Den eviga hemlängtan ..

Publicerad 2013-05-08 16:25:00 i


Åh, det är tungt nu. Väga, amma, väga, mata, pumpa, sova 1,5 timmar och sen samma visa igen. Min kropp och hjärna skriker efter sömn! Frågade om permission idag och de vill att han ska få i sig mer när han ammar innan de skickar hem oss, så det är bara att truga. Jag är så glad över att Vilmer mår bra, men jag längtar hem så himla mycket och saknar Alvin så det värker i hjärtat.  I helgen kan inte Patrik vara här heller, så det blir en lååång helg igen. Jag skäms lite över att jag klagar, det finns ju de som har det värre men fan jag ser liksom ingen ände på de här sjukhusvistelserna. Jag blir så avundsjuk på alla som lägger upp bilder på när de njuter ute i solen, fikar och äter god mat. Jag vill ju också! Mysa med bebis hemma, sova när jag vill (tills Vilmer blir hungrig iallafall) och bara vara. HEMMA.

Vilmer har iallafall börjat gå upp i vikt, han klarar av att hålla värmen själv och blodvärdet är iallafall inte sämre.

:)
 
 

tredje maj

Publicerad 2013-05-03 20:41:00 i


Lilla farbrorn ..

När blev det maj egentligen? Jag har missat hela våren känns det som, haha. Längtar hem! Speciellt till Alvin! Längtar ihjäl mig ju. Men lille Vilmer har fortfarande inte vänt uppåt med vikten, idag vägde han 1990 gram. Solar gör han med och måste kunna hålla värmen av sig självt! Sen kan vi kanske åka hem, Hoppas på framsteg! Han mår iallafall bara bra! 

Imorgon åker Patrik hem igen .. Ååh, det är så bökigt att vara ensam. Man får ingen mat här på avdelningen och jag kan ju inte gå speciellt långt. Han äter var tredje timme, efter det ska jag pumpa och sedan har jag en timme över att göra annat på (typ gå på toa, duscha och sånt) behöver jag säga att jag inte sover så många timmar per dygn?? Mysa kan vi inte heller göra speciellt mycket nu eftersom han måste sola. 

Men han är så go! Lik storebror men ändå inte. Snart hoppas jag att vi får vara tillsammans hela familjen och bara mysa 
 

Vilmer ♥

Publicerad 2013-05-01 19:19:00 i





Fredag 26 April kom vår fina Vilmer. Lillebror. 
Inte helt utan komplikationer men nu mår han fint!

2130 gram & 42 cm liten.



Vi är isolerade på neo, utan telefon. Ifall någon undrar varför jag inte hört av mig.
Imorgon kommer äntligen Patrik tillbaka hit iallafall. Som vi längtat! 


Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela