK har spärrat min älskade webradio!! Jag har provat alla som finns men de har spärrat varenda en. GAH.
nrj, rix fm, mix megapol, SR, radioseven, bandit. Visserligen går väl många på samma, men ändå.
Säkerhetsrisk? näe. Störningsrisk? njäääe. Fara för företaget? NÄE.

Det är deprimerande att jobba utan musik, ibland är det jäättelugnt och då skall jag vara där helt ensam med tystnaden. Tack för den!

jaja. Nog om det! nu är det dags för ansiktet ;)

PUSS


oooh, saknar mitt röda hår!

kort inlägg

Publicerad 2009-09-04 21:10:03 i Allmänt

Oj vad jag är trött!
Somnade i soffan, och det var ju inte fel direkt. Skulle följt med Patrik till Erik, men nu blev det inte riktigt så .. kanske lite senare men nu fastnade jag framför brokeback mountain, jag är nog den enda som inte sett den. 

Det är verkligen kolsvart ute. Läskigt.
Vaniljsglass och varma hallon får det bli.

Längre inlägg kommer förhoppningsvis imorgon.
tjing .

bra betyg i svenska?

Publicerad 2009-09-02 22:05:24 i Allmänt

hur gick det till då ..

patrik gnäller på att jag skriver som jag pratar, det kanske jag gör.
Men det struntar jag i, huvudsaken ni som läser förstår :)

puss

handlat.

Publicerad 2009-09-02 20:58:01 i Allmänt

ja, jag har handlat.
apelsinjuice, blåbär/vanilj yoghurt, mjölk, proviva, och bananer.
en suuuperfrukost blir det imorgon då,  hehe.

det var en ny proviva. Gul kiwi och mangosteen. Eller mangostan eller mangosten. Alldeles för många stavningar på den frukten. Skitsamma, den skall vara jättebra för magen, hade någon sådan juice förut som iallafall hjälpte litegrann, och åt frukten nere i thailand, ganska god faktiskt. Undrar varför den inte finns här. Fast på hotellet var frukten förbjuden, tror det var för att den luktar äckligt om den ligger eller något sådant? Måste lukta hemskt då.

Och fick hem min älskade paris hilton - Can Can parfym. 100 ml för typ 369 spänn. Löjligt billigt!
Så skall ni beställa parfym beställ från Nordicfeel.se, bra priser (iallafall på det jag ville ha, men är ju värt att kolla iallafall) och snabb leverans!

ouff

Publicerad 2009-09-02 10:46:09 i Allmänt

GAH, jag är aaalldeles för bra på att snoooza. Grymt irriterande. Har tvättat ansiktet i iskallt vatten och är inte ens en gnutta piggare. vad är fel med mig?!

första september

Publicerad 2009-09-01 22:45:48 i Allmänt

hjälp vad sakta blogg.se går, jaja min otur ..

Har tvättat sen klockan tre, till typ nyss. Vek precis klart tvätten, men gud så skönt att allt och då menar jag ALLT förutom några futtiga kökshanddukar är tvättat! Och lägenheten är städad. Nu är det bara jag som behöver en makeover, typ en dusch .. Men det tar vi imorgon. Innan jag började tvätta var jag och kissen iväg till jonas och gosade med lilla bebis! Ååh, vill också ha. Lägger upp bilder på wilma om en stund då jag hoppas det går lite fortare. Och gud så snäll Milo är mot småttingarna, stolt blir jag :)


skönt det skall bli med egen tvättmaskin i huset! Då man kan tvätta när man vill ..  
Och imorgon hade jag tänkt hinna betydligt mer än vad jag hann idag, jag SKA gå upp tidigt ..
.. Jag vill känna att jag hinner med såna saker man bara hinner med när man verkligen är uttråkad.
hejsålänge!

badat

Publicerad 2009-09-01 12:45:02 i Allmänt

Jag har badat badkar för första gången detta år skulle jag tro. Katten tyckte det var intressant, han åt skum och så vidare. Misstänker att det inte varit lika intressant om han plurrat :)



Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela