16 december

Publicerad 2009-12-16 11:34:59 i Allmänt

Gah, december går jag jäkla fort alltså! Hinner inte med alls för fem öre.
Det har kommit massa snö och det är så fint!

Jag och kissen var ute en sväng och skottade snö. Valde igår att äta lunch och mysa med Frida innan jobbet framför att skotta snö. Men det var ju bra för annars hade jag nog fått skotta flera gånger eftersom det fortfarande snöade ..

 
Det var ju rätt skoj att skotta snö ändå!

Halv åtta hos mig.

Publicerad 2009-12-14 20:31:59 i Allmänt

Mitt nya favoritprogram. Ett sånt tvprogram som man zappar förbi och tänker typ "vad är det här för fånigt program? haha" men det är så härligt! Jag blir glad av det :]

Jag och Patrik tryckte kycklingsallad nyss och nu sitter jag och tittar på Svenska Hjältar. Suverän gala. Endel människor är ju verkligen helt otroliga! Och blödig blir jag ..

Till helgen kommer Cecilia på besök, det blir skoj! 
På måndag fyller jag år, så vi ska ha lite skoj & mys i helgen :).

PUSS

fredag

Publicerad 2009-12-12 00:02:18 i Allmänt

Jag och kissen myser i soffan.

Vi har varit hos Erik och Carro och kollat på idolfinalen. Det var mysigt. Patrik vek av till Samuel på vägen hem och jag ska nog gå och sova strax. Tidigare idag var Sabina här på fika och husesyn :) det var på tiden! Mycket trevligt. Alltid skoj att ha lite sällskap på dagarna.

Lider av hjärnsläpp för stunden, så bättre än såhär blir det inte.

(Och Cecilia, det var dessvärre batteriladdaren vi behövde.
Men det löser sig alltid för eller senare, den har det nog bättre på galapagos :).)




mattes latmask ;).

desperat

Publicerad 2009-12-09 10:57:40 i Allmänt

GAH. Kollade precis på säsongsavslutningen på Desperate Housewives, Det kan ju inte bara sluta sådär?!??! Vem dog? Blev K inspärrad?

Det här var ju inte skoj ..

åttonde december

Publicerad 2009-12-08 20:16:38 i Allmänt

Sitter och knaprar naturgodis och dricker loka. Patrik härjar med något ute i hallen som låter alldeles förskräckligt. Vi har dolat lite i sovrummet. Tavlorna har bytt vägg och där de var kom det istället upp tavellistor. Nöjd blev jag!

Färgade håret imorse sen kom bästaFrida en sväng. Vi tog en kopp te och sen så gick vi neråt en sväng. Och jag handlade mest småskräp som vanligt :} Så svårt att låta bli ..

Har fortfarande inte hittat våran laddare till kameran, så får se om det kommer upp några bilder från sovrummet. Kameran på telefonen är bra, men inte nog bra.

Lånar gärna din kameraladdare Cecilia när du kommer upp till oss?? :)   

blä

Publicerad 2009-12-04 11:28:14 i Allmänt

Allt känns blä idag. Så mycket som jag vill göra men som jag inte gör.
Jag är snorigare än vanligt och lite ont i halsen. Lovar att jag lyckats dragit
på mig ett virus nu också. JAG VILL VARA FRISK NU! Och jag saknar mina vänner!

suck

Publicerad 2009-12-02 23:14:37 i Allmänt

Det går inte bra för mig ikväll. Suttit i tjugo minuter och irriterat mig på att jag inte kan registrera mig hos yves rocher, det enda som kommer upp när jag klickar på registrera är "felaktigt personnummer" VAFAN! Jag kan väl mitt egna personnummer. Om de menar att man är för ung när man fyller 20 om nitton dagar då jävlar. GAH!

När jag skulle ställa ifrån mig datorn istället så välte jag ut min mugg med te (värsta som finns, speciellt när man är irriterad). Och inte nog med det. När det är klart och jag ska gå ut i köket så fastnar jag med tröjan i en spik så det blir hål i tröjan! Den här suttit där hur länge som helst utan att jag gått in i den, så hur stor är chansen?

andra december

Publicerad 2009-12-02 14:09:55 i Allmänt

Här händer det inte mycket. Hade lite saker jag tänkte att jag skulle försöka få gjorde men det ända jag lyckats med är att måla naglarna ochj tårna och det kan jag säga, hörde inte till att göra listan. Det gjorde inte heller duscha katten eller att jag har tittat på (köpt) Desperate housewives och Ugly Betty på kanal5 play eftersom vi ännu inte fått boxen till tv och därför missade jag det igår igen. 

vilken gröt det blev ..
_____________________________

Kollade nyss igenom aftonbladet och konstaterade att årets Let´s Dance deltagare var urtåkiga. Gud vad tråkigt! Ni kan se dem HÄR. Jag kollade aldrig första året, men förra året tyckte jag det var riktigt skoj så nu blev jag besviken.

Förövrigt vaknade jag inte en enda gång inatt av att mina ögon kladdat ihop! Var chockad imorse när jag vaknade av Patriks klocka och insåg att jag faktiskt sovit hela natten. Första natten av typ fyra som jag inte vaknat minst två gånger och behövt gå upp och skölja ögonen. Måste betyda att penicillinet börjar hjälpa! YEEEYY.

första december

Publicerad 2009-12-01 14:23:28 i Allmänt

Och solsken! Kan det bli bättre?
Visserligen är jag sjuk och ska stanna inne, men att ändå se att solen skiner genom fönstren räcker bra för mig!


Jag gick ner till vårdcentralen igår och fick konstaterat rejäl öroninflammation typ orsakat av annan bakterieinfektion som angripit halsen, ögonen och näsan. Men jag är glad att det var bakterier som busade så jag fick penicillin. Så nu snart är jag friiiiiisk! Har inte träffat mina vänner på flera veckor! Antingen är de sjuka eller jag. BLÄ! Saknar er 



Måste verkligen införskaffa dammsugarpåsar idag. Från att dammsuga nästan varje dag har jag typ inte dammsugit på över en vecka .. Visserligen har jag varit sjuk, men Patrik har uppenbarligen inte varit sugen på att dammsuga ;). Men nu ser det verkligen förjävligt ut här. 

Skall göra ett försök till att försöka se ut som en människa. Har faktiskt tvättat håret så nu är det dags att platta det. hej!


frisk ciss.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela