baka bullar

Publicerad 2011-02-23 11:20:23 i Allmänt

Om en stund kommer Sabina. Då bakar vi bullar. Men jag har ett litet dilemma. Får en dubbel sats plats i min bunke? Sånt kan man ju inte veta eller testa i förväg! Men 24 dl mjöl låter rätt mycket.

Har jag ens 24 dl mjöl förresten. Hur många dl mjöl är en full påse?

Undrar hur det här blir ..

tisdag

Publicerad 2011-02-22 09:14:42 i Allmänt

God seg morgon. Kan ju inte direkt påstå att vi sovit skönt inatt. Alvin har sovit typ tio minuter lite här och där för att sedan vakna och vara arg el. ledsen. Det brukar han aldrig vara annars. Han är lite täppt i näsan men det kan ju inte bero på det, det har han ju varit förr och sovit bra ändå. Hoppas innerligt att det blir mer sömn inatt.

Jag väntar på att Alvin ska vilja sova, då går jag och sover också. Kanske tar vi en promenad senare för att handla ingredienser till bullarna jag & Sabina ska baka imorgon. Eller så tar jag det när jag ska städa sen.

zzzz

Publicerad 2011-02-22 01:04:39 i Allmänt

Jag gick och la mig halv tio. Det var jätteskönt. Tio minuter senare vaknade Alvin. Han är vaken än. Jag är trött.

gårdagen innehöll ..

Publicerad 2011-02-20 19:37:07 i Allmänt

.. Isfestival. Eller vad det kallas. Det var jätteskönt att vara ute i det vackra vädret, men fy så kallt det var i skuggan, eller när solen inte sken. Köpte underbar marknadsnougat som jag redan ätit upp. Efter det fikade vi med Sara, Mattias & Alfons. Marina, Robert, barnen och Eva & Christer var också med såklart.



äntligen fredag

Publicerad 2011-02-18 12:45:45 i Allmänt

Fredag igen och solen skiner, lite iallafall. Den här veckan har gått rätt fort. Det tycker jag om, för det brukar de inte göra. Patrik är ute och åker skoter .. Alvin sover, men jag ska strax väcka honom och få i honom en banan. Jag har glömt att ringa bvc idag igen, blä! Jag missade ju Alvins 6månaders läkarbesök och skulle vilja gå ner och väga & mäta honom innan nästa besök. Det blir ju ett sånt stort glapp annars. Får väl se om jag kan tänkas komma ihåg det på måndag istället.

Igår vad Sabinan här. Vi drack kaffe och pratade massa (oväntat va?). Alvin tycker det är toppen när hon är här, då får han massa uppmärksamhet =)

Hon har blivit brunett, skitsnyggt! Jag blev avundsjuk ju.


Ikväll får vi finbesök! Marina, Robert, Alvins kusiner, Eva & Christer kommer hit och äter tacos. Vi har fått order om att klä upp oss för att Anine ville "gå bort" och äta för det är skoj och då får man ju vara fin ;) Så jag hoppas att Patrik kommer hem snart, för det måste fixas massa saker.

Sen så ska vi nog träffa Sara, Mattias & Alfons någon dag i helgen också. Får se vilken dag som passar alla! 
Det blir en riktig Nilsson helg det här =)

Hej!

6 månader!

Publicerad 2011-02-16 21:23:52 i Allmänt

Idag har min lilla plutt blivit sex månader. Det är ju helt galet! 
Grattis till (för mig) världens bästa & finaste bebis!

Aldrig trodde jag att 6 månader kunde gå såhär fort.



Idag har vi druckit te och pratat massa med Jessica & Ella. Det var najs! Tack för idag =)
Dessa ungar är nästintill omöjliga att få till på samma kort.

Men här är dem iallafall!

föör tidigt

Publicerad 2011-02-15 07:19:44 i Allmänt

Jag vill inte att Alvin ska vilja gå upp cirkus fyra mer. Jag tycker det är alldeles för tidigt.

Hoppas att alla hade en bra allahjärtansdag igår

kumla & världens bästa bebis

Publicerad 2011-02-13 19:42:13 i Allmänt


En trött, söt bebis på shoppingrunda.

Jag är frusen. Jag har varit ute och åkt skoter, det var rätt skoj när Patrik tog det lugnt, men annars trodde jag att jag skulle dö ungefär 140 ggr. Sen förstår jag inte att man ALLTID lyckas frysa, störande. Men det var kul att göra något med bara Patrik =) För det var ju rätt så längesen faktiskt. Nyss har vi fått lite mat i magen på mossvägen. 

Igår så åkte jag & Alvin till Kumla och hälsade på Sandra när Patrik var på svenska rallyt. Hon har ju flyttat dit igen, så vi kollade in hennes lägenhet =) Jag får alltid sånt pirr i magen när jag kör in i Kumla, fånigt! Haha. Men det är ju så roligt att vara där ju.  Jag måste förövrigt ha världens lättaste bebis. Jag är så glad över att han tycker om att åka bil. Han var knäpptyst hela vägen dit förutom ett par pruttljud =) Och hemvägen sa han inte heller ett ljud, men då sov han väl kanske. Och han var jätteglad hela dagen!

Vi besökte marieberg en sväng också. Där träffade vi Elin och Alvin fick lite byxor & strumpor. Mycket nödvändigt. Jag däremot köpte inget jag behövde, bara sånt jag inte behövde, men jag är nöjd! Snygga stövlar och en snygg typ blus.  

Nu ska jag slänga i en tvättmaskin, fixa iordning te och vänta på solsidan! Nattis.

elfte februari.

Publicerad 2011-02-11 10:22:47 i Allmänt

Hej fredag!
Patrik är ute och åker skoter & Alvin sover. Jag ska plocka in i diskmaskinen, sortera kort, duscha, slänga i en tvättmaskin och städa tvättstugan. Men inte så troligt att jag hinner det ;) tar mig tid att skriva ett par helt ointressanta rader här istället. Ikväll vill jag titta på Let´s dance, fastän jag sa när bagge åkte ut att jag inte skulle kolla mer för då fanns det ingen rolig att titta på längre, men vi får väl se. Vi ska iallafall slänga ihop en thaigryta.

Imorgon när Patrik är på svenska rallyt så åker vi och hälsar på Sandra, Gud så skoj! Henne saknar vi. Hoppas på att det inte är snöstorm för då blir jag feg, men det såg ut som det skulle bli sol & fint =)

Patrik kallar mig slapphanden .. Jag tappar det mesta som jag verkligen inte vill tappa. Typ glas med dricka i, telefoner, ja ni fattar vad jag menar .. Idag hade jag TUR! Jag skulle ta ut en flaska hallonsoda ut kylskåpet, och självklart så gled den genom mina fingrar, MEN jag fångade den mellan mina knän! Jag är imponerad, hur fan gick det till?? Haha ..

Min lilla gladfis häromdagen


nionde februari

Publicerad 2011-02-09 10:03:27 i Allmänt

Hej & hå. Jag tog visst en liten paus .. 

Jag har haft mycket att göra på sistone, vi har varit sjuka så massa saker har hamnat efter och de håller jag på med än, sen ska jag jobba och massa annat. Har en lisa att beta av iallafall. Bäst jag sätter fart!



Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela