saknar

Publicerad 2010-09-30 18:48:48 i Allmänt

Saknar min fina patrik!

Allt känns så segt & tråkigt när han inte är hemma.
Men bara en dag kvar så kommer han hem sen!

Idag har vi varit på bvc. Alvin väger nu 4010 gram & är 55 cm lång. Och allt annat såg bra ut. Grymt störande att man ska få vänta så jävla länge på bvc jämt, men det kanske bara är jag som har otur? Hemma sen slog Alvin på stort och sov drygt tre timmar, så jag hann också sova en sväng. Det var oootroligt skönt då jag sov kasst pga. feber inatt. Otroligt klantigt av mig att bli kall om bröna i Örebro ;) Mamman som behövde mest kläder köpte sig bara tre plagg och Alvin fick hur mycket som helst :) Tack Elin, det var mysigt att ses!

Frida & Lillie ♥ kom en snabbsväng på kaffe på em & sen kom mamma en sväng också.

that´s it for now!

tröttis

Publicerad 2010-09-28 17:15:55 i Allmänt


Lillie & Alvin när Alvin var liiiiiiten.

Jag är trötter. Men har alldeles för mycket att göra för att sova, Alvin sover nog en stund till. Jag har packat in vagnen i bilen, det var blod svett & tårar. Vad skulle jag göra utan F R I D A !? ♥ sen har jag slängt i en tvättmaskin, städat i köket, sett till så att det finns pengar på kontot och lite annat smått. Kvar att göra är typ, tvätta mera, tanka bilen, bada Alvin & fixa komihågattköpalista. Sa jag förresten att jag skulle åka någonstans? Hehe ;) Åker imorgon efter BVC.

Har varit iväg på babymassage idag, men Alvin hann tröttna innan jag ens tagit av honom kläderna. Får nog öva lite hemma så försöker vi igen nästa vecka. Han tycker inte så värst mycket om att ligga på rygg heller.
Fick träffa Frida & Lillie  iallafall. Det var fööör länge sedan.

Ska slurpa i mig kaffet och fortsätta med min att hinnagöralista.

snart oktober

Publicerad 2010-09-27 15:39:59 i Allmänt

galet fort går tiden!

Mycket invecklat att skriva & amma samtidigt, det tar tusen år att skriva ett inlägg men vi har väl ingen tid att passa ;). Hade det här varit en vanlig måndag så hade Patrik ramlat in genom dörren om typ tio minuter. Tyvärr så är det ju inte en vanlig måndag så vi får klara oss själva. Jag har raggat sällskap men det gick sådär, alla jobbar ju :( Tidigare idag tog vi en liten promenad till ica för att köpa blöjor och mjölk till kaffet. Det var skönt ute men satan vad det blåste! Har även lyckats dammsuga en sväng så nu hoppas jag tussarna håller sig borta längre än typ två timmar iallafall.

Ser fram emot onsdag och en heldag med Elin på marieberg. Får nog lov att hoppa över ikea men tar det med Patrik någon annan dag. Han som tycker det är så roligt ;)

Kvar på schemat idag står en dusch & fixa lite mat. Får se om han lyckas somna en sväng nu så jag kan passa på att studsa in i duschen.




l ö r d a g

Publicerad 2010-09-25 14:40:25 i Allmänt

R E G N
och tur är väl det kanske, för jag ville till kopparbergsmarken idag men Patrik åkte och hämtade en skoter istället. Jag som älskar marknader får väl vänta ännu ett år och hoppas på att vi har tid för n å g o n av dem då istället.

Jag vill åka till ikea och shoppa möbler, det påminde Frida mig om när jag kikade in på hennes blogg. Jag är lite avundsjuk. Ska till Örebro nästa vecka, men då är det kläder som går i första hand. Man kan ju hoppas på att jag inte hittar några kläder så jag har råd med ikea, men ändå inte. Jag vill ha allt ju!

Har även hittat en bokhylla nu. Hade gett upp hoppet om att jag skall hitta en i markörserien då det inte fanns en enda inom rimliga mil på blocket längre. Gav upp och började leta hemnes istället, och vad hittar jag, jo en markörbokhylla som någon tror är en hemnes. Skall ringa på den i em & hoppas på att Daniel kan hämta den åt mig till veckan eftersom Patrik är i Tyskland igen.

Jag & Alvin har myst med tända ljus ända sen vi gick upp imorse. Och nu har jag skickat iväg korten på framkallning. Tänkte att det är ju bra att göra tidigt så det inte blir så många på en gång. (180 st) haha ;)

Jag har planerade saker att göra alla dagar utom måndag då Patrik är borta. Det är skönt, tiden gick ju så himla sakta sist.

tjugoandra september

Publicerad 2010-09-22 10:02:21 i Allmänt

Det är galet, snart oktober ju! Det går för fort, snart bara en månad innan jag börjar städa igen ..

Vi är fortfarande förkylda :( lite långtråkigt har vi, men vill inte träffa någon som typ Frida & Lillie ifall vi smittas .. Men idag ska vi iallafall ta en promenad till BVC för en liten vägning. Om solen fortfarande skiner så tar vi nog en extrasväng. Nästa vecka när Patrik åker till Tyskland har jag bestämt att jag inte tänker stanna i Hällefors hela veckan för då blir jag tokig som sist. Så vi ska åka in och spendera en dag med Elin och sen eventuellt fortsätta till Kumla. Ska bli kul att komma ut och handla lite och ha skoj. Behöver nya byxor och vänta ända till vecka 50 i december tyckte jag var lite väl. Men det tyckte inte H&M. Oväntat.

Nu ska jag se om jag kan få lite tid till frukost.

En glad skit! och ännu gladare var han i natt när han spydde upp allt han ätit i sängen, det var inte riktigt lika mysigt tyckte jag & Patrik :)

en månad.

Publicerad 2010-09-16 22:17:14 i Allmänt

Idag är våran lilla bebis 1 månad. Han har hunnit bli 53 cm lång och 3690 gram tung. Det går fort fort fort.
Vi har latat oss idag, och ätit mat på mossvägen & badat.

Imorgon verkar det bli fika & liten promenad med Frida medflera.
Och imorgon är Patrik hemma också, det g i l l a s massor verkligen!

nybadad snuttefis.

fjortonde september

Publicerad 2010-09-14 11:23:06 i Allmänt

Idag ska vi göra ingenting, iallafall fram till typ tre för då ska vi steka köttbullar tills Patrik kommer hem från jobbet och efter det så får vi besök av gammelfaster & Evelina. Det var verkligen i n t e igår.

Ska försöka få iväg en framkallning senare idag också. Man har ju typ tusen miljoner kort på Alvin redan. Skönt att få det framkallat så det inte blir så mycket åt gången och ifall det skulle bli något pajas med datorn och korten skulle komma bort eller något.

Min lilla plutt har precis somnat lite. Han är täppt i näsan så det är lite jobbigt att både sova och äta. Men en stund går det iallafall så jag ska nog passa på att göra något vettigt. 

trettonde september

Publicerad 2010-09-13 20:22:36 i Allmänt

Idag blir världens finaste Alvin fyra veckor gammal 

Vi har firat med långdejt med Frida & Lillie, det var på tiden! Vi drack massa kaffe och jag fick hjälp med att färga håret.
I helgen har vi gått en sväng på marken, och mina två munkar och mintnougaten är redan slut. På eftermiddagen träffades kusinerna Nilsson och vi andra på bredsjö herrgård för mat. Annars har vi mest varit på mossvägen. Njuter av varje sekund vi har pappa Patrik hemma! Om cirkus tre veckor måste han åka till Tyskland igen :(   

Äntligen har jag beställt en ordentlig vinterjacka! Ska bli så skönt, hoppas den passar bara. På H&M har jag fixat önskelista och även en kamera har vi tänkt inhandla den här månaden.
________ 

dagens snuttefis
  

ska hon ska jag.

Publicerad 2010-09-13 17:05:52 i Allmänt

Frida har äntligen hittat sin blogg igen, 
det ska jag också göra. 

Lite senare. Svårt att lägga in bilder från kameran när Alvin äter.
Och nu har jag lovat.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela