11.49

Publicerad 2010-06-22 11:51:10 i Allmänt

142 hjärtslag, 2 cm tjockare och 1 kilo tyngre.
_______

Oooooch det har kommit en bebis! 
Jag är så glad för eran skull! ♥

tjugoandra juni.

Publicerad 2010-06-22 10:19:16 i Allmänt

33 fulla veckor idag och om 45 min skall jag till mvc. Hoppas jag gått upp något denna gång iallafall, men det känns det allt som. Vet inte riktigt vart den här magen skall ta vägen med mig ;D

Återkommer ..

artonde juni.

Publicerad 2010-06-18 18:41:05 i Allmänt

Idag tänkte jag inte städa. Fast när man är stökig till naturen så får man åtminstone räkna med plock, och det är ok. Men tänkte inte mer än plocka lite.

Dagen började med att katten så fint hade lagt en fågel på mattan på altanen (gaah, varför just på mattan?) men jag lät den ligga för vi hade lite bråttom. När vi kom hem sedan hade någon katt el. fågel rotat i soporna som stod på trappen, jippi .. Sedan upptäckte jag att någon, förmodligen katt hämtat fågeln och lämnat fjädrar över hela mattan, guud så mysigt. Hur i hela friden gör jag rent den?

Jag gjorde en fin vurpa i trappen och studsade ner för halva trappen på rumpan, ajfan! Och inte nog med det så är det hur mycket bråte som helst i trappen, blandannat en glasskål med skruv. Som jag såklart tog med mig i fallet, så det blev glas och skruv i hela trappen. Tur jag har en så snäll Patrik som plockade glas och dammsög :) 

Behöver jag säga att jag har flyt idag eller?

elfte juni.

Publicerad 2010-06-11 11:36:43 i Allmänt

Ooh vad tiden går undan! Och nu har nästan halva juni gått ..
Det får bli en liten summering.
______

Jag har varit på ikea och handlat för alldeles för mycket pengar. Men vardagsrummet blev fint!

Jag har varit och hälsat på i Kumla. Bror, Mariel & barnen, Sahra & Albin och tvillingarna (som växer alldeles för fort!) och Sanna! Men känner mig inte riktigt nöjd, vill ses mer!

Patrik åkte till Tyskland i tre dagar. Under den tiden har jag slitit med att måla dessa jädra fulfurufönster! Nu är de jättefina! Jag sydde upp gardiner till alla fönster, storstädade huset och bakade. Nu är han hemma igen :) 

Igår inhandlades dörrfoder, och lite annat behövligt för finslipningen i vardagsrummet. Vi krattade sten på gården, möblerade om lite lampor (köket fick ny taklampa) och satte upp en handdukshängare.
______

 
31 veckor & två dagar.

Om

Min profilbild

ciss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela