Ninen

Publicerad 2011-12-29 08:51:48 i Allmänt

I måndags var min morbror med familj här och hälsade på en liten stund, jag har inte träffat dem på två år så det var ju dags :) Det var riktigt kul och jag hoppas att vi ska kunna ses oftare! Med sig hade de finaste kaninen som kan bli mjukaste kudden .. Jätte mjuk och gosig!



Mellandagar.

Publicerad 2011-12-28 13:56:46 i Allmänt

Jaha, då var julen över för i år då. Vi hade det jättemysigt i Lidköping hos Marina, Robert och barnen med allihopa. Vi åkte ner på fredagkväll när jag jobbat färdigt och åkte hem kvällen på juldagen efter att vi ätit godaste skinksteken =) Annandagen jobbade jag heldag. Igår skulle jag åkt till Örebro och bytt ett par julklappar men Alvin vaknade på natten med 40 graders feber somm höll i sig hela dagen så den blev ändrade planer. Hoppas på att det finns något kvar att byta till på fredag för då tar vi det när vi åker ner till Lidköping för att fira nyår.

Även om vi träffat många under helgen så hoppas jag att vi snart kan träffa Frida, Daniel & Lillie. Men även åka till Kumla och träffa Daniel, Mariel och barnen också.


Det är inte många kort jag har att erbjuda men här är
ett par stycken iallafall.







Grävmaskinsmani

Publicerad 2011-12-16 11:58:26 i Allmänt

Alvin fullkomligt älskar grävmaskiner, traktorer, snöplogar, ja ALLT sånt! Så idag har vi varit ute halva morgonen och tittat på grävmaskinen här utanför och till hans stora lycka var ju även "vägskrapen" och en tillhörande "plogtraktor" ute. Så vi hade att göra =). Nu är de dock färdiga här ute med grävmaskinen och Alvin kommer nog bli jätteledsen .. Hela veckan har han stått vid fönstrena och sagt eller snarare vrålat DA! Eller vid diskbänken för där kan man ju sitta och titta och äta macka samtidigt!

Blir inte den killen grävmaskinist när han blir stor blir jag förvånad ..




När jag druckit upp mitt kaffe så ska jag börja slå in julklappar! Det är kul. En liten stund iallafall .. Det blir ju lite mer julklappar än vanligt nu när Alvin finns =) Annars är det väl typ bara 3-4 stycken.


Hej!

Julgran

Publicerad 2011-12-15 13:25:11 i Allmänt


Kanelkaffe, saffransbullar & pepparkaka.

Jag latar mig en stund i soffan innan Alvin vaknar. Jag har skräpstädat (städat bort sånt jag stör mig på), typ Patriks plantodling, pappershögar och kartonger med diverse saker i. Sen har jag skrivit adresser på julkorten och det tog ungefär en timme!? Märkligt .. Senare bär det av till jobbet. Längtar tills ikväll då jag jobbar klart! Då är jag ledig t.o.m måndag.

Jag måste visa våran fina julgran!
Men kameran ger den såklart inte rättvisa .. Den är ju grönare, glittrigare och finare i verkligheten såklart.



Julstress

Publicerad 2011-12-12 21:21:29 i Allmänt

Godkväll i stugorna.

Jag måste nog erkänna att jag lider av julstress fastän jag var så säker på att jag inte skulle göra det. Ingen julklapp är köpt, inget är bakat, jag har inget att stoppa granen i och ingenting att ha på mig. Dessutom har jag inga "vardagsskor" utan skaft att ha på vintern. Eller jag har två par men sulan fladdrar på båda och det är inget att rekommendera den här årstiden. Så därför åker vi till Örebro och handlar imorgon och jag hoppas verkligen att jag hinner köpa allt så det är klart sen. Jag tycker julen är jättemysig men jag fattar inte varför jag alltid ska skjuta på saker, i år skyller jag dock på bl a sjukdom och när jag var inne sist och skulle handla så blev det bara hälften för jag fick så ont i fötterna så jag trodde jag skulle dö. Jag gick barfota hela vägen hem till Elin sen och bestämde mig för att aldrig ha på mig de skorna igen. Så jag tar inte de skorna imorgon.

Imorgon innan vi åker kommer Sabina & Sandra hit och dricker kaffe och babblar lite. Jag har inte träffat Sandra på tusen år så det blir kul.

Hoppas att inte alla vill julhandla just imorgon men det kan jag väl aldrig tro.
Nu ska jag nog byta ut Huss mot tjuvarnas jul. Godnatt!


Dagens tredje adventsfika.
Alvin fikade dock inte så mycket då han hade fullt upp med att säga DA! Väldigt högt .. Och grät över att grävmaskinen som han tittat på här ute hela dagen hade åkt hem för kvällen.

femte december

Publicerad 2011-12-05 20:44:07 i Allmänt

Det har nog varit rätt mysigt att det snöat idag faktiskt.

Alvin har varit krasslig men äntligen börjar han bli sig själv igen. Jag har pyntat och pyntat lite till. Vi har varit på glöggkväll och haft jätteskoj och idag har jag fixat julkort! Höll på att bli tokig då det inte fungerade. Muspilen fastnade i bilden, det skulle installeras typ 10 uppdateringar när jag startade om datorn och hemsidan där man gör korten fungerade inte, men ÄNTLIGEN är de påväg iallafall =) 



Nu hängde sig pilen igen, ska se om jag lyckas publicera det här ändå. 
Sen ska jag se halv åtta hos mig!

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela