vero moda.

Publicerad 2011-04-19 20:46:38 i Allmänt

Jag har kommit fram till att vero moda har massa kläder i min smak :) jag har hittat massa fint. Lite besviken är jag på att det är mycket som är slut i min storlek. Men det är ju precis som vanligt, vart man än beställer. Börjar lära mig att leva med det! Något jag saknat är toppar i bomull & lite längre modell med lång ärm. Hittat ett par stycken där. Har inte hittat det någonstans förutom på H&M förut då ..

Hade hoppats på lite sol idag, eller ja, lite sol var det ju. Dock på morgonen & em och jag ville ju sola när Alvin sov på fm. Men fick lite annat gjort ändå. Tråkigt är det att Alvin är så förkyld för vi träffar ju inga andra då helst. Tycker varken han blir bättre eller sämre men håller tummarna för att han är bättre imorgon! 

Om en stund ska jag kika på desperate housewives och ev. klistra fotoalbum om jag känner för det.

Tur att min fis nästan alltid är glad iallafall :)



Helg & Måndag. Igen ..

Publicerad 2011-04-18 21:58:38 i Allmänt

Ojoj, vi har hunnit med massa den här helgen. Så mycket så jag knappt kommer ihåg det. Vi har fixat alla bärlinorna till altanen (och idag kom trallen), Jag har storstädat, pysslat, solat, grillat, tvättat bilenträffat Elin & Paresh, gått kvällspromenad ensam och massa mer!

Idag har jag också hunnit massor. Typ, tvättat fönster, bytt gardiner, sängkläder, hängt tvätt, tvättat, vikt tvätt, solat, tränat osv. 

Grattis Viggo & Neo som fyller två idag. =)

Men i skrivande stund hinner jag inte mer för nu har min bulldeg jäst färdigt!
Och nu är bullarna klara!




Känns som en helt ny bil. Vi kanske tvättar bilen 3 ggr per år ;)

Dundervälling.

Publicerad 2011-04-13 20:46:50 i Allmänt

Jag påmindes precis om varför Alvin inte får välling lika ofta längre. Han blir helt galen. Han kör runt i gåstolen med raketfart, in i allting, och tillbaka fort som fasen. Jisses, vad kommer all denna energi ifrån. Han skrattar så han kiknar och skakar på huvudet. Patrik har ringt från garaget och undrar vad vi pysslar med egentligen =)

Packade nyss upp en godispåse Patrik hade med sig från jobbet. Ska ställa in dem i kylen så har vi att provsmaka sedan =)



Nu ska jag se klart på Sveriges Mästerkock sen ska jag åka till ica och köpa mat till Alvin. Kanske svänger förbi statoil & Frida på hemvägen. Nattis!


Gamla foton.

Publicerad 2011-04-13 09:50:52 i Allmänt

Jag önskar att jag kunde titta tillbaka på foton .. Vad gjorde vi vid den här tiden förra året? Jädra skithårddisk till att krascha. Och jädra skitkostnad för att laga. Drygt sjutusen! Fyfasen. Vi har iallafall tagit tillbaka den och skickar in den för lagning vid ett annat tillfälle då sjutusen kronor finns. Så än är inte bilderna helt borta iallafall ..

solsken.

Publicerad 2011-04-12 21:37:32 i Allmänt


Min finaste ♥

Vilken härlig dag! Jag & Alvin satt på trappen i förmiddags och det var så skönt! När han somnade sedan efter mycket om och men så fixade jag lyxlunch (inte) bestående av bacon & rivna morötter. Imorgon får jag iallafall köttfärssås. Jag har även hunnit dammsuga, städat trappen & fixat en framkallning.

Alvin har lärt sig skaka på huvudet och det är ju riktigt kul, så det gör han ofta =) 

Nu ska jag ge katten mat, innan han dör.

marsvin

Publicerad 2011-04-11 15:41:39 i Allmänt


Alvin m. ett av Idas & Tims marsvin. Fast han tyckte inte de var så
skoj för de rörde inte så mycket på sig, så han trodde nog att de var mjukisdjur. =

h e l g.

Publicerad 2011-04-11 11:26:00 i Allmänt

Den här helgen måste ha varit extra lång med tanke på hur mycket vi gjort. Men nu är den slut tyvärr. I fredags kom virket till nya altanen, helt galet mycket som ska målas! Jag var ner på em och handlade lite nödvändigheter och städade litegrann på banken, mer hann jag inte då Patrik var tvungen att fixa med något. I lördags började vi dagen rätt tidigt, men Alvin hade iallafall sovit nästan hela natten och det är ju skönt =) Efter frukost städade jag klart banken och handlade korv m. bröd som vi skulle grilla till lunch. Kl. 1100 kom Erik & Petri och hjälpte Patrik att riva den gamla altanen. Jag plockade påskris som jag fixade med, städade undervåningen och bakade muffins. Efter lunch kom Sabina och fikade och umgicks. Det var inte igår. Tack vännen! Lagom till Sabina skulle hem så lyckades Petri få en träbalk i huvudet så honom körde jag till akuten i Karlskoga och där fick han sy tre stygn. Sen hem till Patriks föräldrar där Patriks syster med familj var, och äta grillat. Dock värmt i micron då jag blev en aning sen =)

-

Igår åkte vi till Kumla för att gratta Ida som fyllt 8. Åt massa tårta och pizza, fy så onyttigt. Patrik åkte en sväng till bauhaus och köpte färg sen tog vi oss en tur till ica maxi. Väl hemma somnade Alvin sent och vi kollade klart på en film. Och kors i taket, Alvin sov hela natten till kl. 0600 =)

Bilder kommer kanske lite senare. Har inte riktigt tid nu ..

-Onsdag.

Publicerad 2011-04-06 20:33:27 i Allmänt

Hej!

Onsdag och snart är det helg igen. Gud så fort tiden går nuförtiden. Jag jobbar veckan ut sen är jag ledig i två veckor. Patrik vill att jag ska vara hemma på eftermiddagarna så han ska kunna greja ute med altanen, och göra klart hallen på övervåningen. Idag har vi bara varit hemma med undantag för en kort promenad i solen på em. Jag har zumbat i 20 min & gjorde 10 min på crosstrainern nyss. Mer orkar jag inte, jag har världens sämsta kondition. Men någonstans måste man ju börja.

Imorgon ska vi gå promenad med Frida & Lillie, runt kyrkogården tänkte jag. Tända något ljus och sen gå förbi möbelaffären, vi har 250 kr kvar på ett presentkort som jag vill handla upp.

Nu ska jag fortsätta kika på svensk mästerkock.
Sov gott!


Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela